Tennismatkat

Tennismatkat

Fuerteventuralla, Kanariansaarilla, sijaitseva Las Playitas on täydellinen kohde tenniksen pelaamiseen. Kohteeksi suosittelemme Playitas Resortia, joka on suurin liikunta- ja aktiviteettikeskus koko Fuertevanturalla ja sopii niin tosissaan harjoitteleville, harrastelijoille kuin liikkuville perheillekin. Tenniksen lisäksi voit harrastaa mm. sukellusta, surffausta, vaellusta, lenkkeilyä sekä pyöräilyä.

Satumainen Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta on yksi Karibian helmistä. Sen vehreä luonto ja upea ilmasto tarjoavat upeat puitteet useisiin eri aktiviteetteihin, kuten myös tenniksen pelaamiseen. Tenniksestä pitäville suosittelemme esimerkiksi Rio San Juanissa sijaitsevaa Bahia Principe San Juania. Dominikaanisessa tasavallassa vietät upean tennisloman satumaisessa ympäristössä!

Brač, Kroatia

Brač on Kroatian saariston kolmanneksi suurin saari. Se on täydellinen paikka pelata tennistä, rentoutua ihannilla rannoilla ja nauttia kauniista luonnosta.Erityisesti Bračin saarella sijaitseva Bol tarjoaa pelimahdollisuuksia ja opetusta niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin. Tenniskenttiä kaupungista löytyy yli 20 ja mahdollisuudet myös vesiurheiluun ovat mitä mainioimmat.