Aqua Vista – Powered By Playitas

apollo sports

Apollo Sports-hotelli Aqua Vista – powered by Playitas on loistava valinta, kun haluat viettää ranta- ja treenilomaa hyvinvointia unohtamatta. Hotellissa on useita treenimahdollisuuksia ja Afrikan suurin hotellin kuntosali, joka on varustettu uusimmilla laitteilla. Lisäksi voit osallistua päivittäin treenitunneille, pelata tennistä ja padelia sekä lenkkeillä uudella juoksuradalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuone 2-4 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 750 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 911 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Apollo Sports-hotelli Aqua Vista – powered by Playitas sijaitsee heti Hurghadan ulkopuolella. Noin vartin päässä lentokentältä sinua odottaa monipuolinen treeni- ja lomaparatiisi, jossa voit auringonoton lisäksi nauttia aktiivisista lomapäivistä ja hyvistä treenimahdollisuuksista.

Powered by Playitas

Aqua Vistan "Powered by Playitas" on toteutettu yhteistyössä Playitas Resortin kanssa, joka on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista. Hotellissa nautit korkeatasoisesta palvelusta, urheilumahdollisuuksista sekä terveellisestä ruuasta.

Urheilumahdollisuudet hotellissa

Aqua Vista – powered by Playitas on yksi Afrikan suurimmista ja monipuolisimmista urheiluhotelleista. Täältä löytyy kuntosalin lisäksi suuri tarjonta urheilumahdollisuuksia niin tosissaan harjoitteleville urheilijoille kuin liikunnan harrastajille. Kutsumme tätä aluetta Sport Zoneksi. Täällä sinua odottavat kattavat urheilumahdollisuudet kuten kuntosali, 50-metrin olympia-allas, WOD-box, juoksurata ja ryhmätreenialue, sisäliikunta studio, sauna ja jääallas.

Uimareille (niin kuntouimareille, ammattilaisille ja triathlonisteille) löytyy 50 -metrin allas, joka on lämmitetty ympäri vuoden. Allas mukailee olympialaisten treenivaatimuksia. Tiettyinä ajankohtina järjestetään kroolikusseja. Sisätiloista löytyvä kuntosali on huikeat 600 neliömetriä ja täältä löytyy kuntoa ja kestävyyttä kehittäviä treenilaitteita. Ohjattuja treenitunteja järjestetään päivittäin niin sisällä kuin ulkona. Tarjolla on kaikkea joogan ja toiminnallisen treenin välillä.

Ulkona sijaitseva kuntosali on nimeltä WOD-box ja täällä pääset osallistumaan useamman kerran viikossa crossfit-tyylisille tunneille. Lisäksi hotellissa on kaksi tenniskenttää, kolme padel-kenttää sekä mahdollisuus pelata lentopalloa ja petankia. Naapurihotelli Aqua Blussasta löytyy kaiken lisäksi pingis. Mikäli haluat kokea merenalaisen maailman, sinulla on mahdollisuus suorittaa sukellussertifikaatti sekä osallistua kursseille ja retkille, jotka soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneille sukeltajille. Hotellissa on myös muita vesiurheilumahdollisuuksia lisämaksusta. Treenin jälkeen voit rentoutua kahdella suurella allasalueella tai hotellin kattoaltaalla.

Sauna ja jääallas

Hotellissa on uusi 8-12 asteinen jääallas, mikäli haluat viilentää lihaksia treenin jälkeen. Avoinna joka päivä klo 8.00-22.00 (lisämaksusta). Uusi sauna, josta on näkymät 50-metrin altaalle ja kuntosalille (avoinna päivittäin klo 17.00-22.00, lisämaksusta). Ihana allasalue ja yksityinen ranta Aqua Vistassa on kuusi allasta, joista yksi on lastenallas. Yksi altaista, jossa on myös hieronta-osio, sijaitsee Red Sky Barin katolla merinäkymin. Allas on vain aikuisille vieraille. Hotellin vieraat voivat myös vierailla naapurihotellin Aqua Blun ja Albatros Aqua Parkin altailla, jotka sijaitsevat noin kahden minuutin kävelymatkan päässä. Täältä löytyy vesipuisto, jossa 9 vesiliukumäkeä on aikuisille, 16 lapsille. Lyhyt matka rannalle, jossa on aallonmurtajalla suojattu poukama. Rannalle on kuljetus. Erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot rannalla ja altaalla. Pyyhkepalvelu.

Perheen pienimmille

Naapurihotellista löytyy lapsille maksuttomia vesiliukumäkiä. Perheen pienimmät ovat myös tervetulleita naapurihotelli Beach Albatros Resortissa järjestettävään Club Polly&Mino -lastenkerhoon (paikkoja rajoitetusti, lisämaksusta). Naapurihotelli on Apollo Mondo Family -hotelli ja se sijaitsee noin 400 metrin päässä. Hotellille kuljettaessa on ylitettävä tie.

Useita ravintoloita

Aqua Vistassa on suuri ja vaihteleva ravintolatarjonta. Playitas-buffetravintola, joka on yksinoikeudella Apollon asiakkaille, tarjoilee terveellistä ja vaihtelevaa ruokaa kansainvälisellä ja pohjois-afrikkalaisella vivahteella. Hotellilla on lisäksi buffetravintola kolmella eri osalla; italialainen, itämainen ja aasialainen. Sport Bar, josta saa pizzaa, pastaa, salaattia ja makkaraa. Snackbaari rannalla, jossa tarjoillaan esimerkiksi pizzaa, pastaa, salaatteja ja voileipiä. Sports Zonen alueella sijaitseva itsepalvelu juomabaari (alkoholittomia juomia). Vieraat voivat myös tilata naapurihotelli Aqua Blun snackbaarista. Aulabaari Olympus, Millenium-baari, Red Sky Bar & Shisha lounge ja Sport Bar. Naapurit ovat tervetulleita naapurihotelli Aqua Blun The Bridge-yökerhoon. Hiljattain avattu kala- ja äyriäisravintola (ei sisälly All Inclusiveen).

Lisätietoja hotellista

Päivä- ja iltaviihdettä kuudesti viikossa. Spa, jossa sauna, jacuzzi, hierontaa ja hamam lisämaksusta (sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa). Kauneuskeskus lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 700 metriä rannalle. 15 km Hurghadan keskustaan.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiainen, Apollon oma ravintola Playitas, klo 7.00-10.30.
 • Lounaspöytä Apollon oma ravintola Playitas, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, Apollon oma ravintola Playitas, klo 18.30-21.30.
 • Aamiaispöytä, pääravintola Soprano, klo 07.00 - 10.00.
 • Mannernmainen aamiainenpääravintola Soprano, klo 10.00 - 11.00.
 • Lounaspöytä pääravintola Soprano, klo 12.30 - 14.30.
 • Illallispöytä pääravintola Soprano, klo 18.00 - 21.00.
 • Myöhäinen illallinen pääravintola Soprano, klo 22.00 - 24.00.
 • Illallispöytä ravintola Saffron, klo 18.00 - 21.00.
 • Illallispöytä ravintola L`Asiatique, klo 18.00 - 21.00.
 • Snacksejä ravintola food courtissa, klo 12.00 - 17.00.
 • Snacksejä naapurihotelli Aqua Blu, klo 12.30 - 16.00.
 • Snacksejä rannalla, klo 12.30 - 16.00.
 • Jäätelöä allasbaari White, klo 10.00 - 17.00.
 • Lettuja ravintola Sports Bar, klo 12.00 - 17.00.
 • Jäätelöä Aqua Bar, sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa, klo 11.00 - 16.00.
 • Jäätelöä snackbaarissa, sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa, klo 11.00 - 16.00.
 • Lettuja snackbaarissa, sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa, klo 16.00 - 17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaari White, klo 10.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaari Cubana, klo 10.00 - 17.00.
 • Rajoittmattomasti virvoitusjuomia Red Sky Bar, klo 9.00-24.00. Olutta, viiniä ja paikallisia juomia tarjoillaan klo 10.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Red Sky Bar, sijaitsee rannalla naapurihotelli Beach Albatros Resortissa, klo 10.00 - 17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Millenium Bar, klo 19.00 - 24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Millenium Sports Bar, klo 10.00 - 24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Olympus Bar, klo 10.00 - 24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, kahvia ja vettä vuorokauden ympäri
Apollo Sports

Apollo Sports -valikoimaamme kuuluu treenihotelleja aktiiviseen lomaan.