Aqua Vista – powered by Playitas

apollo sports

 • Sports Inclusive
 • Useita urheilulajeja ja ryhmäliikuntatunteja
 • Kattava All Inclusive

Apollo Sports-hotelli Aqua Vista – powered by Playitas on loistava valinta, kun haluat viettää ranta- ja treenilomaa hyvinvointia unohtamatta. Hotellissa on useita treenimahdollisuuksia ja Afrikan suurin hotellin kuntosali, joka on varustettu uusimmilla laitteilla. Lisäksi voit osallistua päivittäin treenitunneille, pelata tennistä ja padelia sekä lenkkeillä uudella juoksuradalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuone 2-4 hengelle. Talvella 2022/23 perhehuoneet ovat 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 910 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1866 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Apollo Sports-hotelli Aqua Vista – powered by Playitas sijaitsee heti Hurghadan ulkopuolella. Noin vartin päässä lentokentältä sinua odottaa monipuolinen treeni- ja lomaparatiisi, jossa voit auringonoton lisäksi nauttia aktiivisista lomapäivistä ja hyvistä treenimahdollisuuksista.

Powered by Playitas

Aqua Vistan "Powered by Playitas" on toteutettu yhteistyössä Playitas Resortin kanssa, joka on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista. Hotellissa nautit korkeatasoisesta palvelusta, urheilumahdollisuuksista sekä terveellisestä ruuasta.

Sports Inclusive

Sports Inclusive hotellissa Aqua Vista - powered by Playitas tarkoittaa sitä, että loman hintaan sisältyy laaja valikoima liikunta- ja treenimahdollisuuksia. Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä.

Urheilumahdollisuudet hotellissa

Aqua Vista – powered by Playitas on yksi Afrikan suurimmista ja monipuolisimmista urheiluhotelleista. Täältä löytyy kuntosalin lisäksi suuri tarjonta urheilumahdollisuuksia niin tosissaan harjoitteleville urheilijoille kuin liikunnan harrastajille. Kutsumme tätä aluetta Sport Zoneksi. Täällä sinua odottavat kattavat urheilumahdollisuudet kuten kuntosali, 50-metrin olympia-allas, WOD-box, juoksurata ja ryhmätreenialue, sisäliikunta studio, sauna ja jääallas.

Uimareille (niin kuntouimareille, ammattilaisille ja triathlonisteille) löytyy 50 -metrin allas, joka on lämmitetty ympäri vuoden. Allas mukailee olympialaisten treenivaatimuksia. Tiettyinä ajankohtina järjestetään kroolikusseja. Sisätiloista löytyvä kuntosali on huikeat 600 neliömetriä ja täältä löytyy kuntoa ja kestävyyttä kehittäviä treenilaitteita. Ohjattuja treenitunteja järjestetään päivittäin niin sisällä kuin ulkona. Tarjolla on kaikkea joogan ja toiminnallisen treenin välillä.

Ulkona sijaitseva kuntosali on nimeltä WOD-box ja täällä pääset osallistumaan useamman kerran viikossa crossfit-tyylisille tunneille. Lisäksi hotellissa on kaksi tenniskenttää, kolme padel-kenttää sekä mahdollisuus pelata lentopalloa ja petankia. Pöytätennis. Mikäli haluat kokea merenalaisen maailman, sinulla on mahdollisuus suorittaa sukellussertifikaatti sekä osallistua kursseille ja retkille, jotka soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneille sukeltajille. Hotellissa on myös muita vesiurheilumahdollisuuksia lisämaksusta. Treenin jälkeen voit rentoutua kahdella suurella allasalueella tai hotellin kattoaltaalla.

Sauna ja jääallas

Hotellissa on uusi 8-12 asteinen jääallas, mikäli haluat viilentää lihaksia treenin jälkeen. Avoinna joka päivä klo 8.00-22.00 (lisämaksusta). Uusi sauna, josta on näkymät 50-metrin altaalle ja kuntosalille (avoinna päivittäin klo 17.00-22.00, lisämaksusta).

Ihana allasalue ja yksityinen ranta

Aqua Vistassa on kuusi allasta, joista yksi on lastenallas. Yksi altaista, jossa on myös hieronta-osio, sijaitsee Red Sky Barin katolla merinäkymin. Allas on vain aikuisille vieraille. Hotellin vieraat voivat myös vierailla naapurihotellin Aqua Blun ja Albatros Aqua Parkin altailla, jotka sijaitsevat noin kahden minuutin kävelymatkan päässä. Täältä löytyy vesipuisto, jossa 9 vesiliukumäkeä on aikuisille, 16 lapsille. Lyhyt matka rannalle, jossa on aallonmurtajalla suojattu poukama. Rannalle on kuljetus. Erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot rannalla ja altaalla. Pyyhepalvelu.

Useita ravintoloita

Aqua Vistassa on suuri ja vaihteleva ravintolatarjonta. Playitas-buffetravintola, joka on yksinoikeudella Apollon asiakkaille, tarjoilee terveellistä ja vaihtelevaa ruokaa kansainvälisellä ja pohjois-afrikkalaisella vivahteella. Hotellilla on lisäksi buffetravintola kolmella eri osalla; italialainen, itämainen ja aasialainen. Sport Bar, josta saa pizzaa, pastaa, salaattia ja makkaraa. Snackbaari rannalla, jossa tarjoillaan esimerkiksi pizzaa, pastaa, salaatteja ja voileipiä. Sports Zonen alueella sijaitseva itsepalvelu juomabaari (alkoholittomia juomia). Vieraat voivat myös tilata naapurihotelli Aqua Blun snackbaarista. Aulabaari Olympus, Millenium-baari, Red Sky Bar & Shisha lounge ja Sport Bar. Naapurit ovat tervetulleita naapurihotelli Aqua Blun Underground-yökerhoon. Hiljattain avattu kala- ja äyriäisravintola, pöytävaraus vaaditaan (ei sisälly All Inclusiveen).

Lisätietoja hotellista

Päivä- ja iltaviihdettä kuudesti viikossa. Biljardia lisämaksusta. Spa, jossa sauna, jacuzzi, hierontaa ja hamam lisämaksusta (sijaitsee naapurihotelli Aqua Parkissa). Kauneuskeskus lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 700 metriä rannalle. 15 km Hurghadan keskustaan.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, Apollo-ravintolassa tai pääravintola Sopranossa, klo 07.00-10.00.
 • Mannernmainen aamiainen Apollo-ravintolassa tai pääravintola Sopranossa, klo 10.00-11.00.
 • Lounaspöytä Apollo-ravintolassa tai pääravintola Sopranossa, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä Apollo-ravintolassa tai pääravintola Sopranossa, klo 18.00-21.00.
 • Myöhäinen illallinen pääravintola Soprano, klo 22.00-24.00.
 • Illallispöytä ravintola Saffron, klo 18.00-21.00.
 • Illallispöytä ravintola L`Asiatique, klo 18.00-21.00.
 • Snacksejä Cubana Barissa, klo 10.30-12.30.
 • Snacksejä Food Courtissa, klo 12.30-16.00.
 • Snacksejä ravintola L'Asiatiquen terassilla, klo 15.00-17.00.
 • Snacksejä naapurihotelli Aqua Blussa, klo 12.30-16.00.
 • Snacksejä Beach Barissa, klo 12.30-16.00 (klo 15.00-16.00 vain ranskalaisia).
 • Jäätelöä allasbaari White, klo 10.00-17.00.
 • Jäätelöä Food Courtissa, klo 11.00-16.00.
 • Lettuja ravintola Sports Bar, klo 12.00-17.00.
 • Jäätelöä Aqua Bar, sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa, klo 11.00-16.00.
 • Jäätelöä snackbaarissa, sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa, klo 11.00-16.00.
 • Lettuja snackbaarissa, sijaitsee naapurihotelli Aqua Blussa, klo 16.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaari White, klo 10.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaari Cubana, klo 10.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia Red Sky Bar, klo 9.00-24.00. Olutta, viiniä ja paikallisia juomia tarjoillaan klo 10.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Red Sky Bar, sijaitsee rannalla naapurihotelli Beach Albatros Resortissa, klo 10.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Millenium Bar, klo 19.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Millenium Sports Bar, klo 18.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia Olympus Bar, klo 10.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, kahvia ja vettä vuorokauden ympäri.

Hyvä tietää

 • Hotellin henkilökunta on saanut koronarokotteet.
 • Hotellin henkilökunta on saanut koulutuksen desinfiointi- ja siivousrutiineihin.
 • Kaikki aktiviteetit ja ryhmäliikuntatunnit järjestetään niin, että 1,5-2m turvavälit on mahdollista toteuttaa.

Kausikohtaista huomioitavaa

Toistaiseksi suljettu koronarajoitusten vuoksi:

 • Underground-yökerho naapurihotelli Aqua Blussa
Apollo Sports

Apollo Sports -valikoimaamme kuuluu treenihotelleja aktiiviseen lomaan.

Hotellit Hurghada

Arabella Azur Resort

Arabella Azur Resort on kaunis hotelli, joka muistuttaa pientä kylää. Valkoiset rakennukset ympäröivät viihtyisää allasaluetta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin vieressä on kolme rantaa, joista löytyy kaksi koralliriuttaa snorklauksen ystäville. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja pääravintolasta on kaunis panoramanäkymä merelle.

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resortissa vietät rentouttavaa rantalomaa hieman Hurghadan ulkopuolella. Snorklaile hotellin edustalla ja koe upea koralliriutta, jossa ui värikkäitä kaloja. Hiekkarannalta löytyy kaunis laguuni ja hotellissa on tarjolla useita aktiviteetteja kuten tennistä, squashia ja kuntosali.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic on vesipuistohotelli koko perheelle. Kuusi allasta, lazy river ja vesiliukumäet toivottavat tervetulleeksi kaikki vesipedot. Hotellissa on lisäksi ranta sekä monipuolinen All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Hurghadan suurimmalla rannalla sijaitsevasta Steigenberger Al Dau Beachista on upeat näkymät merelle. Suurella allasalueella on vesiputous, mukavia riippumattoja sekä mutkitteleva virtaus. Palveluihin kuuluu mm. kuntosali, tasokas spa sekä 9-reikäinen golfkenttä.

Steigenberger Pure Lifestyle

Korkeatasoinen ja uusi Steigenberger Pure Lifestyle toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellissa nautit helposta All Inclusive-lomasta. Käytettävissäsi on Steigenberger Al Dau Beachin ja Steigenberger Aqua Magicin palvelut. Tämän ansiosta tarjolla on 10 allasta, vesipuisto sekä useita baareja ja ravintoloita. Varattavissa mukavia sviittejä omalla jacuzzilla.