Black Friday 2019

Black Friday 2019 on tältä erää ohi!

Black Friday tarjoukset ovat tältä erää ohi. Tilaa kuitenkin alta uutiskirje ja varmista että kuulet uusista tarjoukstamme!

Tilaa uutiskirje ja kuulet tarjouksistamme jatkossakin!

 Tilaamalla uutiskirjeen varmistat että kuulet tarjouksista ensimmäisten joukossa ja pääset nappaamaan parhaat päältä.

Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen jokaisen uutiskirjeen alla olevasta linkistä.

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan »