Black Friday

Black Friday 2021 matkatarjoukset

Black Friday on ohi tältä erää. Nähdään taas vuonna 2021 Black Friday -tarjousten merkeissä!

Jäikö Black Friday väliin tältä kertaa? Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisten joukossa parhaista matkatarjouksista ja eduista! 

Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen jokaisen uutiskirjeen alla olevasta linkistä.

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä

Mistä nimi Black Friday on peräisin?

Black Friday on tärkeä ostospäivä, jonka juuret ovat peräisin Yhdysvalloista. Black Friday on viime vuosina kasvanut yhä suuremmaksi Suomessa. Ensimmäinen Black Friday uskotaan olevan pidetty Philadelphiassa, jossa nimi kuvasi suuria liikennehäiriöitä kiitospäivän jälkeisenä päivnä johtuen suuresta ostohaluisten amerikkalaisten määrästä. 1950-luvulla ihmiset alkoivat ottaa sairauslomaa kiitospäivän jälkeisenä päivänä voidakseen ostaa joululahjoja pidennettynä viikonloppuna. Nykyisin Black Friday on kuuluisa ostospäivä kaikkialla maailmassa.

Löydä parhaat Black Friday -matkatarjoukset Apollomatkoilta

Me Apollomatkoilla olemme myös viime vuosina osallistuneet Black Fridayhin matkatarjousten merkeissä. Black Friday -tarjouksemme sisältävät yleensä matkoja moniin suosituimpiin kohteisiimme, kuten Kreikkaan, Kroatiaan, Albaniaan ja Espanjaan erityisen edullisin hinnoin.


Lisää tarjouksia & vinkkejä

Katso kaikki tarjoukset, varaa äkkilähtö tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Löydä edullinen matkatarjous Apollomatkoilta.  Valikoimastamme löydät sekä kesän että talven lomia edullisesti!

Katso kaikki tarjoukset »

Äkkilähdöt

Varaa edullisia matkapaketteja tai ota äkkilähtölennot lämpöön. Täältä löydät lomamatkoja seuraaville 90 päivälle.

Katso äkkilähdöt »

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä