Hurghada

  • Sukeltajan ja snorklaajan unelmapaikka
  • Loistavia All Inclusive -hotelleja

Hurghada on Egyptin suosituin matkakohde. Täällä vietät rantalomaa parhaimmillaan Punaisenmeren kirkkaan veden äärellä nauttien aina hyvästä säästä ja hienoista rannoista.Lisätiedot Hurghada

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle on noin 16 €. Olut maksaa noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Hurghadaan kestää noin 10 minuuttia.

Rannat

Pitkä hiekka- ja pikkukiviranta, jossa sijaitsee hotelleja. Lähes kaikissa Apollomatkojen hotelleissa on yksityinen hiekkaranta, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 21°c
helmi 22°c
maalis 24°c
huhti 27°c
touko 31°c
kesä 33°c
heinä 34°c
elo 34°c
syys 33°c
loka 30°c
marras 26°c
joulu 23°c
8,4 10:stä Hurghada
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 2462 arvioon

Kaikki matkakohteet Egypti

Sahl Hasheesh

Tasokas ja viihtyisä Sahl Hasheesh on rauhallinen rantalomakohde Egyptissä. Kaaren muotoisessa Sahl Hasheeshissa on kauniit merinäkymät ja hienohiekkaiset rannat. Apollomatkojen valikoimasta löydät korkeatasoisia hotelleja Sahl Hasheeshissa, joissa kaikissa on yksityiset rannat. Tervetuloa nauttimaan ihanasta lomasta Punaisenmeren kristallinkirkkaalle rannalle.

Abu Soma

Matkusta Abu Somaan ja nauti kristallinkirkkaasta Punaisestamerestä. Mikäli etsit rauhallista lomakohdetta, Abu Soma on oikea valinta. Tarjolla on esimerkiksi tyylikäs Shams Prestige Abu Soma, joka toivottaa tervetulleeksi vain aikuiset vieraat. Punaisenmeren pinnan alla odottaa värikäs vedenalainen maailma, johon pääset tutustumaan loman aikana.