Hurghada

  • Omatoimikohde
  • Sukeltajan ja snorkaajan unelmapaikka

Hurghada on Egyptin suosituin matkakohde. Täällä vietät rantalomaa parhaimmillaan Punaisenmeren kirkkaan veden äärellä nauttien aina hyvästä säästä ja hienoista rannoista.Lisätiedot Hurghada

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle on noin 16 €. Olut maksaa noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Hurghadaan kestää noin 10 minuuttia.

Rannat

Pitkä hiekka- ja pikkukiviranta, jossa sijaitsee hotelleja. Lähes kaikissa Apollomatkojen hotelleissa on yksityinen hiekkaranta, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 21°c
helmi 22°c
maalis 25°c
huhti 30°c
touko 33°c
kesä 36°c
heinä 36°c
elo 36°c
syys 35°c
loka 31°c
marras 26°c
joulu 22°c
8,3 10:stä Hurghada
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1867 arvioon

Kaikki matkakohteet Egypti

El Gouna

Uutuus! El Gouna on yksi Egyptin kauneimmista ja tasokkaimmista matkakohteista. Se on rakennettu pienille saarille, joiden välissä virtaa laguuneja. Nauti rantalomasta sekä mukavista ravintoloista ja kaupoista. Palvelutaso on korkea ja halutessasi voit pelata golfia El Goudan viihtyisällä kentällä.

Sahl Hasheesh

Tasokas ja viihtyisä Sahl Hasheesh on rauhallinen rantalomakohde Egyptissä. Kaaren muotoisessa Sahl Hasheeshissa on kauniit merinäkymät ja hienohiekkaiset rannat. Apollomatkojen valikoimasta löydät korkeatasoisia hotelleja Sahl Hasheeshissa, joissa kaikissa on yksityiset rannat. Tervetuloa nauttimaan ihanasta lomasta Punaisenmeren kristallinkirkkaalle rannalle.

Abu Soma

Matkusta Abu Somaan ja nauti kristallinkirkkaasta Punaisestamerestä. Mikäli etsit rauhallista lomakohdetta, Abu Soma on oikea valinta. Tarjolla on esimerkiksi tyylikäs Shams Prestige Abu Soma, joka toivottaa tervetulleeksi vain aikuiset vieraat. Punaisenmeren pinnan alla odottaa värikäs vedenalainen maailma, johon pääset tutustumaan loman aikana.