Abu Soma

Matkusta Abu Somaan ja nauti kristallinkirkkaasta Punaisestamerestä. Mikäli etsit rauhallista lomakohdetta, Abu Soma on oikea valinta. Tarjolla on esimerkiksi tyylikäs Shams Prestige Abu Soma, joka toivottaa tervetulleeksi vain aikuiset vieraat. Punaisenmeren pinnan alla odottaa värikäs vedenalainen maailma, johon pääset tutustumaan loman aikana.

Suositut hotellit, Abu Soma


Lisätiedot Abu Soma

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus kestää noin tunnin.

Rannat

Hyvät rannat, joissa voi snorklailla useiden hotellien kohdalla. Suosittelemme uimatossuja korallien vuoksi.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 21°c
helmi 22°c
maalis 25°c
huhti 30°c
touko 34°c
kesä 36°c
heinä 37°c
elo 37°c
syys 35°c
loka 32°c
marras 27°c
joulu 23°c
9,1 10:stä Abu Soma
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 28 arvioon

Kaikki matkakohteet Egypti

El Gouna

Uutuus! El Gouna on yksi Egyptin kauneimmista ja tasokkaimmista matkakohteista. Se on rakennettu pienille saarille, joiden välissä virtaa laguuneja. Nauti rantalomasta sekä mukavista ravintoloista ja kaupoista. Palvelutaso on korkea ja halutessasi voit pelata golfia El Goudan viihtyisällä kentällä.

Sahl Hasheesh

Tasokas ja viihtyisä Sahl Hasheesh on rauhallinen rantalomakohde Egyptissä. Kaaren muotoisessa Sahl Hasheeshissa on kauniit merinäkymät ja hienohiekkaiset rannat. Apollomatkojen valikoimasta löydät korkeatasoisia hotelleja Sahl Hasheeshissa, joissa kaikissa on yksityiset rannat. Tervetuloa nauttimaan ihanasta lomasta Punaisenmeren kristallinkirkkaalle rannalle.

Hurghada

Hurghada on Egyptin suosituin matkakohde. Täällä vietät rantalomaa parhaimmillaan Punaisenmeren kirkkaan veden äärellä nauttien aina hyvästä säästä ja hienoista rannoista.