Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resortissa vietät rentouttavaa rantalomaa hieman Hurghadan ulkopuolella. Snorklaile hotellin edustalla ja koe upea koralliriutta, jossa ui värikkäitä kaloja. Hiekkarannalta löytyy kaunis laguuni ja hotellissa on tarjolla useita aktiviteetteja kuten tennistä, squashia ja kuntosali.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,7 10:stä
Perustuu 300 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2180 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Arabia Azur Resortissa on helppo rentoutua. Rantahotellin edustalla levittäytyy koralliriutta, joten pääset snorklailemaan heti rannasta. Voit myös pulahtaa uimaan kristallinkirkkaaseen mereen hotellin laiturilta.

Pääallas, joka on 50 metriä pitkä. Erillinen osa lapsille. Allas on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi talvisin. Altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamulla, illalla ja pilvisellä säällä. Hiekkarannalla on kaunis laguuni, jossa saattaa joskus nähdä delfiinin uivan ohi. Altaalla ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet.

Buffetravintola ja saksalaisvaikutteinen Bordeihn-ravintola, jossa on tarjolla kahden ruokalajin illallinen (tietyt annokset, juomat lisämaksusta), joka sisältyy All Inclusiveen. Thai-ravintola, joka tarjoilee annoksia à la carte-listalta (lisämaksusta). Useita baareja, esimerkiksi snackbaari rannalla. Iltaviihdettä useana kertana viikossa.

Useita urheilumahdollisuuksia kuten tennis, squash, rantalentopallo, boccia, tikanheitto, biljardi ja aerobic (riippuen hotellin päivä-ohjelmasta). Maksuton yksinkertainen kuntosali. Naapurihotelli Arabella Azul Resortissa on vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Hierontaa ja sauna lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa, yhteys saattaa olla hidas mikäli monta vierasta käyttää yhteyttä. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 1,8 km Sekallan keskustaan. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.
 • Joulun (24.12.) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiainen, klo 7.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
 • Välipalabuffet Marinassa, klo 12.30-15.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 15.00-17.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-22.00.
 • Kahden ruokalajin illallinen (tietyt annokset), juomat lisämaksusta, ravintola Bordeihns, klo 18.00-22.30.
 • Alennusta valmiista menusta ravintola Pattayassa..
 • Paikallisia alkoholittomia juomia, klo 10.00-02.00.
 • Paikallisia alkoholijuomia, klo 10.00-02.00.
 • Urheiluaktiviteetteja.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Hurghada

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotelli Aqua Vista – powered by Playitas on loistava valinta, kun haluat viettää ranta- ja treenilomaa hyvinvointia unohtamatta. Hotellissa on useita treenimahdollisuuksia ja Afrikan suurin hotellin kuntosali, joka on varustettu uusimmilla laitteilla. Lisäksi voit osallistua päivittäin treenitunneille, pelata tennistä ja padelia sekä lenkkeillä uudella juoksuradalla.

Arabella Azur Resort

Arabella Azur Resort on kaunis hotelli, joka muistuttaa pientä kylää. Valkoiset rakennukset ympäröivät viihtyisää allasaluetta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin vieressä on kolme rantaa, joista löytyy kaksi koralliriuttaa snorklauksen ystäville. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja pääravintolasta on kaunis panoramanäkymä merelle.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic on vesipuistohotelli koko perheelle. Kuusi allasta, lazy river ja vesiliukumäet toivottavat tervetulleeksi kaikki vesipedot. Hotellissa on lisäksi ranta sekä monipuolinen All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Hurghadan suurimmalla rannalla sijaitsevasta Steigenberger Al Dau Beachista on upeat näkymät merelle. Suurella allasalueella on vesiputous, mukavia riippumattoja sekä mutkitteleva virtaus. Palveluihin kuuluu mm. kuntosali, tasokas spa sekä 9-reikäinen golfkenttä.