Sivota Retreat - Powered By Playitas

apollo sports

  • Useita maksuttomia liikuntamahdollisuuksia
  • Upeat pyöräilymaastot
  • Rauhallinen lahti uimareille

Sivota Retreat - powered by Playitas on suuri lomahotelli Sivotan laitamilla. Kauniin vuoristoisessa maisemassa on ilo liikkua. Pyöräile vuorilla, pelaa tennistä tai käy lenkillä. Bella Vraka rannan kirkkaissa vesissä voit kokeilla myös vesihiihtoa tai tutustua kallioisen rannikon saariin ja luoliin SUP-laudalta. Ja kun haluat rentoutua, kannattaa suunnata hotellin allasalueelle tai spahan.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Pienehköjä kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior -huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Maksuttomat monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kaunis ympäristö, ystävällinen palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 721 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 850 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sivota Retreat - powered by Playitas on viihtyisä hotelli erinomaisella sijainnilla Sivotassa Kreikan mantereella. Täällä majoitut lähellä suosittua Bella Vrakan rantaa ja pääset nauttimaan monipuolisista treenimahdollisuuksista maalla ja merellä.

Powered by Playitas

Powered by Playitas -hotelleissa on korkeatasoinen palvelu, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä terveellistä ruokaa. Sivota Retreat muistuttaa monella tapaa suosittuja sporttihotelleja Playitasta sekä La Paredia, vaikka täällä vallitseekin täysin ainutaaluinen tunnelma.

Liikunta hotellissa

Sivota Retreat – powered by Playitas tarjoaa paljon aktiviteetteja aamusta iltaan. Pelaa esimerkiksi tennistä neljällä tenniskentällä ilman lisämaksua. Ohjelmistossa on lisäksi ryhmäliikuntaa päivittäin, kuten HIIT-treeniä, joogaa, venyttelyä sekä kiertoharjoittelua ohjaajan johdolla. Maksuton pöytätennis ja beach volley.

Pyöräilyä, lenkkeilyä sekä vesiurheilulajeja

Sivota Retreat – powered by Playitaksen lähistöllä on eri tasoisia maastopyöräreittejä. Maantiepyöräilijöille on tarjolla pitkiä, hyväkuntoisia teitä, joissa on vain vähän liikennettä. Hotellilla on lisäksi opastettuja pyöräretkiä ilman lisämaksua. Upeat maisemat soveltuvat myös lenkkeilijöille.

Läheinen lahti soveltuu hyvin uimareille. Kokeile myös purjelautailua, stand up-paddle boardia (SUP), purjehdusta, kajak-melontaa tai kanoottia.

Rentoudu liikunnan jälkeen

Hotellilla on pienehkö allasalue erillisellä lastenaltaalla, missä voit nauttia kauniista maisemista lähisaarille ja merelle. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Allasbaari, jossa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia. Hotellilla on buffetravintola sekä à la carte-ravintola. Yhtenä iltana viikossa on tarjolla barbeque-illallinen (lisämaksusta). Viininmaistelua lisämaksusta.

Rentoudu liikunnallisen päivän jälkeen hotellin spa-osastolla, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- ja täysihoito lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Apollo Sports

Apollo Sports -valikoimaamme kuuluu treenihotelleja aktiiviseen lomaan.