Sivota

  • Aito kohde ja hienoa luontoa
  • Kreikan kirkkaimmat vedet

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Sivotan pieni satamakaupunki sopii nautiskelijoille, jotka haluat kokea lomallaan muutakin kuin aurinkoa ja uimista, sekä omasta rauhasta pitäville luonnonystäville. Erityisesti pariskunnat viihtyvät täällä. Sivotaa reunustavat kauniit rantakaistaleet. Euroopassa on vain harvoja paikkoja, joissa kontrasti vehreiden vuorien ja kristallinkirkkaan meren välillä on yhtä suurta kuin Sivotassa.

Suositut hotellit, Sivota

Isola Verde

alkaen 603 EUR

Mikros Paradisos

alkaen 580 EUR

Albatros

alkaen 447 EUR

Lisätiedot Sivota

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 16 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Aktionin lentokentältä Sivotaan kestää noin 2 tuntia, sillä bussi ajaa yleensä Pargan hotellien kautta. Toisinaan kesken kuljetuksen tulee vaihtaa toiseen bussiin tai minibussiin. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Aivan Sivotan ulkopuolella on Drafi Beach, jossa on hyvä tarjonta erilaisia vesiurheilulajeja. Pargaan ja Prevenzaan johtavan tien varrella on useita pienempiä rantoja, joille pääsee kätevästi vuokra-autolla tai skootterilla. Sivotan pohjoispuolella, noin kaksi kilometriä keskustasta sijaitsee pikkukiviranta Zeri, jossa on rantabaari ja vesiliukumäkiä. Vesitaksilla pääsee suojaisalle Karvouno rannalle, jonka vesi on kristallinkirkasta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 10°c
helmi 10°c
maalis 13°c
huhti 16°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 25°c
loka 20°c
marras 15°c
joulu 11°c
9,0 10:stä Sivota
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 2008 arvioon