Isola Verde

apollo mondo boutique
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Ensimmäinen Mondo Boutique -hotelli Isola Verde sijaitsee Epiruksen alueella Sivotassa lähellä kristallinkirkkaita uimavesiä ja tunnelmallisia vuoristokyliä. Isola Verdessä yhdistyy mukavuus, design ja kokemukset, jotka hellivät kaikkia aisteja. Ympäröivä luonto on jatkuvasti läsnä vehreine vuoristoineen ja vaikuttavine näkymineen. Sivotassa on lukemattomia uimapoukamia ja meriveden sanotaankin olevan täällä koko Kreikan parhaimmistoa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 14-vuotiaat lomailijat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 1-3 hengelle. Kahden hengen huone ylemmissä kerroksissa 1-2 hengelle. Esteetön kahden hengen huone omalla altaalla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kokonaisuus, kaikki toimi: ystävällinen henkilökunta, ihana ruoka ja muutenkin puitteet kohdillaa...
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Isola Verdessä vallitsee aito ja rento ilmapiiri. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 14-vuotiaat lomailijat. Hotellin sisustuksessa on suosittu luonnonmateriaaleja, kuten puuta, marmoria, kalkkikiveä, joita maustavat kreikkalaiset tuoksut ja yksityiskohdat. Täällä on helppo vain olla.

Isola Verden ravintola on hotellin sydän. Rakkaus ruokaan on suuressa osassa ja menu koostuu perinteisistä annoksista modernilla vivahteella. Keittiössä suositaan erityisesti paikallisia raaka-aineita, jotka ovat ekologisesti ja lähellä tuotettuja.

Hotelli on meren edustalla, ja rannalle on lyhyt kävelymatka. Uimavesi on täällä Kreikan parhaimmistoa. Ympäröivä luonto on jatkuvasti läsnä vehreine vuoristoineen ja vaikuttavine näkymineen. Kauniita oliiviviljelmiä on joka puolella.

Ruokaa paikallisin mauin

Hotellilla on ravintola ja allasbaari. Aamiaispöydän tarjonta koostuu klassisista aamiaisvalikoimasta kreikkalaisella kosketuksella ja tarjolla onkin esimerkiksi paikallisia juustoja, kreikkalaista jogurttia ja oliiveja.

Päivisiän tarjolla on yksinkertaisia lounasannoksia ja välipaloja sekä baarissa että ravintolassa. Ateriakonsepti Mondo Meze koostuu paikallisista pienemmistä annoksista, jotka voi nauttia yksin tai jaettuna sekä lounaalla että illallisella. Ravintolassa tarjoillaan à la carte-menu illalla ja kolmen ruokalajin kreikkalainen menu modernilla twistillä puolihoidon varanneille. Viinikellarissa on tasokkaita paikallisia ja kansainvälisiä viinejä, jotka on valittu huolella sopien ravintolan annosten kanssa.

Terveys ja hyvinvointi

Isola Verdessä voit aloittaa aamusi joogalla ihaillen samalla merta ja vuoria. Treenaa yhdessä tai omatoimisesti hotellin uudella, hyvinvarustellulla kuntosalilla. Jos kaipaat lomallesi jotain ekstraa, voit varata ajan hotellin salonkiin, jonka tarjoamiin hoitoihin kuuluu muun muassa manikyyri ja hieronta.

Apollo Mondo Boutiqueen sisältyy:

 • Aamujoogaa 5 kertaa viikossa
 • Ryhmäliikuntatunteja koulutetun ohjaajan johdolla 5 kertaa viikossa
 • Sisäänpääsy kuntosalille
 • Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella
 • Wifi koko hotellillta
 • Ilmastointi

Lisämaksusta:

 • Kauneushoitoja

Voit lukea Apollo Mondo Boutique -konseptistamme tarkemmin täältä.

Ateriat

Osassa huoneita hintaan sisältyy aamiaispöytä, mahdollisuus ostaa lisämaksusta puolihoito. Muissa huonetyypeissä puolihoito sisältyy hintaan.

Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja kolmen ruokalajin kreikkalainen menu modernilla twistillä illalliselle.

Päivisin baari tarjoilee kevyempiä lounasannoksia ja Mondo Mezejä.

Hyvä tietää

 • Hotelli sijaitsee rinteessä, alueella paljon portaita ja korkeuseroja.
 • Hotellilla on rauhallinen ilmapiiri ja palvelut on suunnattu pääosin aikuisille matkustajille ja yli 14-vuotiaille. Lapsille ei erillisiä palveluita tai aktiviteetteja. Mikäli suunnittelet matkaa lasten kanssa, suosittelemme Apollo Mondo Family- tai Apollo Mondo Selected-hotellejamme.
 • Hotelli on savuton, tupakointi sallittu vain aulan/vastaanoton ulkopuolella.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Boutique
 • Herkkuja ja ruokakulttuuria
 • Designia ja tyyliä
 • Laatua ja mukavuutta
 • Liikuntaa ja hyvää oloa

Juoksu -ja pyöräilykartat

Lataa juoksu -ja pyöräilykartat täältä:

Sivota 20 km
Sivota 5,4 km
Sivota 6,3 km
Sivota 8,5 km