Kokemuksia Isola Verde -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 327 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kokonaisuus, kaikki toimi: ystävällinen henkilökunta, ihana ruoka ja muutenkin puitteet kohdillaan. Erityisesti päivällismenu oli huolella laadittu ja kokonaisuus oli erinomainen ja vaihteleva, kreikkalaista ruokaa modernilla tvistillä. Pidimme kovasti!
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-04


6 10:stä

+
Aamiainen ja osa henkilöstöstä
-
Hotellin puolihoito oli erittäin huono jonka johdosta pyysimme hyvitystä ja johon hotelli suostui. Hyvitystä emme tosin ole saaneet vielä. Apollon opas hoiti asiaa. Pyysimme myös pehmustetta tai tuolien vaihtoa terassille joka ei toteutunut. Mielestäni tämä oli kohtuullinen pyyntö koska melkein kaikilla huoneiden terasseilla oli toiset mukavammat. Tuolit olivat erittäin kovat ja rimoitus harvassa jonka takia terassia ei tullut käytettyä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-27


9 10:stä

+
oma allas oli mahtava. ja muutoinkin kiva huoneisto.
-
illalliseen saisi lisätä Kreikkalaisia ruokia. moni ruoka oli oudon näköistä (lähinnä alkukeitot) mutta hyvän makuisia.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-20


9 10:stä

+
Näköala, sisustus, siisteys
-
Selkeät ohjeet esim. jooga/kuntosali, näistä ei kukaan kertonut. Siivoajien olisi hyvä kunnioittaa do not disturb -valoa.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-20


10 10:stä

+
Huone oli erinomainen ja koko hotelli ihana - täyden kympin paikka!
-
---

Vahvistettu asiakas: 2021-09-13


10 10:stä

+
Oma uima-allas, siisteys, lapsettomuus, henkilökunnan ystävällisyys sekä ruoan taso.
-
Ystäväni puolesta vastaan, että tupakointipaikka myös hotellin taakse ylös. Varsinkin jos majoittuu ylähuoneissa.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-13


9 10:stä

+
hyvä ja ystävällinen henkilökunta
-
illalliset pois liiasta kikkailusta. ei ole kuitenkaan kyse finedininigista, niin ehdottomasti back to basics, hyvää kreikkalaista perusruokaa. hyvästä aamiaisesta saattoi päätellä, että taidot keittiössä kyllä riittävät hyvän kreikkalaisen ruoan valmistukseen.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-09


8 10:stä

+
Parveke, uima-allasalue ja hotellin yleisilme/tunnelma.
-
Puolihoidon illallinen oli surkea ja jätimme sen 4 kertaa nauttimatta. Olisimme toivoneet klassista/yksinkertaista kreikkalaista ruokaa. Ruuassa aivan liikaa yritystä, eikä se maistunut miltään/oli osittain syömäkelvotonta. Se että illalliselle ei kuulunut edes yksi pullo vettä oli myös todella omituista. Sen lisäksi että annokset jäi syömättä sai maksaa kaikista juomista. Aamiainen puolestaan oli ruokien osalta hyvä, mutta kahvissa olisi todella parantamisen varaa. Se oli usein kylmää ja termoksiin täytettiin aina vain uutta päälle. Lounasannokset olivat myös laadultaan erittäin huonot ja hinnat kuitenkin yläkanttiin muihin ravintoloihin verrattuna. Huone: ei vedenkeitintä/kahvia/teetä, vesilasien lisäksi huoneessa ei ollut mitään lusikkaa/veistä, eikä myöskään kosteusvoiteita tai hoitoainetta. Kylpyhuoneen pesuallas tukossa, tulvi vettä lattialle. Suihkussa käydessä vesi tulvi myös koko kylpyhuoneen lattialle.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-09


9 10:stä

+
Ruoka, kaunis alue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


10 10:stä

+
Erinomainen, tasokas hotelli aikuiseen makuun rauhallisessa Sivotassa.
-
Suurin osa hotellin vieraista oli oivaltanut, että tämä hotelli on aikuisille. Kuitenkin muutama lapsiperhe oli päässyt hotelliin, koska vastuu valinnasta oli annettu asiakkaalle. Me haluamme satsata matkailuun ja koska omat lapsemme ovat jo täysi-ikäisiä, emme halua viettää lomamme kirkuvien pikkulasten seurassa. Tämän vuoksi emme pystyneet hyödyntämään hotellin uima-allasaluetta lainkaan. Samat lapset mekastivat myös aamiaisella. Myytte hotellia selkeästi aikuisille, mutta teidän täytyy ottaa selkeä ikäraja käyttöön, jotta kaltaisemme matkailijat eivät joudu pettymään. Lapsiperheille on Sivotassakin tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Haluaisimme varata Isola Verdestä swim-up huoneen ensi kesänä muutamaksi viikoksi, mutta jos ette pysty takaamaan sitä, ettei viereisessä altaassa mekasta pieniä lapsia, pitää meidän etsiä joku toinen hotelli.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.