Esteetön kahden hengen huone omalla altaalla

Esteettömiä kahden hengen huoneita omalla altaalla. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Aamiaispöytä sisältyy hintaan.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella merelle päin. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Aamiaispöytä sisältyy hintaan.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita omalla altaalla, ja näkymällä altaalle ja merelle. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Aamiaispöytä sisältyy hintaan.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla, puolihoito

Kahden hengen huoneita omalla altaalla, ja näkymällä altaalle ja merelle. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi.Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Puolihoito sisältyy hintaan.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone ylemmissä kerroksissa, puolihoito

Kahden hengen huoneita ylemmissä kerroksissa, joissa parveke merelle päin. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Puolihoito sisältyy hintaan.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.