Esteetön kahden hengen huone omalla altaalla

Esteettömiä kahden hengen huoneita omalla altaalla. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kahvinkeitin, kapselit maksutta ja täyttö lisämaksulla. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Aamiaispöytä sisältyy hintaan.

  • Sisältyy aamiaispöytä
  • Ulko-ovi - 100 cm
  • Kylpyhuoneen ovi - 100 cm
  • Terassin ovi - 300 cm

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella merelle päin. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kahvikone, kapselit maksutta ja lisämaksulla. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy hintaan.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone kahdessa kerroksessa

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke. Alakerrassa on makuuhuone ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, kylpyhuone, jossa on suihku ja wc, sekä parveke. Yläkerrassa on parivuuode ja CocoMatin lakanat. Avoin pohjaratkaisu huoneiden välillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvikone, kapselit maksutta ja täyttö lisämaksulla. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Bluetooth-kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy hintaan

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita omalla altaalla, ja näkymällä altaalle ja merelle. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kahvikone, kapselit maksutta ja täyttö lisämaksulla. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy hintaan

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla, puolihoito

Kahden hengen huoneita omalla altaalla, ja näkymällä altaalle ja merelle. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kahvikone, kapselit maksutta ja täyttö maksua vastaan. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy hintaan.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone ylemmissä kerroksissa, puolihoito

Kahden hengen huoneita ylemmissä kerroksissa, joissa parveke merelle päin. Sängyissä on CocoMatin lakanat. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kahvikone, kapselit maksutta ja täyttö lisämaksulla. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Puolihoito sisältyy hintaan.

  • Sisältyy puolihoito

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.