Vuokraa auto lomalle

Vuokraa auto lomalle

Vuokraamalla auton lomallesi pääset tutustumaan kohteeseen aivan uudella tapaa. Apollomatkojen kautta autonvuokraaminen onnistuu helposti ja turvallisesti jo ennen matkaa. Varaamalla vuokra-auton ennakkoon, varmistat että sinulle varmasti löytyy auto loman aikana. Autonvuokraus on helppoa ja voit valita haluamasi autoluokan juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Autonvuokraus

  • Varmista auto ennen lähtöä
  • Turvallista ja helppoa
  • Koe enemmän kohteessasi

Mistä haluat vuokrata auton?

Voit vuokrata auton CarTrawlerin avulla.

Autonvuokraus

Autonvuokrausta ympäri maailman

Kun vuokraat auton CarTrawlerin kautta, ulottuvillasi on useita autovuokraamoja ympäri maailman, kuten Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Alamo, Thrifty ja Budget. Palvelusta löydät helposti juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton, valikoimassa on henkilöautoja, jeeppejä ja minibusseja. Varausta voi muuttaa, tai sen voi peruuttaa maksutta vielä 48 tuntia ennen noutoaikaa.

Kun vuokraat auton CarTrawlerin kautta

CarTrawlerin kautta on helppo vuokrata auto niin, että sen nouto ja luovutus on lentokentälle. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraamisesta, ota yhteyttä CarTrawlerin asiakaspalveluun puh. +358 942 451 827.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut