Albania

  • Uusi ja kiehtova kohde
  • Erilainen lomakohde
  • Edullinen hintataso

Apollomatkat aloitti ensimmäisenä Suomessa valmismatkat Albaniaan. Albania on kiehtova maa, joka on ollut pitkään suljettu. Adrianmeren rannalla sijaitseva pieni valtio on kaunis ja kiehtova pala Eurooppaa. Täällä vietät rentoja rantapäiviä, tutustut kiehtovaan historiaan ja nautit paikallisesta vieraanvaraisuudesta. Valikoimastamme löytyy Sarandan lisäksi kolme albanialaista lomahelmeä; Durresin rantalomakohde, tyylikäs Himara ja trendikäs Dhermi. Maa on säilyttänyt edullisen hintatasonsa, koska harvat ovat maata vielä löytäneet. Tartu tilaisuuteen ja koe ensi kesänä jotakin uutta!

Suositut matkakohteet Albania

Durresin Riviera

9 hotellit - alkaen 504 EUR

Saranda

17 hotellit - alkaen 427 EUR

Lisätiedot Albania

Aikaero

GMT +1 kesäaikaan, GMT +2 talviaikaan

Valuutta

Albanian lek (ALL). Albanian lekejä ei ole mahdollista vaihtaa Suomessa. Voit ottaa mukaan euroja ja vaihtaa paikalliseen valuuttaan paikan päällä. Useissa paikoissa on myös mahdollista maksaa euroilla. Yleisimmät luottokortit hyväksytään hotelleilla ja suuremmissa ravintoloissa. Paikallista valuuttaa on mahdollista nostaa automaateista.

Kuljetukset matkakohteessa

Durresin Riviera: Lentokenttäkuljetus Tiranan lentokentältä Durresin Rivieralle kestää bussilla noin 30 - 60 minuuttia.

Saranda: Lento Korfulle, josta 10 minuutin bussimatka Korfun satamaan. Siirtyminen laivalla Sarandaan, matkan kesto noin 45-90 minuuttia riippuen laivasta. Tämän jälkeen bussikuljetus Sarandan satamasta hotelliin.

Dhermi: Lentokenttäkuljetus bussilla ja veneellä noin 2,5-3 tuntia.

Himara: Kuljetus bussilla ja veneellä kestää noin 2,5 tuntia.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 6°c
helmi 7°c
maalis 11°c
huhti 15°c
touko 20°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 23°c
loka 18°c
marras 12°c
joulu 7°c