Durresin Riviera

  • Kymmenen kilometrin pituinen hiekkaranta
  • Viihdy Apollo Mondo Family Resorts -hotellissa
  • Mielenkiintoinen historia ja nähtävyyksiä

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Durresin Rivieralla on pitkä hiekkaranta, joka ulottuu Durresin kaupungista lähes kymmenen kilometriä etelään. Aurinko laskee iltaisin vehreän vuoren taakse, ranta on kaunis ja ruoka hyvää ja edullista. Tervetuloa tutustumaan Durresin Rivieraan ja sen kiehtovaan ympäristöön!Lisätiedot Durresin Riviera

Valuutta

Albanian lek (ALL).

10 €=1130 ALL (elokuu 2019).

Durresin Rivieralla on nostoautomaatteja, joissa toimii VISA ja MasterCard. Apollomatkojen hotellien läheisyydessä ei ole montaa nostoautomaattia, joten suosittelemme ottamaan mukaan euroja. Maksettaessa euroilla saat vaihtorahat takaisin paikallisessa valuutassa.

Lentokentällä on muutamia nostoautomaatteja, joista voit nostaa euroja tai paikallista valuuttaa.

Ravintolat

Lounas noin 5 €. Olut n. 1-1,50 € ja viinipullo alkaen noin 5 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Tiranan lentokentältä Durresin Rivieralle kestää bussilla noin 30 - 60 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana kuljetuksissa.

Rannat

Durresin hiekkaranta on matala ja noin kymmenen kilometriä pitkä. Ranta on monesta kohtaa leveä ja hotellien läheisyydestä löytyy aurinkotuoleja, -varjoja ja lisämaksullisia vesiurheiluaktiviteetteja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 9°c
helmi 10°c
maalis 13°c
huhti 16°c
touko 21°c
kesä 26°c
heinä 29°c
elo 29°c
syys 25°c
loka 20°c
marras 14°c
joulu 10°c
6,7 10:stä Durresin Riviera
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 104 arvioon

Kaikki matkakohteet Albania

Saranda

Apollomatkat vie sinut Sarandaan, vastapäätä Korfua sijaitsevaan Albanialaiseen rannikkokaupunkiin. Vedet ovat täällä kristallinkirkkaita ja rantoja reunustavat ravintolat ja kahvilat, joiden hintataso ei päätä huimaa. Lähiympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa niin luontoelämysten, kuin historiankin ystäville.

Dhermi

Dhermi on yksi Albanian parhaiten pidetyistä salaisuuksista. Paikallisten keskuudessa suosittu kesäkohde houkuttelee nyt myös pohjoismaisia lomailijoita upeilla rannoillaan sekä kirkkaan sinisillä vesillään. Tässä rannikon ja vuorten välissä sijaitsevassa kylässä koet aidon ja paikallisen tunnelman.

Himara

Rauhallisessa Himaran kylässä pääset tutustumaan Albaniaan aidoimmillaan. Viime vuosina tämä pieni kylä on houkutellut matkailijoita nauttimaan rannoista, kristallinkirkkaista vesistä, pittoreskista rantapromenadista sekä hyvästä ja edullisesta ruoasta.