Olympic Studios

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Olympic Studios sijaitsee Pargan sydämessä lähellä kapeita kujia ja täällä on tilavia huoneistoja. Krionerin ranta on muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta löydät myös ravintoloita ja baareja.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 37 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 18 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Olympic Studios sijaitsee lähellä Pargan keskustaa ja koostuu kahdesta puutarhassa sijaitsevasta rakennuksesta. Täällä majoitut lyhyen matkan päässä Krionerin kaupunginrannalta ja vilkkaalta satamakadulta. Vastaanotto on avoinna klo 08.00-14.00 ja 17.00-21.00 rajoitetuin aukioloajoin. Hotellin lähistöllä on myymälöitä, viihtyisiä tavernoita ja baareja.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Yleiset tilat hieman kuluneita. Keskeinen sijainti ja lähistön liikenne saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja. Korkeuseroja ja useita rappusia hotellialueella.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus