Golfmatkat

Lomaile, pelaa golfia ja tutustu maailmaan – kuulosta ihanalta, eikö? Sisaryhtiömme Golf Plaisirin kanssa voit lähteä golfmatkalle maailmalle. Halusitpa sitten valmiiksi paketoidun kokonaisratkaisun tai räätälöidä matkasi itse, meillä on sinulle hyviä vaihtoehtoja tarjolla.

Paketoi golfmatkasi itse Golf Plaisirin avulla

Rakenna oma matkakokonaisuutesi, varaamalla mieleisesi lennot, majoitus että golftiiajat tai varaa vain haluamasi palvelut näistä vaihtoehdoista.

Varauksen jälkeen saat voucherin varaamistasi palveluista ja tiiajoista, jotka olet itse valinnut. Helppoa ja nopeaa!


3 syytä lähteä golfmatkalle:
1. Pidennä golfkautta ulkomailla. Syksy tulee usein liian aikaisin ja kevät aivan liian myöhään. Jos et halua laittaa golfmailoja hyllylle, on golfmatka on loistava tapa pidentää golfkautta. Nauti lämpimistä lomapäivistä golfkentällä ja jätä kylmä koti-Suomi taakse.

2. Aktiivinen loma: Pelkkä makoilu ja auringosta nauttiminen rannalla on ihanaa, mutta yhä useammat kaipaavat aktiivisempaa lomaa. Golf-loma on täydellinen combo ulkoilua, liikuntaa ja rentoutumista - yhdistä siis lomailun ja kuntoilun parhaat puolet!

3. Nauti hyvästä seurasta: Golf-matkalla tutustut helposti myös kanssapelaajiisi ja tapaat ihmisiä ympäri maailmaa. Loistava tapa tehdä uusia tuttavuuksia golfkentällä ja sen ulkopuolella! 

Golfmatkat

- Perustettu 1992
- Pohjoismaiden suurin golfmatkanjärjestäjä, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa
- Laaja valikoima erilaisia ​​golfmatkoja

  • Viikkomatkat - valmiit paketit golfisäntänä paikan päällä, lennot, kuljetukset, majoitus ja ennakkoon varatut tiiajat
  • Long Stay – Yli 28 päivää kestävät lomat
  • Teemamatkat - koulutus ja teemamatkat
  • Flex travel - paketoi itse

Varaa matka