Golfmatkat aurinkoisemmille kentille

Nauti lomasta, pelaa golfia ja koe maailman ihmeet samalla kertaa – mikä voisikaan olla parempaa? Fuerteventuran Playitas Resortissa on tarjolla ennakkoon varattavia golf-paketteja sekä mahdollisuus majoittua aivan golfkentän naapurissa.

Sisaryhtiömme Golf Plaisir järjestää laadukkaita golfmatkoja maailman lämpimiin kohteisiin. Varaa helposti valmiit golfmatkapaketit esimerkiksi Kanarialle sekä omatoimiset golfmatkat Euroopassa. Olemmekin varmoja, että sinäkin löydät valikoimasta omasi!

 


 

Golfaa Playitas Resortissa

Lähde Fuerteventuralle aktiivilomakohde Playitas Resortiin, jossa majoitut aivan golfkentän vierellä. Täällä voit golfata monipuolisella ja hauskalla kentällä, jossa on strategisesti sijoitettuja esteitä - haastetta kaiken tasoisille golfaajille! Majoitu viihtyisissä huoneissa tai huoneistoissa, ja sinulla on käytössäsi golfkentän lisäksi myös hotellin monipuoliset harjoittelumahdollisuudet, kuten kuntosali, ryhmäliikunta, tennis ja uinti. Playitaksesta voit varata golfpaketteja edulliseen hintaan ennen lomaasi!

Tutustu Playitakseen ja varaa

Golf Plaisir Golfmatkat

Pohjoismaiden suurin ja Euroopan parhaana palkittu golfmatkojen järjestäjä. Matkat suuntautuvat suurelta osin Välimeren alueelle, mutta kohteisiin lukeutuvat myös Kanariansaaret ja Arabiemiraatit. johon sisältyy skandinaavisen golfisännän palvelut. Osassa kohteista myös golfpro-opettaja ja Golf Academy -opetuspalvelut lisämaksusta. Viikon aikana järjestetään lisäksi kilpailuja, illallisia ja retkiä. Suurin osa paketeista sisältää koko päivän greenfeen. Golf Plaisirilla voit keskittyä nauttimaan rentouttavasta golflomasta, me hoidamme käytännön järjestelyt puolestasi!

Tutustu Golf Plaisiriin ja varaa