Tropical

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Tropical sijaitsee mukavan kävelymatkan päässä rannalta ja Pargan keskustasta. Hyvä valinta sinulle, kun haluat majoittua lähellä Pargan useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Huoneistot mahdollistavat ruoan laittamisen itse, mutta kannattaa myös vierailla sataman erinomaisissa tavernoissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 9 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tropical on vehreiden oliivilehtojen ja rinteiden ympäröimä. Puutarhassa on allas lastenosiolla sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, joka toimii vastaanottona. Minimarketteja ja tavernoja lähellä. Kävelymatka rantaan ja keskustaan. Noin 800 metriä Piso Krionerin rannalle.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Parga

Lemon Tree

Lemon Tree on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa sekä keskustaa. Hotellialueella viihdyt allasalueella ja puutarhassa. Snackbaari tarjoilee pieniä välipaloja. Hotelli on erinomainen vaihtoehto kun haluat tutustua alueeseen ominpäin.

Parga Beach

Pidetty hotelli Parga Beach kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimamme, johon olemme valinneet korkeatasoisia ja viihtyisiä hotelleja. Hotelli sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä aivan Valtoksen rannalla. Täällä rentoutuu koko perhe kauniissa puutarhassa, syö hyvin ravintolassa aivan rannalla ja nauttii useista eri altaista ja aaltojen kohinasta. Asiakkaamme ovat arvostaneet mukavaa rannan läheistä sijaintia ja viihtyisää puutarhaa. Täältä löytyy lisäksi Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Café, Club Polly & Mino -lastenkerho, lastenallas ja kuntosali. Pargan tunnelmallisen keskustan ravintoloihin pääset kätevästi venetaksilla suoraan hotellin edustalta rannalta. Tervetuloa lomailemaan!

Alea

Perheille sopiva hotelli Alea sijaitsee kauniilla paikalla, korkealla Pargan yläpuolella. Hotellista on upeat maisemat yli oliivilehtojen Valtoksen rannalle Hotellissa on suuri allasalue sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarista on saatavilla yksinkertaisia annoksia, pientä syötävää sekä aamiaista.

Olympic Hotel

Nauti hotellin kattoterassin upeista näkymistä ja asumisesta aivan Pargan keskustassa. Kävele pitkin viihtyisiä kujia tai lähde viettämään päivää läheisille rannoille. Täällä olet lähellä kaikkea ja silti voit halutessasi nauttia omasta rauhasta.

Acropol

Acropol on viihtyisä perhehotelli, joka vain paranee vuosien myötä. Täällä asut kuvankauniissa Pargan vanhassa kaupungissa, kävelyetäisyyden päässä sekä rannalle että satamaan. Pisteenä iin päälle samassa rakennuksessa sijaitsee yksi Pargan suosituimmista ravintoloista.

Bella Vista

Huoneistohotelli Bella Vista sijaitsee oliivipuiden ympäröimänä lähellä rantaa. Viihtyisällä allasalueella on lapsille oma uima-allas. Allasbaari. Pargan kaupunkiin on matkaa noin 3 kilometriä ja kätevimmin pääset sinne vuokra-autolla. Samalla näet muutakin ympäristöä ja tutustut hetkessä myös läheiseen Lichnoksen rantaan.

Adams

Adams sijaitsee vehreässä ympäristössä Pargan kylän laitamilla oliivipuiden ja viljelysten ympäröimänä. Pulahda uima-altaaseen, syvenny vaikkapa hyvään kirjaan kauniissa puutarhassa tai nauti jotain herkullista ravintolassa – hotelli tarjoaa täydellisen ympäristön rauhalliselle lomalle. Jos kaipaat enemmän vilinää, kylään on matkaa noin kilometri.

Dracos Hotel

Dracos Hotel on pidetty hotelli vartin kävelymatkan päässä pittoreskista Pargasta rauhallisessa ympäristössä. Tänne matkustaa paljon palaavia asiakkaita, sillä huoneistot ovat tilavia, hotellin sijanti on hyvä ja henkilökunta palvelualtista. Kauniiden oliivilehtojen ympäröimässä hotellissa on oma uima-allas ja lastenallas.

Antonis

Hotelli Antonis on viihtyisä hotelli Pargan keskustassa. Sataman kävelykatu ravintoloineen ja baareineen on lähellä. Korttelileipomosta haet tuoreet leivät aamiaiseksi.

Bianco

Pidetty Bianco on tarkoitettu yli 16-vuotialle vieraille. Hotelli sopii erinomaisesti kahdenkeskiseen lomailuun. Nauti merinäköalasta ja parhaasta mahdollisesta sijainnista rannalla kauniissa Pargassa. Hotellissa on suosittu ravintola/snackbaari, josta on näkymät rantakadulle ja merelle, sekä pieni viihtyisä uima-allas.

Acropol Tourist

Acropol Touristissa majoitut lähellä kaikkea - huoneistohotellista on lyhyt matka niin rannalle kuin satamakadun tavernoihin. Hotellista löytyy kaikki, mitä voit lomaltasi toivoa ja olet lisäksi tervetullut käyttämään sisarhotellin palveluita, mistä sanotaan löytyvät Pargan paras ravintola.

Acrothea

Acrothea on pieni perheomisteinen hotelli Pargan keskustassa. Täällä majoitut lähellä kaikkia Pargan baareja, ravintoloita ja tavernoja. Lähde kävelylle kapeille mukulakivikaduille ja poiketa rannalle, joka on vain muutaman minuutin päässä.

Maistrali

Hotelli Maistrali on perheomisteinen, pieni hotelli aivan Pargan sydämessä. Täällä Costas ja hänen vaimonsa toivottaa sinut tervetulleeksi ja keskeisen sijantinsa vuoksi löytyy kaikki tarvittava läheltä. Pienelle Krioneri Beachille on vain 50 metriä ja varatessasi deluxe-huoneen voit nauttia merinäköalasta parvekkeella.

Margarita (Parga)

Margarita on hyvin hoidettu pieni hotelli Pargan keskustan laitamilla. Täällä vietät rentouttavaa lomapäivää kauniiden sitruuna -ja oliivipuiden katveessa. Nauti lomapäivistä altaalla tai kävele kaupungin rannalle.

Sunset (Parga)

Huoneistohotelli Sunsetista on ehkäpä parhaat näkymät Pargan ylle. Hotelli sijaitsee korkealla paikalla ja aamiaista voit nauttia hotellin terassilla, mistä näkyy Pargaan ja merelle. Osassa huoneistoissa on merinäköala ja kaikissa maksuton wifi.

Byzantion

Huoneistohotelli Byzantion sijaitsee rauhallisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtoksen rannalta. Loma sujuu kun leikiten kodikkaissa huoneistoissa ja hotellin ystävällisen henkilökunnan huomassa. Pargan tunnelmallisille kujille ja viihtyisiin ravintoloihin pääset taksin tai venetaksin kyydillä.

Bacoli

Hotelli Bacoli sijaitsee vehreässä ympäristössä charmikkaan Pargan reunamilla. Täällä on viihtyisä allasalue sekä snackbaari jossa tarjoillaan aamiaista ja yksinkertaisia annoksia päivisin. Iltaisin voit kävellä Pargan satamakadulle, ja nauttia ravintolatarjonnasta.

Yiannis Kanalis

Huoneistohotelli Yiannis Kanalis sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtosin rannalta. Voit rentoutua altaalla, kävellä oliivilehtojen ympäröimänä tai rentoutua parvekkeella ihastellen merinäköalaa. Pargan pikkukujille ja satamakadulle on noin 15 minuutin kävelymatka.

Sappho

Sappho on viihtyistä, pieni boutique-hotelli aikuisille. Täältä löytyy allasalue ja hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Valtos-rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Pargan kauneimmista. Sapphossa on vehreä allasalue ja hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo -valikoimaamme.

Aristidis Garden

Aristidis Garden on perheomisteinen huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Pargan rannalta. Vietä päivän lämpimimmät tunnit altaalla, jota ympäröivät hedelmäpuut ja kasvit puutarhamaisella alueella.

Panorama (Parga)

Hotelli Panorama sijaitsee hienolla paikalla Pargan yläpuolella, josta on kauniit maisemat Valtos-rannalle. Päivisin voit nautiskella altaalla tai kävellä läheiselle rannalle. Suuntaa illan tullen Pargan viihtyisälle satamakadulle, jossa on monipuolinen ravintolatarjonta.

Paradise (Parga)

Jotkin asiat vain paranevat ajan myötä, eikä Paradise ole poikkeus. Paradise on yksi Pargan vanhimmista hotelleista, jossa yhdistyy monen vuoden kokemus ja luonne. Päivisin voit rentoutua allasalueella tai kierrellä Pargan vanhassa kaupungissa.

Racconto Boutique and Design Hotel

Racconto Boutique and Design Hotel sopii sinulle, joka haluat majoittua modernissa ja rauhallisessa ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset. Aloita päiväsi ihanalla aamukävelyllä oliivilehtojen läpi ja rentoudu altaalla, joka sijaitsee kauniissa puutarhassa. Pääset helposti Pargaan hotellin kuljetuksella päivittäin.

San Nectarios

San Nectarios on pieni, perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla Pargan keskustassa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä Pargan keskustan Krionerirannalta. Hotelli sijaitsee lisäksi lähellä viihtyisää satamakatua.

Villa Vaso

Villa Vaso sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä suositulta Valtoksen rannalta Pargassa. Täällä on ravintoloita, baareja ja paikalliselämää. Majoitu huoneistoissa ja nauti rauhasta omalla ulkotilalla tai hotellin aurinkoterassilla.

Magda's

Viihtyisä huoneistohotelli Magda's sijaitsee Pargan laitamilla ja täällä sinua odottaa rentouttava loma. Allasalueella ja puutarhassa vallitsee rauhallinen tunnelma. Voit myös pulahtaa mereen lähistöllä sijaitsevalla Valtoksen rannalla.

Mediterraneo (Parga)

Huoneistohotelli Mediterraneo Pargassa majoitut rauhallisessa ympäristössä oliiviviljelmien ja pinjapuiden katveessa. Hotellilla on pieni allasalue ja mereen pääset pulahtamaan Krionerin rannalla Pargan keskustassa.

Olympic Studios

Olympic Studios sijaitsee Pargan sydämessä lähellä kapeita kujia ja täällä on tilavia huoneistoja. Krionerin ranta on muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta löydät myös ravintoloita ja baareja.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Tervetuloa Villa Rossa Area Boutique Beach Resortiin, joka on yksi Apollo Mondo One of a Kind-hotelleja ja sijaitsee aivan rannalla tunnelmallisessa Pargassa. Hotellin omistajaperhe on pitänyt huolen tämän historiallisen maamerkin alkuperäisen luonteen säilyttämiseksi. Sekä ranta että Pargan pittoreski satamakatu ravintoloineen ovat aivan vieressä.

Panthea

Hotelli Panthea sijaitsee korkealla amfiteatterimaisesa rinteessä, joka ympäröi Pargan kaupunkia. Oliivilehtojen ympäröimästä hotellista on kauniit näkymät kaupunkiin ja merelle. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Täällä voit rentoutua pienen uima-altaan äärellä tai kävellä alas Pargan satamaan ja rannalle, josta löydät myös pieniä kauppoja ja paikallisia tavernoja.

Angela Beach (Parga)

Perheomisteinen hotelli Angela Beach sijaitsee aivan pienen Piso Krionerin rannan vierellä Pargan laitamilla. Terassilla voit nautiskella aamiaista merimaisemia ihaillen ja illan tullen voit nauttia kävelystä viihtyisällä satamakadulla.

Salvator Hotel Villas & Spa

Loistohotelli vaativaan makuun vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Täällä hemmottelet itseäsi ylellisissä spa-hoidoissa ja höyrysaunassa. Uima-altaassa on pikku-uimareille oma lastenosa ja lapsille on myös leikkipaikka. Varattavissa on myös kolmen huoneen villoja omalla altaalla.

Rezi

Hotelli Rezi sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa Pargan laitamilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Allasalueesta tulee taatusti suosikkipaikkasi ja Piso Krionerin rannallekkin on vain muutama askel. Illan tullen voit suunnata satamakadun ravintoloihin ja kattoterasseille.

Valtos Ionion

Huoneistohotelli Valtos Ionion sijaitsee lähellä suosittua Valtos-rantaa ja Pargan viihtyisää keskustaa. Hotellilla on lisäksi vehreä puutarha, jossa voit rentoutua oliivipuiden alla hyvän kirjan tai podcastin parissa. Päivän kuumimpina hetkinä voit pulahtaa altaaseen.

Lichnos Bay Dream Suites

Huoneistohotelli Lichnos Bay Village sijaitsee kauniilla paikalla oliivi -ja sitruunapuiden katveessa. Nauti merinäkymistä altaalla tai nauti kuohuvista aalloista Lichnos-rannalla lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Päivän päätteeksi voit rentoutua ravintolan terassilla rannan vierellä.

Lichnos Beach Hotel & Suites

Lichnos Beach Hotel & Suites tarjoaa moderneja ja vaaleita huoneita, viihtyisän allasalueen ja maukasta ruokaa hotellin ravintolasta. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, hieman Pargan keskustasta etelään. Vehreiden vuorien ja kristallinkirkkaan meren ympäröimänä on helppo päästä lomatunnelmaan.