Apollomatkojen lahjakortti

Apollomatkojen lahjakortti – Lahja joka muistetaan

Yllätä lahjalla, joka tuo taatusti hymyn huulille. Lahjansaaja saa valita mieleisensä loman, olipa se sitten unelmien rantaloma, viikonloppu kaupunkikohteessa tai vaikkapa risteily Välimerellä. Apollomatkojen lomavalikoima on täynnä houkuttelevia vaihtoehtoja.


Osta lahjakortti

Voit valita joko sähköisen lahjakortin, joka lähetetään saajan sähköpostiin, tai vaihtoehtoisesti voimme lähettää sinulle postitse matkalahjakortin, jonka voit käydä lataamassa nettisivuillamme. Voit ladata lahjakorttiin arvoa 100-5000 € väliltä. Voit ostaa lahjakortin myös Apollomatkojen lomamyymälästä.

Osta sähköinen lahjakortti

Lahjakortti lähetetään saajalle sähköpostitse. Tilaa lahjakortti allaolevasta linkistä ja lataa lahjakortille haluamasi summa.

 
 

Tilaa perinteinen lahjakortti

Lähetämme lataamattoman lahjakortin postitse, jonka saatuasi voit käydä lataamassa sille arvoa. Pyydä lahjakortti asiakaspalvelustamme.

 

Maksa lahjakortilla

Verkossa voit maksaa lahjakortilla 1, 2 ja kolmen viikon rantalomia, joiden lähtöpäivä on 11.4.2020 tai sen jälkeen. Lahjakortilla voit maksaa joko osan matkan hinnasta tai koko matkan hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla kaupunkiloman, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksa matka      Tarkista lahjakortin saldo 

Lahjakortilla voi maksaa matkoja, jotka ovat varattu nettisivuiltamme apollomatkat.fi tai Apollomatkojen asiakaspalvelun kautta. Voit maksaa lahjakortilla matkasi kokonaan tai osittain. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä lennoilla tai matkakohteissa eikä sillä voi maksaa retkiä.

Lahjakortilla maksaminen
Lahjakortissa on 16-numeroinen koodi sekä pin -koodi, jotka annetaan maksamisen yhteydessä. Lahjakortilla voi maksaa verkossa tai soittamalla Apollomatkojen asiakaspalveluun 09 6154 7400, sekä Helsingin lomamyymälässämme.Verkossa voit maksaa lahjakortilla matkoja, joiden lähtöpäivä on 11.4.2020 tai sen jälkeen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä siitä käyttämättä jäänyttä osuutta hyvitetä.


Hyvä tietää lahjakortista

Lahjakortilla voi maksaa matkoja, jotka ovat varattu nettisivuiltamme apollomatkat.fi tai Apollomatkojen asiakaspalvelun kautta. Voit maksaa lahjakortilla matkasi kokonaan tai osittain. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä lennoilla tai matkakohteissa eikä sillä voi maksaa retkiä.

Voimassaoloaika
Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lukuun ottamatta pahvisia lahjakortteja. Lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sähköpostiviestissä. Näet voimassaoloajan myös, kun tarkistat lahjakortin saldon. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei ole mahdollista pidentää eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortilla maksetun matkan peruuntuminen
Jos matka on maksettu lahjakortilla ja se joudutaan perumaan, annamme mahdollisen hyvityksen uutena lahjakorttina.

Lahjakortin katoaminen
Emme korvaa kadonneita tai varastettuja lahjakortteja.

Kaupunkilomien, risteilyjen ja reittilentojen maksaminen lahjakortilla
Lahjakortilla voi maksaa myös nettisivuiltamme apollomatkat.fi varattuja kaupunkilomia, risteilyjä ja reittilentoja. Matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen palautamme lahjakortin osuuden luottokortillesi. Voit ilmoittaa varausnumerosi ja lahjakortin tiedot asiakaspalveluumme joko puhelimitse 09 6154 7400 tai sähköpostilla [email protected]

Yrityksille

Haluatko antaa palkinnoksi Apollomatkojen lahjakortin tai muistaa työntekijää matkalahjakortilla ja maksaa lahjakortin laskulla? Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Tarvitsemme laskutusta varten yrityksen nimen, y-tunnuksen, laskutusosoitteen  ja mahdollisen viitteen.