Apollo Silver

- huolella valikoituja lomia yli 55-vuotiaille

Apollo Silver on uusi matkakonsepti laatua, monipuolisia aktiviteetteja ja vaivatonta lomailua kaipaaville. Nauti lomasta auringossa ja keskity vain oleelliseen - kaikki muu on huolehdittu puolestasi!

Mikä on Apollo Silver?

Apollo Silver on matkakonsepti sinulle, joka haluat lomailla vaivattomasti huolella valikoiduissa hotelleissa.

 

Apollo Silver tarjoaa huolella valittuja hotelleja pidetyissä kohteissa valikoituina ajanjaksoina, ja matkojen pituudet vaihtelevat 1-4 viikkoon. Matkaan voi lähteä yksin tai yhdessä, ja saatavilla on aina myös yhden hengen huoneita ja aktiviteetteja. Apollo Silverin avulla voit helposti ja edullisesti pidentää lomaasi tai aloittaa kesän ajoissa ja lähteä nauttimaan mahdollisimman huolettomasta ja laadukkaasta lomasta. 

Majoitu mukavasti

Apollo Silver -hotelleista löydät kaikki tarvittavat lomamukavuudet. Näihin hotelleihin palataan yhä uudestaan ja uudestaan, niissä on korkea asiakastyytyväisyys ja monet hotelleista ovat palkittuja. 

Apollo Silver -aktiviteetit

Apollo Silverin aktiviteettivalikoista löytyy monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja retkiä. Aktiviteettivalikoima vaihtelee kohteittain ja riippuen matkan ajankohdasta.

 

Jos kaipaat lomailun oheen myös liikuntaa ja aktiivisempaa ohjelmaa, löytyy valikoimasta kaikkea aina joogasta kävelyyn ja ryhmäliikuntaan. Tai entä jos tutustuisit paikalliseen ruokakulttuuriin ruoanlaittokurssilla tai lähtisit maistelemaan paikallisia viinejä? Apollo Silverin aktiviteettien joukosta löytyy jokaiselle jotakin. 

Lue lisää Apollo Silverin aktiviteeteista.


Mihin voin matkustaa?

Tutustu valittuihin matkakohteisiimme, joissa lomailet huoletta rentoutuen kauniiden maisemien keskellä ja nauttien mukavista aktiviteeteista. 

Gran Canaria

 • Aurinkovarma kohde
 • Vaihtelevaa luontoa
 • Mukavia kyliä ja kauniita rantoja
 

Gran Canaria on monipuolinen suosikkikohde! Saarella vallitsee mukava ilmasto vuoden ympäri, ja täältä löydät monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja hyviä ravintoloita. Nauti lämpimistä lomapäivistä auringossa, käyskentele kauniilla rannoilla ja tutustu vaikuttaviin aavikkomaisiin hiekkadyyneihin.

Matkustusajankohta: 2.12 - 22.12-2023 ja 2.3-22.3.2024

Madeira

 • Upeaa luontoa
 • Monia ravintoloita
 • Kaunista arkkitehtuuria ja viihtyisiä kyliä
 

Madeira on kontrastien saari henkeäsalpaavine maisemineen ja korkeine vuorineen. Nauti kaupunkielämästä ja upeista luontoelämyksistä, katutaiteesta, hyvistä ostosmahdollisuuksista sekä loputtomista ravintoloista. Käy tutustumassa Funchalin vilkkaisiin ja värikkäisiin Mercado dos Lavradores -markkinoihin, jossa voit maistella paikallisia erikoisuuksia.

Matkustusajankohta: 12.4.-17.12.2023 ja 1.8.-28.1.2024

Teneriffa

 • Loputtomasti viihdetarjonaa
 • Viihtyisiä vuoristokyliä
 • Kauniita laavarantoja
 

Teneriffan maisemaa hallitsevat dramaattiset kalliomuodostelmat, ja täältä löydät myös Espanjan korkeimman vuoren, eli Teide-tulivuoren. Saarella on monipuolista luontoa ja eläimiä, ja täällä voit bongailla jopa valaita ja delfiinejä. Nauti lomapäivistä kullanhohtoisilla hiekkarannoilla tai mustilla laavarannoilla. Käy tutustumassa myös vilkkaisiin paikallismarkkinoihin. 

Matkustusajankohta: 12.3. - 23.12.2023 ja 3.3. - 23.3.2024

Kreeta

 • Aitoja kaupunkeja ja kyliä
 • Kauniita rantoja
 • Paikallista ruokakulttuuria parhaimmillaan
 

Nauti lomasta vielä pitkälle Suomen syksyyn luonnonkauniilla ja monipuolisella Kreetalla. Kreetalta löytyy upeita maisemia korkeine vuorineen, syvine laaksoineen ja kauniine lahtineen, ja täällä pääset nauttimaan myös aidoista kreikkalaisista mauista. Sekä Haniassa että Rethymnonissa voit myös tutustua keskiaikaisiin kävelykatuihin ja kauniisiin venetsialaisiin satamiin.

Matkustusajankohta: 14.10-28.10.2023

 


Näin varaat Apollo Silverin

Varaa lomasi yhteen alla löytyvistä hotelleista ja lisää Apollo Silver -lisäpalvelu.

Apollo Silver -lisäkonsepti toteutuu, kun lisäpalvelun on varannut vähintään 10 henkilöä.

Valitut hotellit Gran Canarialla

Matkustusajankohta: 2.12 - 22.12-2023 ja 2.3-22.3.2024

Marina Bay View

Yksi suosituimmista huoneistohotelleistamme Puerto Ricossa. Hotellissa on mukava allasalue ja kauniit näkymät satamaan, joka on erinomainen kohtaamispaikka.

Lufesa

Lufesa on suosittu huoneistohotelli keskeisellä paikalla Puerto Ricossa. Hotellissa on uima-allas, ja Playa de Puerto Ricon ranta on miellyttävän kävelymatkan päässä.

Maracaibo

Suosittu huoneistohotelli hyvällä paikalla sataman ja Puerto Ricon ostoskeskuksen välissä. Pulahda altaaseen tai nauti lomapäivistä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevalla rannalla.

Valitut hotellit Madeiralla

Matkustusajankohta: 12.4.-17.12.2023 ja 1.8.-28.1.2024

Melia Madeira Mare - talvi 23/24

Hotelli sijaitsee lähellä Funchalin rantakatua, ja hotellista on myös upeat panoraamanäkymät Atlantin valtamerelle. Funchalin viehättävillä kortteleilla voit maistella paikallisia erikoisuuksia kaupungin monissa ravintoloissa.

The Views Monumental

Majoitu keskellä suosittua Lidon aluetta, aivan Lidon merialtaiden kupeessa. Hotellin lähellä on paljon nähtävää ja tehtävää, ja halutessasi voit kävellä myös noin 2 kilometrin päässä sijaitsevaan Funchalin kaupunkiin, jossa on viehättäviä pikkukuvia ja monia ravintoloita.

Valitut hotellit Teneriffalla

Matkustusajankohta: 12.3. - 23.12.2023 ja 3.3. - 23.3.2024

apollo mondo selected

Atlantic Holiday

Tyylikkäässä Atlantic Holiday -hotellissa majoitut lähellä merta, hyviä palveluita ja pääset nauttimaan kauniista maisemista Atlantin valtamerelle ja La Gomeran saarelle. Aloita päiväsi aamujoogalla ja nauti hyvästä kahvista ja virkistävistä mehuista aurinkoisina lomapäivinä.

Valitut hotellit Kreetalla

Matkustusajankohta Agii Apostoliin 14-28.10.2023.

apollo mondo local

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka tai hieman pidempi kävelymatka.
apollo mondo local

Triton (Agii Apostoli)

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, suositun Golden Beach rannan äärellä. Tilavat huoneistot on remontoitu täysin vuonna 2023 Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.

Anais Collection Hotels & Suites

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.

Apollomatkat on turvallinen valinta

Lue lisää matkavakuutuksistamme, usein kysytyistä kysymyksistä tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkavakuutus

Onko sinulla matkavakuutus? Apollomatkojen kautta lähdet turvallisin mielin lomalle Goudan vakuuttamana.

Lue lisää matkavakuutuksesta

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä

Usein kysyttyä

Katso täältä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lomamatkoista tai ota meihin yhteyttä!

Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset