Nainen ja mies rannalla

Pitkät lomamatkat

Lähde pitkälle matkalle ja nauti lomasta useamman viikon ajan. Olemme poimineet tälle sivulle matkapakettikohteita, joihin voit varata lomamatkan useammaksi viikoksi kerrallaan. Apollomatkoilta varaat lomasi turvallisin mielin, matkoihin sisältyy avoin kauppa ja maksuton muutosoikeus.

Mikäli et löydä etsimääsi matkan pituutta valikoimastamme, räätälöimme sinulle mielellämme paketin toiveidesi mukaisesti. 
 

f

Ajankohtaista tietoa, kuinka toimia ennen matkaa ja matkakohteessa
Joustavampi maksuaika
Kuluton matkan siirto covid-19 -tapauksessa
Rahanpalautus 7 päivän sisällä
Kuluton nimenmuutos

Minne haluat lähteä pitkälle lomamatkalle?

Kun olet matkalla pitkään, on tärkeää valita juuri oikea lomakohde. Tässä ovat suosituimmat kohteet pitkille matkoille.

Gran Canaria

Gran Canarialla on kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan – ihana ilmasto, aurinkoa, rantaelämää, hyvää ruokaa, viihdettä, ostoksia ja urheilumahdollisuuksia. Lähde löytämään lempipaikkasi.

Pitkät lomamatkat Gran Canarialle »

Teneriffa

Teneriffa on Kanariansaarista vihrein ja kaunein – kuin tehty mieleenpainuvia kokemuksia varten! Valitse etelän ihanat hiekkarannat tai pohjoisen aidon kanarialainen kaupunkitunnelma.

Pitkät lomamatkat Teneriffalle »

Fuerteventura

Fuerteventuralla on erittäin kaunista ja maisemalinjat ovat puhtaat. Maisemaa hallitsevat hiekka, meri, vuoret ja aurinko, joka paistaa taatusti monta tuntia päivässä.

Pitkät lomamatkat Fuerteventuralle »

Madeira

Ikisuosikki Madeira lumoaa lomailijan kukkaloistolla, mielenkiintoisella luonnolla sekä miellyttävällä ilmastolla. Apollomatkojen kautta matkustat saaren viehättävään pääkaupunkiin Funchaliin!

Pitkät lomamatkat Madeiralle »

Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Kanariansaarten lomiimme, löydä suosikkihotellisi ja tilaa uutiskirjeemme.

Kanarian parhaat rannat

Kanariansaarilla on jotain yhteistä, nimittäin huikeat rannat. Kokosimme rantojen parhaimmiston yhteen, tutustu listaukseemme!

Lue blogipostaus »

Kanarian hotellivalikoima

Löydä suosikkihotellisi valikoimamme joukosta, olipa se sitten pieni ja tunnelmallinen tai täyden palvelun lomakeskus kaikilla mukavuuksilla.

Kanariansaarten hotellit »

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä

Varaa pitkä lomamatka täältä

Valikoimastamme löydät valmiita lomamatkoja 3 tai 4 viikoksi. Mikäli haluat lähteä pidemmäksi aikaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.