Nainen ja mies rannalla

Pitkät lomamatkat

Lähde pitkälle matkalle ja nauti lomasta useamman viikon ajan. Olemme poimineet tälle sivulle matkapakettikohteita, joihin voit varata lomamatkan useammaksi viikoksi kerrallaan.

Mikäli et löydä etsimääsi matkan pituutta valikoimastamme, räätälöimme sinulle mielellämme paketin toiveidesi mukaisesti. 
 

Minne haluat lähteä pitkälle lomamatkalle?

Kun olet matkalla pitkään, on tärkeää valita juuri oikea lomakohde. Tässä ovat suosituimmat kohteet pitkille matkoille.

Pitkät matkat Gran Canarialle

Lähde pitkälle matkalle Gran Canarille. Täällä matkailijaa odottavat Atlantin valtameren lämpimät vedet, Maspalomasin hiekkadyynit, Playa del Inglesin hiekkarannat ja muut lyömättömän lomasaaren helmet. Valitse laajasta hotelli- ja huoneistovalikoimasta toiveidesi mukaan. Ja mikä parasta, voit suunnitella pitkää lomamatkaasi huoletta avoimen kaupan ja maksuttoman muutosoikeuden ansiosta.

Lue lisää »

Pitkät matkat Teneriffalle

Lähde pitkälle lomamatkalle Teneriffalle ja nauti miellyttävästä ilmastosta vuoden ympäri. Teneriffa on Kanariansaarten vehrein ja monien mielestä kaunein saari.

Lue lisää »

Pitkät matkat Fuerteventuralle

Lähde pitkälle lomamatkalle Fuerteventuralle ja nauti pitkistä, valkeista hiekkarannoista, tunnelmallisista pikkukylistä ja upeasta luonnosta.

Lue lisää »

Pitkät matkat Madeiralle

Lähde pitkälle lomamatkalle luonnonkauniille Madeiran saarelle! Täällä ilmasto on miellyttävää vuoden ympäri ja maisemat vaikuttavat.

Lue lisää »

Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Kanariansaarten lomiimme, löydä suosikkihotellisi ja tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Täältä löydät parhaat ja ajankohtaiset tarjouksemme juuri nyt.

Tutustu tarjouksiin

Kanarian hotellivalikoima

Löydä suosikkihotellisi valikoimamme joukosta, olipa se sitten pieni ja tunnelmallinen tai täyden palvelun lomakeskus kaikilla mukavuuksilla.

Kanariansaarten hotellit »

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä

Varaa pitkä lomamatka täältä

Valikoimastamme löydät valmiita lomamatkoja 3 tai 4 viikoksi. Mikäli haluat lähteä pidemmäksi aikaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.