Maracaibo

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja ostoskeskuksen välissä. Pääset nauttimaan altaasta, ja voit myös pulahtaa mereen joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Varaa superior- tai deluxehuoneisto, ja nauti merinäköalasta hotellin ylimmissä kerroksissa.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 31.7. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.

Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Superior -yksiöitä 1-2 hengelle. Deluxe -yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–3 hengelle. Superior -kaksioita 1-3 hengelle. Deluxe -kaksioita 1-3 hengelle. Deluxe-kaksioita omalla uima-altaalla 2-3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle, joista 1 lapsi Superior-kolmioita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-kolmioita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 656 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Talveksi 24/25 suuri osa hotellista saa pintaremonttia, esimerkiksi uima-allasalue ja ravintola päivitetään ja luodaan edellytykset paremmalle merinäköalalle. Kaikkiin huoneisiin tulee uudet pinnat ja tekstiilit, ja lisäksi rakennetaan poreallas ja pieni kuntosali kardiolaitteineen. Lisäksi valmistuu uusi huonetyyppi, deluxe-kaksiot omalla uima-altaalla.

Maracaibo tarjoaa vierailleen uima-altaan, joka lämmitetään talvella vähintään 22 asteeseen. Altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Erillinen lastenallas. Aurinkotuolit, patjat ja aurinkovarjot. Allasbaari kauniilla lounge-huonekaluilla.

Hotellissa on myös viihtyisä ravintola, josta löydät aamiaisen, hampurilaisia tai pizzaa lounaaksi ja pippuripaistia illalliseksi.

Noin 800 metriä Puerto Ricon keskustaan. Läpikulkuliikennettä. Allasbaarin musiikki ja sosiaalinen elämä voidaan kokea häiritseväksi joissakin huoneistoissa. Rannalle pääsee tien yli kulkevaa kävelysiltaa pitkin.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Deluxe-kaksioita omalla uima-altaalla voi varata talveksi 24/25

Hotellit Puerto Rico

Marina Bay View

Marina Bay View on viihtyisä huoneistohotelli Puerto Ricossa, hotellilta upeat näkymät satamaan. Hotellissa on raikkaat huoneistot ja uusi uima-allasalue. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Marina Suites

Marina Suites sijaitsee erinomaisella paikalla valtameren ja venesataman vieressä Puerto Ricossa. Tämä on sellainen hotelli, johon monet asiakkaat päättävät palata vuodesta toiseen. Jos valitset superior-huoneiston, se sijaitsee hotellin korkeimmassa kerroksessa ja pääset nauttimaan kauniista näkymistä.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on täydellinen valinta kun haluat hemmotella itseäsi ihanalla lomalla. Näkymät Atlantille ovat upeat, ja useimmilta parvekkeilta onkin merinäkymä. Hotellilla on kaksi viihtyisää allasaluetta, kuntosali, baarit ja ravintolat sekä suuri spa, jossa saatavilla thalassoterapiaa. Tee mukava kävelyretki kauniille rannalle Amadoresissa tai Puerto Ricon rannalle.

Colina Mar

Huoneistohotelli Colina Marista on kauniit näkymät Puerto Ricon laaksoon ja merelle. Hotellin kaksi allasaluetta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen koko perheelle ja huoneistot ovat raikkaita. Jokaisessa huoneistossa on minikeittiö, joten voit laittaa ruokaa myös itse.

Riosol

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.

Heliomar

Heliomar on huoneistohotelli, jonne monet asiakkaat palaavat yhä uudelleen. Hotelli on viihtyisä ja sen valkoisten, kaksikerroksisten rakennusten ympärillä kasvaa kaktuksia ja hibiscuksia. Täällä aamu alkaa rauhallisesti kahvikupposen äärellä omalla terassilla.

Babalu

Hotelli Babalusta aukeaa huikea näkymä Atlantille. Huoneistojen terassit ovat allasalueelle ja merelle päin. Hotellin korkea sijainti tarkoittaa myös lukuisia porrasaskelmia alas rannalle ja keskustaan, mutta vaivannäkö palkitaan.

Lufesa

Lufesa on suosittu huoneistohotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto Ricossa. Hotellissa on uima-allas, ja Playa de Puerto Ricon ranta on helpon kävelymatkan päässä. Huoneistoissa voit kokata itse, ostaa tuoretta leipää leipomosta kadun toiselta puolella ja nautiskella aamiaista ulkona.

Morasol Suites

Morasol Suites sijaitsee hyvällä paikalla Puerto Ricossa. Täällä majoitut raikkaissa, moderneissa huoneistoissa. Hotellin ulkotiloista on näkymä Puerto Ricon pienvenesatamaan. Myös ylimmän kerroksen kattoterassilta avautuvat upeat maisemat Atlantille – niistä voit nauttia vaikka suoraan jacuzzista.

Palacete de Villa Magna - talvi 24/25

Palacete de Villa Magna on hieno hotelli hyvällä sijainnilla sataman ja Puerto Ricon ostoskeskuksen välissä. Pieni allasalue aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Altaalla ja huoneistoissa on maksuton wifi.