Maracaibo

  • Viihtyisä huoneistohotelli
  • Hieno allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja kauppakeskuksen välissä. Varaa superior- tai deluxehuoneisto, ja nauti merinäköalasta hotellin ylimmissä kerroksissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Deluxe-yksiöitä 1-2 hengelle. Superior-yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–3 hengelle. Deluxe-kaksioita 1-3 hengelle. Superior-kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle. Deluxe-kolmioita 2-5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti oli hyvä. Pääsi vaivatta kulkemaan ostoskeskukseen ja rannalle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 567 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Maracaibossa on uima-allas, joka on lämmitetty talvisin, sekä aurinkotuoleja, patjoja ja -varjoja. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas pienille lapsille sekä allasbaari, jossa sohvaryhmä. Puutarha. Hotellissa on myös viihtyisä ravintola. Noin 800 metriä keskustaan. Läpikulkuliikennettä. Allasbaarista kantautuvat äänet saattavat häiritä joissakin huoneistoissa.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Rannalle kuljetaan tien ylittävää siltaa pitkin.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.