Puerto Rico

  • 340 aurinkoista päivää vuodessa
  • Lähellä hienoa Amadoresin rantaa
  • Rento ilmapiiri

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Jos kaipaat aurinkoa ja lämpöä, suuntaa Puerto Ricoon! Gran Canarian lounaisrannikolla sijaitseva kaupunki on nimittäin yksi saaren aurinkoisimmista paikoista. Rentoudu hienoilla matalapohjaisilla hiekkarannoilla ja syö hyvin viihtyisissä ravintoloissa.

Suositut hotellit, Puerto Rico

Riosol

alkaen 513 EUR

Maracaibo

alkaen 483 EUR
Allasalue, Hotelli Marina Suites, Puerto Rico, Gran Canaria.

Marina Suites

alkaen 865 EUR

Lisätiedot Puerto Rico

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 22 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka lentokentältä Puerto Ricon ensimmäiseen hotelliin kestää noin 45 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Tärkeää! Gran Canarialla golfbagien ja polkupyörien kuljetus tulee varata ennakkoon sekä lennolle että lentokenttäkuljetuksiin, jolloin niille voidaan taata paikka lentokenttäkuljetuksessa. Lentokenttäkuljetuksien hinta: Golfbägi 35 €, polkupyörä 35 €.

Rannat

Hieno ja matalapohjainen, lapsille soveltuva ranta on noin 400 metriä pitkä ja aallonmurtajien suojaama. Arguineguínin ja Puerto Ricon välissä sijaitsee keinotekoinen Anfi Beach -ranta, jonka hiekka on aivan valkoista. Kävelymatkan päässä Puerto Ricosta sijaitsee hieno Amadoresin ranta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 19°c
helmi 19°c
maalis 20°c
huhti 20°c
touko 21°c
kesä 23°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 25°c
loka 24°c
marras 22°c
joulu 21°c
7,9 10:stä Puerto Rico
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1864 arvioon

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.