Palvelu matkakohteissamme

palvelu matkakohteessa - matkanjärjestäjä Apollomatkat

Oppaalla tai ilman - valitse tarpeesi mukaan

Matkasi Apollomatkoilla tulee olla enemmän kuin vain loma. Haluamme, että palaat lomaltasi kotiin monta unohtumatonta muistoa rikkaampana. Siksi saat yhteyden helposti milloin tahansa meihin tai yhteistyökumppaneihimme ja lomallesi parhaat vinkit ja neuvot. Pulmatilanteissa huolehdimme, että saat tarvitsemasi avun.

Matkakohteestasi riippuen käytössäsi on: täysipalvelu, puhelinpalvelu tai paikallinen palvelu. Kohteen palveluluokitus on merkitty verkkosivuillamme kuvasymbolilla kunkin kohteen Yleistä-välilehdellä. Perille lomakohteeseen saapuessasi saat lisätietoa kohteesta sekä ajantasaisen retkiohjelman. Lue lisää retkistä ja kuljetuksista lomakohteessa.

Täysipalvelu

Apollomatkoilla on suomalaiset oppaat, mutta lomakohteemme henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaita. Kohdepäälliköt voivat olla myös skandinaavisia ja toimistomme ovat usein paikallisen agenttimme tiloissa. Kaikki puhuvat kuitenkin hyvin englantia.

Tapaat suomalaiset oppaamme lentokentällä ja saat heiltä kohdemateriaalin.

Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksissa. Osa retkistä on vain suomenkielisiä, mutta voit myös liittyä mukaan pohjoismaiselle retkelle, jos äidinkielesi on ruotsi.

Suomalaiset oppaat ovat aina tavoitettavissa puhelinpalvelun päässä. Saat yhteysnumerot ennen matkaasi tai viimeistään kohteessa. Tekstaa tai soita rohkeasti, opas auttaa mielellään.

Puhelinpalvelu

Puhelinpalvelukohteissa ei ole henkilökuntaa, mutta suomalaiset oppaat ovat aina tavoitettavissa puhelimitse. Tekstaa tai soita rohkeasti, opamme auttavat mielellään. Hätätilanteissa ja aina tarvittaessa oppaamme saapuvat paikalle mahdollisimman nopeasti. Saat palvelupuhelinnumeron ennen matkaasi tai viimeistään perillä lomakohteessa.

Paikallinen palvelu

Paikallisen palvelun omatoimikohteessa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa, mutta käytössäsi on paikallisen englanninkielisen yhteistyökumppanimme palvelut. Luotamme, että valitsit matkakohteen koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi suomenkielistä opaspalvelua. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa palveluista ja yhteystiedot saat saapuessasi lomakohteeseen.

Apollo App

Lataa Apollo App ja vietä entistä onnistuneempi loma! Täältä löydät kohdetietoja, lomavinkkejä ja inspiraatiota tulevalle lomallesi. Apollo App on maksuton ja voit ladata sen iPhone ja Android -puhelimiin. Mukavaa lomaa!