Palvelu lomakohteissamme

Matkasi Apollomatkoilla tulee olla enemmän kuin vain loma. Haluamme, että palaat lomaltasi kotiin monta unohtumatonta muistoa rikkaampana. Lomakohteessa saat helposti yhteyden helposti meihin tai yhteistyökumppaneihimme milloin tahansa. Annamme mielellämme lisätietoa kohteestasi sekä vinkkejä lomatekemiseen. Pulmatilanteissa huolehdimme, että saat tarvitsemasi avun.

Oppaalla tai ilman – loma tarpeidesi mukaan

Matkakohteestasi riippuen käytössäsi on Apollo-palvelu, paikallinen palvelu tai puhelinpalvelu. Palveluluokitus on merkitty kuvasymbolilla kunkin kohteen Yleistä-välilehdellä. Perille lomakohteeseen saapuessasi saat lisätietoa kohteesta sekä ajantasaisen retkiohjelman. Lue lisää retkistä ja kuljetuksista lomakohteessa.

 

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla. Kohteeseen saapuessasi, tunnistat oppaamme lentokentällä Apollo-kyltistä. Apollon opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksissa. Jos matkustat reittilennoilla ja olet varannut lentokenttäkuljetukset, on sinua vastassa paikallinen yhteistyökumppanimme, joka auttaa sinua löytämään kuljetuksesi hotellille.

Tarjoamme palvelua vuorokauden ympäri tekstiviestitse, puhelimitse, Apollo App mobiilisovelluksen kautta ja sähköpostitse, joista saat käytännön tietoa, vinkkejä retkistä, autonvuokrauksesta ja paljon muuta. Useimmissa kohteissa oppaat ovat tavattavissa valituissa hotelleissa tai keskeisillä paikoilla kohteessa määriteltyinä aikoina. Henkilökohtaista palvelua halutessasi olet aina tervetullut tapaamaan henkilökuntaamme tapaamispaikoilla.

Saapuessasi kohteeseen saat tervetulotekstiviestissä tiedot tapaamispaikoista ja -ajoista, palvelupuhelinnumeron sekä muuta tärkeää tietoa. Huomioithan, että tiedot näkyvät tekstiviestissä olevan linkin kautta.

Jos olet varannut pelkät lennot, suosittelemme, että otat yhteyttä kohdehenkilökuntaamme saadaksesi kyseiset tiedot.

 

Paikallinen palvelu

Paikallisen palvelun omatoimikohteessa ei ole Apollon omaa henkilökuntaa, mutta käytössäsi on paikallisen englanninkielisen yhteistyökumppanimme palvelut. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä paikallistuntemus kohteesta. Retkien ja muiden aktiviteettien varaaminen onnistuu suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Saat yhteystiedot saapuessasi kohteeseen. Yhteistyökumppanimme on tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

 

Puhelinpalvelu

Apollon puhelinpalvelukohteissa voit olla meihin yhteydessä 24 tuntia vuorokaudessa puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla, joihin vastaa skandinaavisen ja englanninkielinen Apollon henkilökunta. Kiireellisissä asioissa tulee aina olla yhteydessä puhelimitse.

Jos matkustat reittilennolla ja olet tilannut kuljetuksen, sinua vastaan ​​tulee paikallinen edustaja, joka auttaa sinua löytämään kuljetuksen hotellille.

Saat puhelinpalvelun puhelinnumeron tekstiviestillä pian saapumisesi jälkeen.

 

Apollo App

Lataa Apollo App ja vietä entistä onnistuneempi loma! Täältä löydät kohdetietoja, lomavinkkejä ja inspiraatiota tulevalle lomallesi. Voit myös vuokrata auton. Apollo App on maksuton ja voit ladata sen iPhone ja Android -puhelimiin. Mukavaa lomaa!