Palvelu lomakohteissamme

Matkasi Apollomatkoilla tulee olla enemmän kuin vain loma. Haluamme, että palaat lomaltasi kotiin monta unohtumatonta muistoa rikkaampana. Lomakohteessa saat helposti yhteyden helposti meihin tai yhteistyökumppaneihimme milloin tahansa. Annamme mielellämme lisätietoa kohteestasi sekä vinkkejä lomatekemiseen. Pulmatilanteissa huolehdimme, että saat tarvitsemasi avun.

Oppaalla tai ilman – loma tarpeidesi mukaan

Matkakohteestasi riippuen käytössäsi on Apollo-palvelu tai paikallinen palvelu. Palveluluokitus on merkitty kuvasymbolilla kunkin kohteen Yleistä-välilehdellä. Perille lomakohteeseen saapuessasi saat lisätietoa kohteesta sekä ajantasaisen retkiohjelman. Lue lisää retkistä ja kuljetuksista lomakohteessa.

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla. Kohteeseen saapuessasi, tunnistat oppaamme lentokentällä Apollo-kyltistä. Apollon opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksissa. 

Ota yhteyttä lomasi aikana:

  • Useimmissa kohteissa on palveluajat valituissa hotelleissa tai keskeisillä paikoilla. Olet aina tervetullut tapaamaan oppaita kasvotusten.
  • Lomasi aikana tavoitat suomenkielisen oppaan puhelimitse tai sähköpostitse. Saat yhteystiedot ennen matkaasi tai viimeistään kohteessa. Lähetä sähköpostia, tekstaa tai soita rohkeasti, autamme mielellämme.

Paikallinen palvelu

Paikallisen palvelun omatoimikohteessa ei ole Apollon omaa henkilökuntaa, mutta käytössäsi on paikallisen englanninkielisen yhteistyökumppanimme palvelut. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä paikallistuntemus kohteesta. Retkien ja muiden aktiviteettien varaaminen onnistuu suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Saat yhteystiedot ennen matkaa tai viimeistään kohteessa. Enemmän tietoa palveluista saat saapuessasi lomakohteeseen.

Ota yhteyttä lomasi aikana:

  • Puhelinpalvelu (englanninkielinen) vuorokauden ympäri
  • Tekstiviestillä tai sähköpostitse

Palvelut lyhyesti

Apollo-palvelu 

Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia asiakkaitamme.  

Paikallinen palvelu

Käytössäsi on paikallisen englanninkielisen yhteistyökumppanimme palvelut. Yhteistyökumppani on tavoitettavissa kellon ympäri puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse.

 

Apollo App

Lataa Apollo App ja vietä entistä onnistuneempi loma! Täältä löydät kohdetietoja, lomavinkkejä ja inspiraatiota tulevalle lomallesi. Voit myös vuokrata auton. Apollo App on maksuton ja voit ladata sen iPhone ja Android -puhelimiin. Mukavaa lomaa!

Matkapuhelin tai tabletti

Voit käyttää Apollo App -sovellusta matkapuhelimella tai tablet-laitteellasi. Sovelluksesta löydät kohdetietoja, lomavinkkejä ja inspiraatiota tulevalle lomallesi. Matkapuhelimella tai tablet-laitteella pysyt aina ajan tasalla määränpäässä tapahtumien suhteen ja saat vielä enemmän hyötyä palveluistamme. Tekstiviestien vastaanottaminen meiltä on ilmaista, ja tekstiviestien lähettäminen on yleensä halpaa. Lisäksi monet hotellit tarjoavat langattoman internetyhteyden ilmaiseksi tai kohtuulliseen hintaan. Monet teleoperaattorit tarjoavat alennettuja matkapuhelinliittymiä ulkomaille.