Yrityksestä

Apollon tie lomaunelmien parissa alkoi vuonna 1986, ja se on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavista matkanjärjestäjistä. Suomessa Apollomatkat aloitti vuonna 2010. Yhdessä hyvinvointikeskus Playitasin, Golf Plaisirin, Lime Travelin sekä Xtravelin kanssa Apollo muodostaa DER Touristik Nordic AB:n.

Apollo on Pohjoismaiden suurimpia matkanjärjestäjiä. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa.
Tutustu yrityksen historiaan tästä »

Toiminta Suomessa alkoi vuonna 2010. Apollomatkat järjestää vuosittain n. 70 000 valmismatkaa ja se on Suomen 4. suurin valmismatkanjärjestäjä.

Apollomatkojen toimisto Suomessa

DER Touristik Nordic AB Filial i Finland (Apollomatkat), Aleksanterinkatu 46, 00100 Helsinki

Puh. 09 6154 7400
Sähköposti: [email protected] tai [email protected]
Y-tunnus: 2322685-4

Valvova viranomainen:

Kaikki Apollomatkojen järjestämät matkat ovat valmismatkoja. Apollomatkat kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkatoimistorekisteriin ja on asettanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vaatimat vakuudet.

Apollomatkojen valmismatka on lomalaiselle turvallinen valinta, sillä asiakkaiden rahat on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella. Lue lisää Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot täydentävät matkanjärjestäjiä koskevia Yleisiä valmismatkaehtoja, jotka sitovat Apollomatkojen toimintaa. Tutustu matkaehtoihin.

Apollomatkojen valmismatkaliikkeen rekisterinumero: 6996/10/Mj

Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Siltasaarenkatu 12 A, PL 5, 00531 HELSINKI
Puh. 029 505 3000 (vaihde)
www.kkv.fi  |  Sähköposti: [email protected]


Apollomatkat on merkitty seuraaviin rekistereihin: arvonlisäverorekisteri, ennakkoperintärekisteri, kaupparekisteri, työnantajarekisteri, valmismatkarekisteri ja verohallinnon perustietorekisteri.

Apollomatkat valmismatka on lomalaiselle turvallinen valinta, sillä asiakkaiden rahat on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella. Lue lisää »