Colina Mar

  • Kauniit näkymät Puerto Ricon yli merelle
  • Ateriat saatavilla lisämaksusta
  • Kaksi allasaluetta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Colina Marista on kauniit näkymät ympäröiviin laaksoihin ja merelle. Hotellin kaksi allasaluetta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen koko perheelle. Hiljattain uusituissa huoneistoissa on kaikissa minikeittiö. Ja jos et halua kokata itse, on hotellissa tarjolla useita erilaisia ateriapaketteja lisämaksusta.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hinta/laatusuhde
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1652 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2,5 km
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Colina Marissa on kaksi allasta, joista toinen on talvella lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Kaksi erillistä lastenallasta. Molemmilla allasalueilla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Toisen altaan allasbaari toimii myös snackbaarina ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia.

Buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas sekä illallinen ja à la carte-ravintola on avoinna illallisaikaan. Baarissa järjestetään viihdeohjelmaa useana iltana viikossa. Leikkipaikka ja hotellin järjestämä lastenkerho, jossa englantia puhuva henkilökunta. Pieni kuntosali (auki klo 9.00-19.00). Pöytätennistä panttia vastaan. Biljardia lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa. Portaita ja korkeuseroja hotellissa sekä matkalla kaupunkiin ja rannalle. Noin 100 metriä Europa ostoskeskukseen ja noin 2,5 kilometriä Puerto Ricon keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat lapset (2-11 vuotta) syövät maksutta.

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyyy joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
  • Välipalaa, kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 8.00-23.00. Alkoholijuomia tarjoillaan klo 11 alkaen.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.