Kokemuksia Colina Mar -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 293 arvioon
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Näköala, tilava huoneisto
-
Kylppärissä viemärinhaju

Vahvistettu asiakas: 2024-01-06


9 10:stä

+
Hinta-/laatusuhde kohdillaan
-
Tulopäivänä vastaanotossa "hässäkkää" ja kiireinen/sähläävä toiminta vaikka 2 virkailijaa. Nopeasti vain huoneen avaimet käteen ja All Inclusive-ranneketta ei saanut ostaa samalla vaan pyydettiin tulemaan myöhemmin uudelleen. Ei jäänyt kauhean tervetullut olo. Tällaista ei ole aiemmin ollut, kun olemme Colina Marissa jo useampaan kertaan käyneet.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-16


8 10:stä

+
-
Huoneet jo kuluneita. Laatikoston laatikot eivät enää toimineet kunnolla. Keittiövälineet suppeat mutta niillä tuli kaksi henkeä hyvin toimeen. Siivous hyvä, joka päivä. Maisemat upeat, kuntoilua kun rannasta nousi hotellille. Wi-Fi huoneissa maksullinen? Siitä selvisi kännykän tukiasemalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-04


8 10:stä

+
Näköala!
-
Omalia parvekkella puut näköalan edessä!Torakoita huoneessa!

Vahvistettu asiakas: 2023-03-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-14


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-07


9 10:stä

+
Tuttu paikka ennestään jo. Hinta-/laatusuhde kohdallaan
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-24


10 10:stä

+
Hyvä ja ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-17


7 10:stä

+
Näkymä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Colina Mar -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

1933 arvostelua
Erinomainen
 
502
Erittäin hyvä
 
709
Hyvä
 
394
Ei kovin hyvä
 
164
Huono
 
164

Viimeisimmät 5 arviota

29.1.2018

Kirjoittanut HeidiO678

Hintalaatu suhde kohdillaan

Vietimme hotellissa kaksi viikkoa. Huone oli siisti ja kaikki toimi hyvin. Lämmin vesi tuli suihkusta ja näköala oli mitä mahtavin parvekkeelta jossa oli myös kiva istuskella iltasella. Meillä oli allinclusive ja hieman epäilytti tuo vaihtoehto kun arvostelut eivät olleet kovin hyvät, mutta maksoimme siitä 100€/viikko/henkilö, joten se oli mielestämme todella edullinen. Olimme kuitenkin todella tyytyväisiä ruokiin hotellilla. Täytyy muistaa että ei kolmen tähden hotellissa ruoka voi olla viiden tähden hotellin tasoa. Aina oli tarjolla lihaa, kalaa, kanaa ja kasviksiakin ihan kivasti. Juomat olivat ihan ok ja niitä sai riittävästi. Plussana vielä mahdollisuus syödä kaikki ateriat ulkona. Muistakaa hyvät ihmiset jos syötte puffetissa jossa kaikki ottaa ruokaa samoilla ottimilla, desinfioikaa joka kerta kätenne käsidesillä kun haette ruokaa!!! Ruoka on harvoin pilaantunutta, mutta pöpöt tulevat niistä ottimista. Meillä ei ollut mitään vatsavaivoja reissun aikana. Allasalue oli hyvä ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Hotelli sijaitsee todellakin korkealla, joten rannalle oli huima lasku ja vastaavasti ylös kova kiipeäminen. Älä mene tähän hotelliin jos sinulla on jalkavaivoja. Taksi oli edullinen ja sillä pääsi takaisin ylös muutamalla eurolla. Me otimme tämän kuntoilun kannalta. Hotellin vieressä on ostoskeskus jossa hyvät kaupat ostoksia varten. Sää oli vaihteleva, mutta aurinkoa saimme mukavasti ja lämpöä riitti. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä loma.

 
2.3.2017

Kirjoittanut Suvi P Kuortane, Suomi

Kolmen tähden hotelliksi ihan hyvä kokemus

Emme luksusta toki odottanutkaan, joten hotelli vastasi odotuksia hyvin. Siisti, hieman kulunut, sängyt kaipaisi petareita ym, mutta muuten ihan toimiva hotelli. Asiakaspalvelu oli pääasiassa hyvää ja kaikki toiveet toteutettiin ja apua sai respasta tarvittaessa. Aamupala oli toki samanlainen joka aamu, mutta kaikille löytyi jotain syömistä. Siivoojat kävivät lähes joka päivä ja pyyhkeitä vaihdettiin usein. Altailta oli välillä vaikeaa löytää neljää tuolia vieretysten vapaana, mutta aina löydettiin jollain tavalla paikat kaikille. Näköala oli huikea, vaikkakin meidän kämpän partsilta näki hyvin merelle, mutta ei itse Puerto Ricon keskustaan. Keittiövälineitä näytti olevan vähänlaisesti. Kauppakeskus Europan läheisyys plussaa näköalan ohella! Huomioitavaa on kuitenkin se, että korkeuseroja on paljon. Taksilla ajelu on toki tosi halpaa ja kätevää. Vanhusten kanssa kun oltiin liikkeellä, ei alas keskustaan tai Amadorekseen voinut kuvitellakaan lähteä kävellen.

 
4.2.2017

Kirjoittanut 442annakaisaa

Hyvä allasalue

Hotelli oli yllättävän suuri. Allasalueella riittävästi aurinkotuoleja, periaatteessa ihan hyvä hotelli, vähän nuhjuinen, mutta kaikki toimi. Jos et kaipaa jatkuvaa wifi-yhteyttä, se toimii kyllä vastaanotossa ja allasalueella, ja iso allasalue on se mitä eniten hotellilta kaipaat, tämä on sinun paikkasi. Sijaitsee korkealla, näköalat ovat upeat. Ja jos haluat, saat kuntoiluloman samalla kuin vahingossa kun kipuat hotellille takaisin rantapäivien jälkeen.

 
5.1.2017

Kirjoittanut helina1k Pulkkila, Suomi

Matkalla uutena vuotena 2016 perheen kanssa

Hieno näköala. Huoneisto oli aika pieni neljälle hengelle, jos olisin hoksannut tämän niin olisin varannut isomman huoneiston. Emme varanneet aamupalan kanssa koska mieheni syö harvoin aamupalaa. Aamiaisen sai tosin erikseen sitten 6€ jos halusi. Oli tosi runsas ja hyvän näköinen mutta makkarat ja pekonit olivat joka kerta kylmiä vaikka menin heti aamusta klo 08.00. Mietin että miten ovat kerenneet jo kylmetä? Hotelli sijaitsee aivan vuoren huipulla joten siellä tuuli tosi paljon monena päivänä ja altaan vesi oli kylmää. Onneksi alas Puerto Ricon rannalle pääsi taksilla vaivattomasti ja siellä oli aina ihanan lämmintä. Henkilökunta oli mukavaa eikä siisteydessä ollut valittamista.

 
29.3.2016

Kirjoittanut Y2623ZFlindam Porvoo, Suomi

Lomamatka

Ei niin moderni hotelli, kuvissa ei todellisuus. kaipaisi remonttia, tummat huoneet jA kakku punnat kuluneet... All inklusive -älä osta tätä palvelua! Hotellissa huonoa ruokaa, ei vaihtelua.. Henkilökunta huonolla tuulella.. uima-altaat ihan ok. Ei tulla toiste! Spar kauppa lähellä missä hyvä valikoima + liha/juusto tiski..