Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita viidennessä kerroksessa. Erillinen makuuhuone ja oleskelutila, missä on keittonurkkaus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke mukavilla parvekekalusteilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-kolmio

Deluxe-kolmioita viidennessä kerroksessa. Parveke mukavilla parvekekalusteilla ja merinäköalalla. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja oleskelutila, missä on keittonurkkaus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Deluxe-yksiö

Deluxe-yksiöitä viidennessä kerroksessa. Yhdistetty makuuhuone ja oleskelutila, missä on keittonurkkaus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke mukavilla parvekekalusteilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksiossa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila, jossa on keittomahdollisuus. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Kaksioissa, joissa on maaterassi, on erillinen makuuhuone, mutta huoneiden välillä ei ole ovea. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krk/vk.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja oleskelutila, jossa keittomahdollisuus. Toinen makuuhuoneista on pienempi. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita kolmannessa tai neljännessä kerroksessa. Erillinen makuuhuone ja oleskelutila, missä keittomahdollisuus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmioita kolmannessa tai neljännessä kerroksessa. Kaksi erillisistä makuuhuonetta ja oleskelutila, missä keittomahdollisuus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Superior-yksiö

Superior-yksiöitä kolmannessa tai neljännessä kerroksessa. Yhdistetty makuuhuone ja oleskelutila, missä keittomahdollisuus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä yhdistetyllä oleskelutilalla, missä keittomahdollisuus. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.