Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksio viidennessä kerroksessa. Erillinen makuuhuone ja oleskelutila, missä on keittonurkkaus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke mukavilla parvekekalusteilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-kaksio, oma allas

Deluxe -kaksio huoneistoja joissa oma uima-allas. Ikäraja tässä huoneessa majoittujille on 18-vuotta. Aurinkotuolit pohjaterassilla uima-altaan vieressä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lsävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila voi olla baaritiskillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-kolmio

Deluxe-kolmioita viidennessä kerroksessa. Parveke mukavilla parvekekalusteilla ja merinäköalalla. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja oleskelutila, missä on keittonurkkaus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-yksiö

Deluxe-yksiö viidennessä kerroksessa. Yhdistetty makuuhuone ja oleskelutila, missä on keittonurkkaus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke mukavilla parvekekalusteilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksiossa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila, jossa on keittomahdollisuus. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Kaksioissa, joissa on maaterassi, on erillinen makuuhuone, mutta huoneiden välillä ei ole ovea. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krk/vk.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja oleskelutila, jossa keittomahdollisuus. Toinen makuuhuoneista on pienempi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita kolmannessa tai neljännessä kerroksessa. Erillinen makuuhuone ja oleskelutila, missä keittomahdollisuus. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmioita kolmannessa tai neljännessä kerroksessa. Kaksi erillisistä makuuhuonetta ja oleskelutila, missä minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-yksiö

Superior-yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat kolmannessa tai neljännessä kerroksessa. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa huoneistoista on baaritiski ruokapöytänä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä yhdistetyllä oleskelutilalla, missä keittomahdollisuus. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliitti- ja maksukanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.