Kokemuksia Maracaibo -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 721 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hyvä sijainti ja siisteys
-
Huoneet nuhjuisia, ehdottomasti päivitettävä keittiö, keittiövälineet ja kaapit.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-30


1 10:stä

+
-
Katselin samaa kaapia 3viikko👎

Vahvistettu asiakas: 2024-03-02


9 10:stä

+
Sijainti ja huoneiston toimivuus.
-
Kysymys 12. En käyttänyt wifiä, oli pakko laittaa 1 että pääsi jatkamaan.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-17


10 10:stä

+
Sijainti ja näköala. Ystävällinen henkilökunta.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-03


9 10:stä

+
Sijainti ja ystävällinen henkilökunta.
-
Uima-altaan pohja oli huonommassa kunnossa kuin ennen. Ei se toki uintia estänyt, oli vain vähän epämiellyttävä.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-27


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-20


8 10:stä

+
Trevligt hotell med personal dygnet runt. Nära till stranden ett stort plus eftersom porten nere vid gatan är öppen. Lägenheten motsvarade förväntningarna, havsutsikt även om balkongerna är av betong men det kanske åtgärdas i framtiden. Bekväm och bred säng. Köket litet men gick bra för två personer. Bra städning och städerskorna var vänliga och extremt duktiga på att att städa när vi var ute, de kom aldrig och störde.
-
Fanns inga krokar på väggarna (så är det ofta på hotell i Spanien), det kunde åtgärdas. Vattnet i poolen först kallt men det blev mycket varmare under vår vistelse. Lite dålig lukt i badrummet men vi köpte doftstickor.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-20


8 10:stä

+
Ihana henkilökunta. Sijainti. Loistavat näkymät merelle delux huoneistosta.
-
Delux yksiön kalustus oli vähän vaatimaton ja ns. oleskelutila missä sohva olo äärimmäisen ahdas. Epämiellyttävä viemärin haju huoneistossa mikäli ei pitänyt koko ajan päällä kylppärin tuuletusta. Tuuletus sammui automaattisesti, kun poistui huoneistosta ja otti avaimen mukaansa. Myös yöllä haju voimistui, kun ei voinut hurinan vuoksi pitää kylppärin tuuletusta päällä.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-13


9 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys, näköala parvekkeelta,allasalueella ei saanut varata pyyhkeillä paikkoja(todella hyvä asia), Hotellialueen siisteys, hyvällä paikalla kun kuljetaan kävellen
-
Kaivattiin huoneistoon parempia ruoanlaitto välineitä,käytiin itse ostamassa paistolasta kun reikäkauhalla vaikea paistella munia naarmuttamatta paistinpannua. Samoin meiltä puuttui veivi markiisiin.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-06


7 10:stä

+
Sijainti ja rauhallisuus ovat hyvät.
-
Altaan vesi kerrotaan esitteesä lämmitetyksi, mutta ei ollut. Altaan pohjan pinta irtoili lepareina.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Maracaibo -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

654 arvostelua
Erinomainen
 
264
Erittäin hyvä
 
231
Hyvä
 
99
Ei kovin hyvä
 
40
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

21.2.2019

Kirjoittanut Freedom821123

Viihtyisä hotelli

Oikein mukava ja siisti hotelli.allasaluekkin oikein viihtyisä.mukavasti aamuauringon puolella vuorta.lyhyt matka rannalle.ostoskeskuseen lyhyt matka.suosittelen kyllä tätä hotelli.me käyty parikertaa siellä

 
12.1.2017

Kirjoittanut 741mikay Vantaa, Suomi

Hyvällä sijainnilla

Perushotelli jossa melko kuluneet huoneet ja yleisilme mutta sijainniltaan hyvä (n. 5min rannalta) ja mutkaton palvelu pääsääntöisesti. Lähtöpäivänä allasbaarissa ruuhkaa... Allaskin oli uintikelpoisen lämmin näin joulun aikaankin.

 
2.1.2017

Kirjoittanut VirpiYl Vantaa, Suomi

Kiva hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti hyvä. Huoneistot kuluneet, mutta riittävän tilavia perheille (kaksi makuuhuonetta). Lämmin vesi riitti suihkussa. Parveke ja näkymä merelle. Lämmitetty uima-allas ja allasbaari. Wi-Fi ainoastaan aulassa.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Agata M Moskova, Venäjä

Fantastista !!

Tulimme juuri takaisin maanantaina ja olimme viikon Maracaibossa. On sanottava, että henkilökunta teki työtään todella ilomielin ja saimme paljon uusia ystäviä. Saapuessamme meitä odotti pullo viiniä huoneessamme, check-in oli nopea ja mukava. Rakastimme tätä hotellia koska huoneet olivat hyvin sisustettuja ja se oli todella kätevällä paikalla lähellä rantaa ja ostospaikkoja. Koko alue on pidetty hyvässä kunnossa, mutta tykkäsimme isommasta uima-altaan lähellä olevasta alueesta. Se oli rentouttava ja erikoinen, monellakaan hotellilla missä olemme majoittuneet ei ole niin hyvää aluetta tarjolla vierailleen. Loppujen lopuksi, Puerto Rico on erittäin eksoottinen paikka rantoineen ja veneineen... erittäin kiva viikko !! Kiitos!!

 
10.5.2024

Kirjoittanut Daniel G Maracaibo

Muy bueno

Muy buena calidad-precio. Excelente atención, muy limpio, sencillo pero muy agradable, cercano a la playa, buenas vistas, buena ubicación, cercanía a lugares de restauración y ocio. Totalmente recomendable para pasar unos días o una temporada.