Heliomar

  • Lämmitetty uima-allas
  • Huoneistoja jopa 5 hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Heliomar on huoneistohotelli, jonne monet asiakkaat palaavat yhä uudelleen. Hotellialie on viihtyisä, valkoisten, kaksikerroksisten rakennusten ympärillä kasvaa kaktuksia ja hibiscuksia. Täällä aamu alkaa rauhallisesti kahvikupposen äärellä omalla terassilla.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Toimiva huoneisto, kaikki tarpeellinen löytyi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 129 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on vehreä puutarha. Kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Allas-/snackbaari, jossa on tarjolla yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Biljardi ja tennis lisämaksusta. Hotellialueella on useita rappusia. Paikallisliikennettä. Läheisen ostoskeskuksen äänet voivat olla häiritseviä iltaisin.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna rajoitetusti. Hissi kulkee hotellin 2. kerrokseen asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.