TEMA elämysmatkat

TEMA elämysmatkat – muistoja eliniäksi

Me Apollomatkoilla panostamme siihen että voit tuntea olosi turvalliseksi matkoillamme ja että lomaelämyksesi ovat aina korkealaatuisia. Yhteistyömme Pohjoismaiden vanhimman elämys- ja teemamatkojen järjestäjän kanssa tuo asiakkaidemme ulottuville laajan valikoiman elämyksellisiä matkoja laadusta tinkimättä.

 

Yhdessä huolella valitun kumppanin TEMAn kanssa voimme tarjota korkealaatuisia ryhmämatkoja vankalla kokemuksella – TEMA matkoja on tehty jo vuodesta 1971. Matkat on suunniteltu uteliaille ja tiedonjanoisille matkaajille, jotka haluavat oppia ja kokea uutta samanhenkisten ihmisten parissa. TEMA tarjoaa kiertomatkoja, patikointi- ja pyöräilymatkoja, safareita ja risteilyjä ympäri maailmaa. Yhteistä kaikille TEMA-matkoille on se, että matkanjohtajina toimivat osaavat ja sitoutuneet suomenkieliset TEMA-oppaat. Kaikilla TEMAn matkaoppailla on kokemusta sekä tietoa ja taitoa tehdä matkastasi ikimuistoinen seikkailu missä päin maailmaa tahansa.

Miksi valita TEMA matka

  • Suomenkieliset TEMA-matkanjohtajat
  • Huolellisesti valitut lennot & hotellit
  • Ateriat & sisäänpääsymaksut matkaohjelman mukaisesti
  • Unohtumattomia matkakokemuksia

TEMA asiakaspalvelu 

Puhelin 09 42 45 22 98 | Sähköposti [email protected]


Millaiselle matkalle sinä lähtisit?

Kiinnoistaisiko sinua eniten kiertomatka, pyöräilymatka, ruoka- ja viinimatka, vaellus, safari, risteily vai viikonloppu-/kaupunkiloma? Tutustu jä löydä omat elämyksesi! 

TEMA suosittelee

Katso poimintoja TEMA suosikeista – unohtumattomia matkaelämyksiä!