Häämatka

Romanttiset kohteet häämatkalle

Häämatka on yksi elämän upeimmista matkoista. Vaikka matkalla keskitytään kahdenkeskisiin hetkiin ja muun maailman merkitys tuntuu häviävän, luovat lomakohteen ja hotellin romanttinen tunnelma puitteet unelmien häämatkalle. Minne te haluaisitte häämatkalle? Entä millaisesta hotellista unelmoitte? Valikoimastamme löytyy niin upeita rantalomakohteita kuin mielenkiintoisia kaupunkilomia. Tutustukaa Exclusive-hotelleihimme ja löytäkää oma suosikkinne. Monille unelmien häämatka suuntaa risteilylle, jossa voitte nautiskella joko suurilla luksusaluksilla tai pienemmillä purjelaivoilla.


Romanttiset matkakohteet
Eksoottisia kaukokohteita vai suloisia helmiä Välimerellä? Löydä unelmienne lomamatka ja odotus voi alkaa!

Malediivit

Malediiveja ei turhaan kutsuta maanpäälliseksi paratiisiksi – valkeat hiekkarannat ja kirkkaanturkoosi meri kutsuvat nauttimaan aurinkoisista rantapäivistä ja lämmöstä. Paratiisimaiset hotellit, ainutlaatuinen luonto ja rauhallinen ilmapiiri tekevät Malediiveista myös häämatkalaisten suosikin. Täällä on aikaa nauttia lomasta ja toisistanne! 

Tutustu Malediiveihin

Mauritius

Mauritiuksella lomasi koostuu rantapäivistä huojuvien palmujen alla nauttien erinomaisesta ruoasta ja loistavasta palvelusta. Mauritiuksen maisemissa on helppo rentoutua – mutta hurjapäille löytyy myös monia erilaisia vesiaktiviteetteja kokeiltavaksi! Snorklaa koralliriutoilla, kokeile eksoottista vedenalaista kävelyä tai vain upota varpaat pehmeään hiekkaan ja nauti lomasta – tervetuloa unelmiesi lomasaarelle!

Tutustu Mauritiukseen

Seychellit

Seychellit tarjoavat ainutlaatuisia lomahetkiä upeissa luonnonmaisemissa! Saariryhmällä vallitsee myös omalaatuinen ilmapiiri jossa, näkyy vaikutteita Euroopasta, Afrikasta ja Aasiasta. Huojuvien palmupuiden alla saat nauttia laatuajasta rakkaasi kanssa, ja elämä Seychelleillä sujuu huolettoman leppoisasti. 

Tutustu Seychelleihin

Bali

Vehreän trooppisella Balilla vietätte romanttista rantalomaa. Unelmien häämatkallanne pääsette nauttimaan hyvästä ruuasta, rentouttavista spa-hoidoista ja kauniista luonnosta. 

Tutustu Baliin

Thaimaa

Thaimaa on häämatkailijoiden suosiossa. Täältä löytyy tasokkaita spa-hotelleja, romanttisia auringonlaskuja sekä edullinen hintataso. 

Tutustu Thaimaahan

Sri Lanka

Romanttisessa Sri Lankassa odottavat hienot, valkeat hiekkarannat, eksoottiset viidakkomaisemat ja mielenkiintoiset temppelit.

Tutustu Sri Lankaan

Dubai

Dubai on yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja rentoa rantalomailua. Valikoimamme hotelleissa vietätte romanttista lomaa tutustuen samalla Dubain upeisiin nähtävyyksiin. 

Tutustu Dubaihin

Kreikka

Kreikka on suosittu häälomakohde ja täältä löytyy hotelleja eri lomabudjetteihin. Nauttikaa laatuajasta ihanassa Pargassa tai tunnelmallisella Santorinilla

Tutustu Kreikkaan

Kroatia

Kroatia on upea häälomakohde Adrianmeren äärellä – täällä teitä odottavat kristallinkirkas merivesi, kauniit vuorimaisemat ja ihanat ravintolat. 

Tutustu Kroatiaan

Italia

Venetsia, Rooma, Silisia vai Sardinia? Italia on yksi maailman romanttisimmista häämatkakohteista. Italiaan paketoitte unelmien häämatkan itse.

Kaikki Italian lomat

Millainen loma sopii teille?

Romanttinen viikonloppumatka tunnelmallisessa kaupungissa, ylellinen risteily tai itse räätälöity häämatka. Miltä kuulostaisi järjestää häät ulkomailla?

Romanttinen kaupunkiloma

Apollomatkojen kautta varaat loman maailman romanttisimpiin kaupunkikohteisiin. Miltä kuulostaisi pidennetty viikonloppu Pariisissa, Roomassa tai Barcelonassa?

Häämatka merellä

Lähtekää viettämään romanttista häämatkaa merelle. Miltä kuulostaisi risteily Karibian auringon alla? Tai Kroatian saaristoon, missä pääsette tutustumaan moneen eri kohteeseen viikon aikana. Apollomatkojen kautta pääsette juuri teille sopivalle risteilylle. Voitte myös pidentää lomaa helposti lisäämällä hotelliöitä haluamassanne kohteessa ennen risteilyä.

Varaa risteily

Yhdistelmälomat

Yhdistä eri matkakohteita, jolloin ehdit nähdä ja kokea kaksi tai useammankin matkakohteen saman loman aikana. Näin saat lomasta enemmän irti!

Tutustu & varaa

Paketoi unelmiesi häämatka

Haluaisitteko viettää häämatkan esimerkiksi Aruballa, Hawajilla tai Fijillä? Apollomatkojen kautta räätälöitte toiveidenne häämatkan.

Paketoi unelmiesi häämatka

Järjestä häät ulkomailla

Mikäli suunntelmissanne on järjestää yli 10 hengen hääjuhlat ulkomailla, voitte ottaa yhteyttä ryhmäosastoomme. Autamme teitä mielellänne unelmienne hääjuhlan ja -matkan suunnittelussa. Suosittelemme selvittämään ennakkoon kohdemaan vihkimiseen liittyvät säännöt.

Jätä ryhmätarjouspyyntö

Hotellivinkkejä

Ylellistä lomaa omalla altaalla tai tasokkaassa viiden tähden hotellissa. Olemme koonneet yhteen hotelleja, jotka sopivat erityisen hyvin häämatkalle.

Huoneita omalla altaalla

Mikä olisikaan ihanampaa kuin pulahtaa altaaseen suoraan omasta huoneesta? Tutustu hotelleihin ja varaa!

Exclusive-hotellit

Vain parasta: tasokkaimmat hotellimme maailmana ihanimmista lomakohteista.

Exclusive-hotellit

Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo hotellit on suunniteltu aikuisten lomaan, ja ne toivottavat tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Näissä tasokkaissa ja pidetyissä hotelleissa on helppo nauttia ihanasta hengähdystauosta arjen aherruksesta.

Tutustu Apollo Mondo Duo -hotelleihin

Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Lue blogipostaus ja muita matkavinkkejä häämatkan suunnittelua varten.

Häämatkalle lasten kanssa

Lähde häämatkalle lasten kanssa ja varaa ylellinen perhehotelli. Raikas Romana Beach Resort on tasokas hotelli Kroatiassa ja huoneistoja on saatavilla sekä merinäköalalla ja omalla altaalla. Ylellinen Lopesan Baobab Resortissa hemmotellaan koko perhettä.

Katso kaikki perhehotellit

Lämpötilaopas

Missä on lämmintä ja aurinkoista suosituimmissa kohteissamme vuoden aikana? Löydä sopiva lomamatka oppaamme avulla!

Katso lämpötilaopas

Varaa häämatka