Häämatka

Romanttiset kohteet häämatkalle

Häämatka on yksi elämän upeimmista matkoista. Vaikka matkalla keskitytään kahdenkeskisiin hetkiin ja muun maailman merkitys tuntuu häviävän, luovat lomakohteen ja hotellin romanttinen tunnelma puitteet unelmien häämatkalle. Minne te haluaisitte häämatkalle? Entä millaisesta hotellista unelmoitte? Valikoimastamme löytyy niin upeita rantalomakohteita kuin mielenkiintoisia kaupunkilomia. Tutustukaa Exclusive-hotelleihimme ja löytäkää oma suosikkinne. Monille unelmien häämatka suuntaa risteilylle, jossa voitte nautiskella joko suurilla luksusaluksilla tai pienemmillä purjelaivoilla.

Malediivit

Malediiveja ei turhaan kutsuta maanpäälliseksi paratiisiksi – valkeat hiekkarannat ja kirkkaanturkoosi meri kutsuvat nauttimaan aurinkoisista rantapäivistä ja lämmöstä. Paratiisimaiset hotellit, ainutlaatuinen luonto ja rauhallinen ilmapiiri tekevät Malediiveista myös häämatkalaisten suosikin. Täällä on aikaa nauttia lomasta ja toisistanne! 

Tutustu Malediiveihin

Mauritius

Mauritiuksella lomasi koostuu rantapäivistä huojuvien palmujen alla nauttien erinomaisesta ruoasta ja loistavasta palvelusta. Mauritiuksen maisemissa on helppo rentoutua – mutta hurjapäille löytyy myös monia erilaisia vesiaktiviteetteja kokeiltavaksi! Snorklaa koralliriutoilla, kokeile eksoottista vedenalaista kävelyä tai vain upota varpaat pehmeään hiekkaan ja nauti lomasta – tervetuloa unelmiesi lomasaarelle!

Tutustu Mauritiukseen

Seychellit

Seychellit tarjoavat ainutlaatuisia lomahetkiä upeissa luonnonmaisemissa! Saariryhmällä vallitsee myös omalaatuinen ilmapiiri jossa, näkyy vaikutteita Euroopasta, Afrikasta ja Aasiasta. Huojuvien palmupuiden alla saat nauttia laatuajasta rakkaasi kanssa, ja elämä Seychelleillä sujuu huolettoman leppoisasti. 

Tutustu Seychelleihin
Auringonlasku Sri Lankassa

Sri Lanka

Romanttisessa Sri Lankassa odottavat hienot, valkeat hiekkarannat, eksoottiset viidakkomaisemat ja mielenkiintoiset temppelit. Hotellivinkkimme:

Kreikkalainen pikkukaupunki

Kreikka

Kreikka on suosittu häälomakohde ja täältä löytyy hotelleja eri lomabudjetteihin. Nauttikaa laatuajasta ihanassa Pargassa tai tunnelmallisella Santorinilla. Hotellivinkkimme:

Rantalavitsa Kroatiassa

Kroatia

Kroatia on upea häälomakohde Adrianmeren äärellä – täällä teitä odottavat kristallinkirkas merivesi, kauniit vuorimaisemat ja ihanat ravintolat. Hotellivinkkimme:

Khao Lakin ranta

Thaimaa

Thaimaa on häämatkailijoiden suosiossa. Täältä löytyy tasokkaita spa-hotelleja, romanttisia auringonlaskuja sekä edullinen hintataso. Hotellivinkkimme:  

Dubai

Dubai

Dubai on yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja rentoa rantalomailua. Valikoimamme hotelleissa vietätte romanttista lomaa tutustuen samalla Dubain upeisiin nähtävyyksiin. Hotellivinkkimme:

Bali spa

Bali

Vehreän trooppisella Balilla vietätte romanttista rantalomaa. Unelmien häämatkallanne pääsette nauttimaan hyvästä ruuasta, rentouttavista spa-hoidoista ja kauniista luonnosta. Hotellivinkkimme:


Lisää romanttisia häälomakohteita

Italia

Venetsia, Rooma, Silisia vai Sardinia? Italia on yksi maailman romanttisimmista häämatkakohteista. Italiaan paketoitte unelmien häämatkan itse.

Kaikki Italian lomat

Paketoi unelmiesi häämatka

Haluaisitteko viettää häämatkan esimerkiksi Aruballa, Hawajilla tai Fijillä? Apollomatkojen kautta räätälöitte toiveidenne häämatkan.

Paketoi unelmiesi häämatka

Vinkkejä häämatkalle

Huoneita omalla altaalla

Mikä olisikaan ihanampaa kuin pulahtaa altaaseen suoraan omasta huoneesta? Valikoimastamme löydätte romanttisia hotelleja, joissa on tarjolla huoneita omalla altaalla.

Etsi huone omalla altaalla

Exclusive-hotellit

Exclusive valikoimamme hotellit olemme valinneet periaatteella ”vain paras on riittävän hyvä”. Pääosassa ovat palvelu sekä täydellisen rentouttava loma. 

Exclusive-hotellit

Pienet ja viihtyisät hotellit

Pienissä ja viihtyisissä hotelleissa vietätte lomaa aidossa ilmapiirissä ilman suuria puitteita. Tänne tekee mieli palata kerta toisensa jälkeen.

Pienet ja viihtyisät hotellit

Häämatka kaupunkilomalla tai risteilyllä

Romanttinen kaupunkiloma

Apollomatkojen kautta varaatte häämatkan maailman romanttisimpiin kaupunkilomakohteisiin. Kaupunkiloma onkin täydellinen vaihtoehto kun etsitte lyhyempää häämatkaa. Pariisi, Rooma, Praha ja Barcelona ovat häämatkailijoiden suosiossa. Viikonloppumatkalla pääsette nauttimaan kahdenkeskisestä laatuajasta kaupungin sykkeessä. 

Varaa romanttinen kaupunkiloma

Häämatka merellä

Lähtekää viettämään romanttista häämatkaa merelle. Miltä kuulostaisi risteily Karibian auringon alla? Tai Kroatian saaristoon, missä pääsette tutustumaan moneen eri kohteeseen viikon aikana. Apollomatkojen kautta pääsette juuri teille sopivalle risteilylle. Voitte myös pidentää lomaa helposti lisäämällä hotelliöitä haluamassanne kohteessa ennen risteilyä.

Varaa risteily