Häämatka

Romanttiset kohteet häämatkalle

Häämatka on yksi elämän upeimmista matkoista. Vaikka matkalla keskitytään kahdenkeskisiin hetkiin ja muun maailman merkitys tuntuu häviävän, luovat lomakohteen ja hotellin romanttinen tunnelma puitteet unelmien häämatkalle. Minne te haluaisitte häämatkalle? Entä millaisesta hotellista unelmoitte? Valikoimastamme löytyy niin upeita rantalomakohteita kuin mielenkiintoisia kaupunkilomia. Tutustukaa Exclusive-hotelleihimme ja löytäkää oma suosikkinne. Monille unelmien häämatka suuntaa risteilylle, jossa voitte nautiskella joko suurilla luksusaluksilla tai pienemmillä purjelaivoilla.

Ranta Karibialla

Sri Lanka

Romanttisessa Sri Lankassa odottavat hienot hiekkarannat, viidakkomaisemat,  ja temppelit. Hotellivinkkimme:

Parga

Kreikka

Kreikka on suosittu häälomakohde ja täältä löytyy hotelleja eri lomabudjetteihin. Nauttikaa laatuajasta ihanassa Pargassa tai tunnelmallisella Santorinilla. Hotellivinkkimme:

Kroatia

Kroatia

Kroatia on upea häälomakohde – täällä teitä odottaa kristallinkirkas merivesi, kauniit vuorimaisemat ja ihanat ravintolat. Hotellivinkkimme:

Thaimaa

Thaimaa

Thaimaa on häämatkailijoiden suosiossa. Täältä löytyy tasokkaita spa-hotelleja, romanttisia auringonlaskuja sekä edullinen hintataso. Hotellivinkkimme:  

Bali spa

Bali

Vehreän trooppisella Balilla vietätte romanttista rantalomaa. Unelmien häämatkallanne pääsette nauttimaan hyvästä ruuasta, rentouttavista spa-hoidoista ja kauniista luonnosta. Hotellivinkkimme:

Dubai Palm Jumeirah

Dubai

Dubai on mielenkiintoinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja rentoa rantalomailua. Valikoimamme hotelleissa vietätte romanttista lomaa tutustuen samalla Dubain mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Hotellivinkkimme:


Häämatka kaupunkilomalla tai risteilyllä

Romanttinen viikonloppu

Romanttinen kaupunkiloma

Apollomatkojen kautta varaatte häämatkan maailman romanttisimpiin kaupunkilomakohteisiin. Kaupunkiloma onkin täydellinen vaihtoehto kun etsitte lyhyempää häämatkaa. Pariisi, Rooma, Praha ja Barcelona ovat häämatkailijoiden suosiossa. Viikonloppumatkalla pääsette nauttimaan kahdenkeskisestä laatuajasta kaupungin sykkeessä. 

Varaa romanttinen kaupunkiloma
Romanttinen risteily

Häämatka merellä

Lähtekää viettämään romanttista häämatkaa merelle. Miltä kuulostaisi risteily Karibian auringon alla? Tai Kroatian saaristoon, missä pääsette tutustumaan moneen eri kohteeseen viikon aikana. Apollomatkojen kautta pääsette juuri teille sopivalle risteilylle. Voitte myös pidentää lomaa helposti lisäämällä hotelliöitä haluamassanne kohteessa ennen risteilyä.

Varaa risteily

Vinkkejä häämatkalle

Huone omalla altaalla

Huoneita omalla altaalla

Mikä olisikaan ihanampaa kuin pulahtaa altaaseen suoraan omasta huoneesta? Valikoimastamme löydätte romanttisia hotelleja, joissa on tarjolla huoneita omalla altaalla.

Etsi huone omalla altaalla
Exclusive-hotellit

Exclusive-hotellit

Exclusive valikoimamme hotellit olemme valinneet periaatteella ”vain paras on riittävän hyvä”. Pääosassa ovat palvelu sekä täydellisen rentouttava loma. 

Exclusive-hotellit
Häämatka lasten kanssa

Häämatka lasten kanssa

Lähtekää juhlistamaan häämatkaa koko perheen voimin. Romana Beach Resortissa on varattavissa huoneistoja merinäköalalla ja omalla altaalla. Lopesan Baobab Resortissa koko perhe viihtyy upealla allasalueella.


Lisää romanttisia häälomakohteita

Pienet ja viihtyisät hotellit

Pienet ja viihtyisät hotellit

Pienissä ja viihtyisissä hotelleissa vietätte lomaa aidossa ilmapiirissä ilman suuria puitteita. Tänne tekee mieli palata kerta toisensa jälkeen.

Pienet ja viihtyisät hotellit
Italia

Italia

Venetsia, Rooma, Silisia vai Sardinia? Italia on yksi maailman romanttisimmista häämatkakohteista. Italiaan paketoitte unelmien häämatkan itse.

Italian matkat
Trooppinen ranta

Paketoi unelmiesi häämatka

Haluaisitteko viettää häämatkan esimerkiksi Seychelleillä, Hawajilla tai Fijillä? Apollomatkojen kautta räätälöitte toiveidenne häämatkan.

Paketoi unelmiesi häämatka