Zilwa Attitude

Zilwa Attitude on oikea helmi paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisrannikolla. Hotelli sijaitsee valkoisella hiekkarannalla palmupuiden katveessa, ja laskuveden aikaan voit kahlata neljälle lähisaarelle. Hotellilla on mukava allas, useita ravintoloita ja puolihoito. Lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 3 lapsia. Deluxehuone 1-2 hengelle. Junior-sviitti 1-2 hengelle. Sviitti 1-2 hengelle. Perhehuone 4-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5774 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Zilwa Attitude sijaitsee Grand Gauben kalastajakylän lähellä, ja hotellin arkkitehtuuri on saanut inspiraatiota mauritiuslaisesta tunnelmasta. Hotellissa on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja, joten rentoutumisen lomaan voit lisätä myös urheilua.

Hotellilla on neljä allasta: aikuisille, perheille, lapsille ja allas rannalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella ja rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta.

Noutopöytäravintola Karay, joka tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Viisi á la carte -ravintolaa: Sias, jossa tarjolla paikallisen keittiön makuja, Tadka, jossa tarjolla intialaista ruokaa, Lor Disab, joka sijaitsee rannalla ja tarjoaa lounaspöydän ja á la carte -illallista, Grand Zil BBQ viiden minuutin venematkan päässä ja tarjoaa grillilounasta sekä Kot Nou, jossa on tarjolla paikallisen keittiön herkkuja. Ruokarekka, josta saatavilla mauritiuslaista katuruokaa. Neljä baaria, joista yksi on mehubaari ja yksi teebaari. Siisti pukeutuminen illallisella (bermudashortsit käyvät).

Zilwa Attitudessa on tarjolla useita aktiviteetteja, esimerkiksi rantalentopalloa, pöytätennistä, boccia, joogaa ja Tai Chitä. Rannalta lainattavissa kajakkeja, polkuveneitä, purjelautailu-, sukellus-, leijalautailu- ja katamaraanitarvikkeita lisämaksusta. Kansainvälinen lastenkerho 3-12 vuotiaille, englanninkielinen henkilökunta. Spa ja hoitoja. Iltaohjelmaa.

Maksuton wifi koko alueella. Matkatavaroiden säilytys ja suihku lähtöpäivänä. Minimarket (Bulc Shop Corner). 30 kilometria pääkaupunki Port Louiseen, 80 kilometria lentokentälle, 8 kilometria Grand Baieen ja 5 kilometria Cap Malheureuxiin. Bussipysäkki lähellä. Ranta-alue, jossa on paikallisliikettä.

Silwa Attitude on osa "Positive Impact" -projektia ja toimii paljon paikallisen ympäristön ja kestävän kehityksen parissa. He istuttavat mangrovepuita rannikolle, järjestävät ympäristökoulutusta henkilöstölleen, tukevat paikallisia käsityöläisiä ja muusikoita sekä sponsoroivat erilaisia kulttuuritapahtumia. Lue lisäätäältä.

Hotelli tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa Mauritiusta eri aktiviteettien avulla, lue lisää "Otentik Experiences"-sivulta.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.00 ja illallinen klo 18.30-22.00.

Lisämaksusta:

 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Karayssa, klo 7.00-10.00.
 • Voileipiä ravintola Karayssa, klo 12.30-17.00.
 • Street food -lounas Taba J-ruokarekassa, klo 12.00-15.00.
 • Lounaspöytä rantaravintola Lor Disabissa, klo 12.30-15.00.
 • Grilli-lounas ravintola Grand Zil BBQ:ssa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallispöytä Karayssa, klo 18.30-22.00.
 • Kaksi illallista ravintola Lor Disabissa per viikko. Ikäraja K16, pöytävaraus vaaditaan.
 • Á la carte -illallinen kerran viikossa ravintola Siawissa, Tadkassa tai Kot Noussa, klo 18.00-22.00.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista.
 • Iltapäiväkahvi ruokavaunusta, klo 15.30-18.00.
 • Minibaari huoneessa. Täytetään itse valikoiduista juomista ja välipaloista Bulk Shop Cornerista klo 08.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten hotellivieraiden on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

 • Matka rannalle vaihtelee 0-150 metristä riippuen siitä, missä päin hotellia majoitut. Saarille kahlaamista varten suosittelemme uimakenkiä.

Hotellit Mauritius

Lagoon Attitude

Moderni aikuisten Lagoon Attitude on täydellinen rentouttavaan lomaan auringon ja uinnin parissa. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien rannalla kauniin laguunin vieressä, missä vesi on kirkasta. Nauti rannasta, infinity-altaasta, useista korkeatasoisista ravintoloista, rauhoittavasta kylpylästä ja useista aktiviteeteista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat asiakkaat.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude sijaitsee aivan rannalla Balaclavassa, Grand Baien eteläpuolella Mauritiuksella. Täällä nykyaikaisuus sekoittuu perinteisiin elementteihin ja paikallisiin käsitöihin rehevien puutarhojen keskellä. Täällä voit nauttia kahdesta allasalueesta, kymmenestä eri ravintolasta sekä aktiviteeteista isoille ja pienille.

Sunrise Attitude

Rauhallinen aikuisten hotelli Sunrise Attitude sijaitsee yhdellä Mauritiuksen kauneimmista rannoista Bella Maressa, saaren itärannikolla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Voit rentoutua kahdella altaalla, rauhoittua spassa ja nauttia maukkaita ruokia hotellin monista ravintoloista. Vaaleahiekkainen hiekkaranta kutsuu luokseen, ja voit myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten joogaa tai osallistua meriretkelle hotellin lasipohjaveneellä.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, Mauritiuksen itäpuolella lähellä Île aux Cerfin paratiisisaarta, toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat aikuiset. Täällä voit rentoutua palmujen reunustamalla allasalueella, ruokailla jossain hotellin ravintoloista ja vain nauttia olemisesta. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos haluat erityisen ylellisen loman, voit varata huvilan, jossa on oma allas.

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel on viiden tähden yli 18-vuotiaille suunnattu hotelli Pohjois-Mauritiuksella, Anse La Raien kaupungissa. Hotelli sijaitsee palmujen reunustamalla yksityisellä laguunilla, jossa voit rentoutua infinity-altaalla, nauttia hemmottelevista hoidoista hotellin kylpylässä tai treenata kuntosalilla ja tenniskentällä. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja lyhyen ajomatkan päässä on Grand Bay, josta löydät vielä enemmän ravintoloita, rantabaareja ja kauppoja.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude sijaitsee paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisosassa, jossa on myös hieno Bain Boeufin ranta. Allasaluetta ympäröivät palmupuut ja aurinkoisten lomapäivien luksusta lisää hintaan sisältyvä puolihoito. Hotellissa voit kokeilla myös SUP-lautailua, snorklausta, sukellusta, leijalautailua sekä syvänmerenkalastusta!

Friday Attitude

Friday Attitude hotellissa pääset viettämään rentouttavaa lomaa ystävien tai perheen kesken. Mukavalle hiekkarannalle Intian valtameren äärellä on vain muutama askel - täydellinen sijainti rantalomia rakastaville. Puolihoito ja retki Ile aux Cerfsin paratiisirannalle sisältyy. Lisää mukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Recif Attitude

Recif Attitude sijaitsee aivan hienon hiekkarannan äärellä, jossa pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, ja hotellilla on tarjolla paljon aktiviteetteja kuten melontaa, snorklausta, syvänmerenkalastusta ja veneretkiä lasipohjaisella veneellä.