Deluxe perhehuone

Deluxe perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joissa on omat kylpyhuoneet. Parivuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja toisessa huoneessa kahdesta yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lapsia.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Junior-sviitti

Junior-sviittejä, joissa on maaterassi ja merinäköala. Terassilla on sohva, pöytä ja nojatuoli. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone

Perhehuone koostuu kahdesta superior-huoneesta yhteisellä sisäänkäynnillä.

Jokaisessa superior-huoneessa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on jacuzzi ja sohva. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.