Deluxe perhehuone

Deluxe perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joissa on omat kylpyhuoneet. Parivuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja toisessa huoneessa kahdesta yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lapsia/alle 17-vuotiaita nuoria.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Tässä huonetyypissä majoittuvien täytyy olla yli 18-vuotiaita.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Junior-sviitti

Junior-sviittejä, joissa on maaterassi ja merinäköala. Terassilla on sohva, pöytä ja nojatuoli. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Tässä huonetyypissä majoittuvien täytyy olla yli 18-vuotiaita.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia/alle 17-vuotiaita nuoria.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuone koostuu kahdesta superior-huoneesta yhteisellä sisäänkäynnillä. Jokaisessa superior-huoneessa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lapsia/alle 17-vuotiaita nuoria.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on jacuzzi ja sohva. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Tässä huonetyypissä majoittuvien täytyy olla yli 18-vuotiaita.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.