Romanttiset kaupunkilomat

Milloin viimeksi matkustitte yhdessä tai vietitte yhteisen loman? Vietä hetkiä, jolloin aika pysähtyy ja on aikaa yhdessäololle – Varaa ihana kaupunkiloma, nappaa kulta kainaloon ja suuntaa esimerkiksi romanttiseen Venetsiaan.  Katso ehdotuksemme klassisiin kohteisiin ja romanttisimpiin kaupunkilomiin. Apollomatkoilta löydät taatusti juuri teille sopivan irtioton arjesta.

Romanttiset Kaupunkilomat 

Kaupunkiloma Venetsiassa

Iki-ihana Venetsia

Legendaarisimpiin romanttisten kaupunkien joukkuu kuuluva Venetsia on vailla vertaansa. Täällä vietät päivää lipuen gondolilla ja nauttien erikoisesta kaupungista.

Lue lisää Venetsiasta
Barcelona

Menevä Barcelona

Barcelonan iloisilla kaduilla voi nauttia letkeästä elämänmenosta. Arkkitehtuuri ja maistuva ruoka hurmaa varmasti ja cava -lasillinen kruunaa päivän.

Lue lisää Barcelonasta
Lissabon

Iloinen Lissabon

Hurmaava Lissabon pienine kujineen ja vanhankaupungin charmilla on oiva viikonloppukohde. Illalla istahda nauttimaan Fado-musiikista siemaillen upeaa Portviiniä.

Lue lisää Lissabonista
Romanttinen Rooma

Romanttinen Rooma

Roomassa on ihana kuljeskella pienillä kujilla ja nauttia aukioiden uniikista tunnelmasta. Pienet Trattoriat ovat kokemisen arvoisia!

Lue lisää Roomasta
Lue lisää Wienistä

Wienin viemää

Antaudu Wienin vietäväksi; kaupungin arkkitehtuuri, kahvilakulttuuri ja tunnelmallinen ilmapiiri vie mukanaan.

Lue lisää Wienistä
Lue lisää Krakovasta

Kaunis Krakova

Kuvankauniissa, historiallisessa Krakovassa on paljon kiehtovaa nähtävää ja mikä mukavinta lomailu kaupungissa on edullista. 

Lue lisää Krakovasta
Lue lisää Prahasta

Hurmaava Praha

 Kampan sillalle voi käydä kiinnittämässä lukon ja perhosia voi ihailla Fata Morganan trooppisessa puutarhassa. 

Lue lisää Prahasta
Matkat Pariisiin

Rakkauden Pariisi

Lähde romantikkojen Pariisiin! Tutustu Montmarteen ja risteile Seinellä, Eiffel tornin ihailua unohtamatta.

Lue lisää Pariisista

Juuri sinulle sopiva matka – räätälöi lomasi itse

Omatoimimatkoja maailman metropoleihin ja rantakohteisiin eri puolille maailmaa. Voit räätälöidä matkasi itse minne ja milloin vain. Valitset hotellin laajasta hotellivalikoimasta ympäri maailmaa ja reittilennon useiden eri lentoyhtiöiden kattavasta tarjonnasta. Varaa luotettavalta varaussivustolta ja mahdollisissa ongelmatilanteissa Apollomatkojen asiakasta suojaa matkapakettilaki. Apollomatkoilla on lomia joka makuun!