Romanttiset kaupunkilomat

Romanttiset kaupunkilomat ❤

Milloin viimeksi matkustitte yhdessä tai vietitte yhteisen loman? Vietä hetkiä, jolloin aika pysähtyy ja on aikaa yhdessäololle – Varaa ihana kaupunkiloma, nappaa kulta kainaloon ja suuntaa esimerkiksi romanttiseen Venetsiaan.  Katso ehdotuksemme klassisiin kohteisiin ja romanttisimpiin kaupunkilomiin. Apollomatkoilta löydät taatusti juuri teille sopivan irtioton arjesta.

 

Romanttisia kaupunkikohteita:

Kaupunkiloma Venetsiassa

Iki-ihana Venetsia

Legendaarinen Venetsia on vailla vertaansa. Täällä vietät päivää lipuen gondolilla ja nauttien erikoisen kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Lue lisää Venetsiasta
Barcelonan herkkuja

Menevä Barcelona

Barcelonan iloisilla kaduilla voi nauttia letkeästä elämänmenosta. Arkkitehtuuri ja maistuva ruoka hurmaa varmasti ja cava -lasillinen kruunaa päivän.

Lue lisää Barcelonasta
Kaupunkiloma Budapestissä

Lumoava Budapest

Budapest hurmaa kauniilla rakennuksillaan ja romanttisella tunnelmallaan – erityisesti iltavalaisuksessa kaupunki on todella lumoava!

Lue lisää Budapestistä
Ihana Lissabon

Iloinen Lissabon

Hurmaava Lissabon pienine kujineen ja on oiva viikonloppukohde. Istahda iltaisin nauttimaan Fado-musiikista siemaillen upeaa Portviiniä.

Lue lisää Lissabonista
Romanttinen Rooma

Romanttinen Rooma

Roomassa on ihana kuljeskella pienillä kujilla ja nauttia aukioiden uniikista tunnelmasta. Pienet Trattoriat ovat kokemisen arvoisia!

Lue lisää Roomasta
Lue lisää Wienistä

Wienin viemää

Antaudu Wienin vietäväksi; kaupungin arkkitehtuuri, kahvilakulttuuri ja tunnelmallinen ilmapiiri vievät mukanaan.

Lue lisää Wienistä
Lue lisää Krakovasta

Kaunis Krakova

Kuvankauniissa, historiallisessa Krakovassa on paljon kiehtovaa nähtävää ja mikä mukavinta, lomailu kaupungissa on myös edullista. 

Lue lisää Krakovasta
Lue lisää Prahasta

Hurmaava Praha

Kiinnitä oma lukkosi Kampan sillalle tai ihastele tunnelmaa Fata Morganan trooppisessa puutarhaassa rakkaasi kanssa. 

Lue lisää Prahasta
Matkat Pariisiin

Rakkauden Pariisi

Lähde romantikkojen Pariisiin! Tutustu Montmarteen, risteile Seinellä, ja ihastele upeaa Eiffel-tornia maailman romanttisimmissa maisemissa.

Lue lisää Pariisista