Cordial Green Golf

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.

VIIKON MATKAETU: Gran Canaria

Viikon matkaetuna saat -50 €/hlö matkaedun Gran Canarian lomista. Etu on voimassa 1.10.2023 asti. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee lähtöjä välillä 28.10.2023 -23.4.2024. Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kaksioita 1-3 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio, plus, 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Koko hotellualue on viihtyisä ja koostaan huolimatta rauhallinen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2126 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cordial Green Golf Maspalomasissa on rauhallinen bungalow-tyylinen huoneistohotelli. Kaksi allasaluetta. Toisessa altaassa erotettu osio lapsille. Tämä allas on myös lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Toinen allas ei ole lämmitetty ja tämän altaan läheisyydessä on erillinen lastenallas, mikä ei myöskään ole lämmitetty. Maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaari tarjoaa yksinkertaisia aterioita.

Yhdistetty ravintola ja baari, jossa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista.

Leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Minimarket. Hotellibussi Yumbon kauppakeskukseen muutaman kerran päivässä. Noin 2,6km Varaderon ostoskeskukseen Melonerasissa.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen
  • Puolihoito (aamiainen ja lounas)

Aamiainen on tarjolla klo 08.00-10.30 ja illallinen klo 18.30-21.00.

Uudenvuoden illallinen sisältyy puolihoidon hintaan uudenvuoden ajan matkoilla.

Hotellit Maspalomas

Canary Garden Club

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Vista Oasis

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin. Voit valita majoitutko kaksioissa joissa All Inclusive sisältyy hintaan, vai valitsetko mieluummin aamiaisen tai puolihoidon.

Maspalomas Resort by Dunas

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!