Cordial Green Golf

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotel Cordial Green Golf on erinomainen valinta golfin ystäville. Täällä asut Maspalomasin hienon golfkentän vieressä. Rentoudu uima-altaalla aamukierroksen jälkeen tai mene hotellibussilla rannalle. Valoisat monikerroksiset huoneistot sijaitsevat miellyttävissä bungalow-maisissa riveissä ja kaikissa on maaterassi.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 31.7. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.
Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kaksioita 1-3 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio, plus, 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja allas alue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2208 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cordial Green Golf Maspalomasissa on rauhallinen bungalow-tyylinen huoneistohotelli. Kaksi allasaluetta. Toisessa altaassa erotettu osio lapsille. Tämä allas on myös lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +22 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Toinen allas ei ole lämmitetty ja tämän altaan läheisyydessä on erillinen lastenallas, mikä ei myöskään ole lämmitetty. Maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaari tarjoaa yksinkertaisia aterioita.

Yhdistetty ravintola ja baari, jossa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista.

Leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Minimarket. Hotellibussi Maspalomasin rannalle ja Yumbon kauppakeskukseen muutaman kerran päivässä. Noin 2,6 km Varaderon ostoskeskukseen Melonerasissa.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen
  • Puolihoito (aamiainen ja lounas)

Aamiainen on tarjolla klo 08.00-10.30 ja illallinen klo 18.30-21.00. Illalliselle on kaksi pöytäkattausta.

Uudenvuoden illallinen sisältyy puolihoidon hintaan uudenvuoden ajan matkoilla.

Hotellit Maspalomas

Canary Garden Club - talvi 23/24 & kesä 24

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Maspalomasissa. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Maspalomas Resort by Dunas

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!

Canary Garden Club - talvi 24/25

Maspalomasin rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä on Canary Garden Club, joka sopii koko perheelle. Viihtyisä allasalue, jossa on lämmitetyt altaat isoille ja pienille, alueella on tilaa sekä rentoutumiselle että leikkimiselle.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas on loistava hotelli, kun suuri perhe lähtee lomalle, sillä on mahdollista majoittua jopa kuuden hengen perhesviiteissä ja ikärajallisissa kahden huoneen huviloissa. Siellä on useita allasalueita, joissa on suuria uima-altaita, lastenaltaita, hauskoja kahluualtaita ja allas ikärajoituksella. Hotelli sijaitsee Maspalomasissa, ja sillä on oma bussi, joka kulkee rannalle useita kertoja päivässä. Voit ostaa All Inclusiven erityisen mukavaa perhelomaa varten Gran Canarialla.