Cordial Green Golf

  • Rento ilmapiiri
  • Lähellä golfkenttää
  • Viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kaksioita 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin allasalueet hyvät.huone tilava kahdessa keroksessaja vesassa kattoikkuna. Kuljetukset hotelilta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1979 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cordial Green Golf Maspalomasissa on rauhallinen bungalow-tyylinen huoneistohotelli. Kaksi allasaluetta. Toisessa altaassa erotettu osio lapsille. Tämä allas on myös lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Toinen allas ei ole lämmitetty ja tämän altaan läheisyydessä on erillinen lastenallas, mikä ei myöskään ole lämmitetty. Maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaari tarjoaa yksinkertaisia aterioita. Hotellin alueella on à la carte -ravintola, internet, biljardi, minimarketti, pieni leikkipaikka sekä maksuton kuljetus rannalle ja Yumbo-ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Noin 2,6 kilometriä Varadero-ostoskeskukseen Melonerasissa.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta.

Uudenvuoden illallinen sisältyy puolihoidon hintaan uudenvuoden ajan matkoilla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.