Kokemuksia Cordial Green Golf -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 21 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
7,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,4 / 10
Palvelu
 
7,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Tilavuus bungalowissa- kaksi tasoa toimi itselleni hyvin. Makuuhuone ja kylppäri ylähäällä👍😊
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-29


8 10:stä

+
Allasalue
-
Aamupala tarjonta voisi olla monipuolisempi

Vahvistettu asiakas: 2022-02-19


9 10:stä

+
Rivitalomaisuus. Remontoidut, siistit huoneet ja varustelu hyvä. Hyvä sänky.
-
Voineeko vaikuttaa, mutta hotellin huoneista 227 lähtien muurin toisella puolella on roska-astiat, joiden varhaisaamun tyhjennys häiritsi tosi paljon. *Tälle ei ollut muualla paikkaa, mutta onko Apollolla huonommat huoneet vai mikä lie syynä että meidät oli laitettu kaikkein kauemmaksi, huoneiden terasseille ei paistanut aurinko missään vaiheessa ja vieressä muuri, jonka takana yleiset roskikset. Varaus tehty kuitenkin jo vuoden vaihteessa ei siis mikään äkkilähtö. Hotellissa näkyi olevan tilaa kyllä muuallakin. Tästä iso miinus*

Vahvistettu asiakas: 2022-02-19


8 10:stä

+
Rauhallisuus
-
Asiakaspalvelu

Vahvistettu asiakas: 2022-01-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cordial Green Golf -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

2058 arvostelua
Erinomainen
 
754
Erittäin hyvä
 
841
Hyvä
 
295
Ei kovin hyvä
 
100
Huono
 
70

Viimeisimmät 5 arviota

27.10.2019

Kirjoittanut Janikka1

Perus siisti huoneistohotelli

Huone vanha ja alakerta haisee ummehtuneelle. Muutaman kerran nähtiin torakka huoneessa. Huone kuitenkin siisti. Aamupala joka aamu todella hyvä, pientä vaihtelua. Illallispuffassa käytiin kerran ja se myös oli hyvä ja monipuolinen.

 
3.3.2019

Kirjoittanut hagstrommer

Lomalla

Uima allas alue aivan mielettömän ihana! Toinen altaista lämmin, toinen kylmä. Tosin loppuviikosta vesi ei ollut niin lämmintä kuin alkuvikosta... Aamiainen oli mielestämme riittävän runsas, joka päivä samanlainen. Meitä oli 5 henkeä 2mh:n bungalowissa, kylppäri oli tosi pieni ja suihkun jälkeen lattia lainehti vedestä vaikka miten päin yritti olla varovainen, lattiassa ei ole viemäriä joten se ei kuivu. Muutoin huoneisto ihan ok mutta luksusta hakevan ei kannata majoittua tänne. Jos matkustaa ison seurueen kanssa kannattaa ottaa 2kpl bungaloweja jotta on väljempää. Hotellialue erittäin viihtyisä ja turvallinen, helppo liikkua ja ilmaiset bussit vie rannalle ja inglesiin pitkin päivää.

 
12.1.2018

Kirjoittanut jaj987 Suomi

Hieman kulunut, lämmin allas

2 kerroksiset huoneistot eivät sovellu liikunta rajoitteisille, terveellekkin oli vaikeaa saada isoa matkalaukkua makuuhuoneeseen joka oli yläkerrassa, kapeiden portaiden takia. Alakertaan en olisi jättänyt, torakat vaivasivat. Nykypäivänä huomioitava asia oli se että pistorasioita on sitten vähän Huoneisto oli melko huonossa kunnossa, tiskiallas oli irti, kattotuulettimen katkaisijat jäivät käteen, yms semmoista pientä. Aiemmin mainittu huonoimmat kämpät suomalaisille pitänee paikkansa. Allas alue oli ok kuten muutoinkin yleisilme oli hyvä. Taksilla tuli rallattua paljon ja mikään matka ei ollut yli 5 euroa.. Faro "ostoskeskus" oli 5 min kävelyn päässä. En taida mennä ko hotelliin toista kertaa.

 
3.1.2018

Kirjoittanut Oshgari Lappeenranta, Suomi

Loistava bungalow hotelli

Majailin hotellissa viikon. Visiittini oli erinomainen eikä hotellissa ole paljoa vikaa. Huoneiden lattiat ovat kylmät (kaakelilattia), suihkut ovat todella ahtaat ja hotellin oma minimarket on melko köpöinen. Hotelli on viihtyisä ja sopiva lapsiperheille. Henkilökunta on avulias ja englannin kielen taitava. Monet bussit kulkevat hotellin edestä, kuten ilmainen bussi inglessiin. Hotellin suurempi uima-allas on talvisaikaan lämmitetty ja niin on myös lasten allas. Hotellin buffet on edullinen ja riittoisa; aamiainen 9€ ja lounas 13€.

 
29.12.2017

Kirjoittanut 272riikkap

Kulunut ja keskitasoinen

Hyvä sijainti, jos ei kaipaa rannan tuntumaan. Hotellibussi vie sekä Maspalomasiin että Inglesiin ja takaisin joitain kertoja päivässä. Taxi nelisen euroa. Hotellin uima-allasalue oli siisti. Aamiainen ok. Huoneissa oli vähän liikaa kuluneisuutta ja siivous olisi voinut olla hieman perusteellisempaa, lattiat olivat likaiset siivouksenkin jälkeen. Sängyt todella kovat ja huoneiden valaistus heikko. Huonekalut vanhahtavia ja epämukavia. Keittomahdollisuus oli mutta välineitä vähänlaisesti, kokkaus kuitenkin onnistui. Meille oli plussaa että makuuhuone ja olohuone olivat eri tasossa.