Las Marismas

 • Maksuton wifi
 • Viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Pidetty hotelli Las Marismas on mukava perhehotelli tilavilla ja hyvin varustetuilla huoneistoilla. Hotellilla on suuri allasalue ja monia aktiviteetteja. Perheen pienimmille on leikkipaikka sekä lastenkerho.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 4–5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvät uima-altaat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2548 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Las Marismas Fuerteventuralla tarjoaa useita palveluita. Suurella ja kutsuvalla allasalueella on kaksi allasta. Toinen pääaltaista on lämmitetty 1.11.–30.4. vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan (talletetaan huoneen laskuun), pyyhkeen vaihto lisämaksusta. Allasravintolassa on snack buffet All Inclusive asiakkaille aamiaisen ja lounaan välissä. Allasravintolasta voi tilata a la carte illallista (ei sisälly All Inclusive -palveluun).

Las Marismaksessa on buffetravintola, jossa tarjoillaan lounasta. Huoliteltu pukeutuminen vaaditaan, miehillä pitkät housut. Kaksi baaria, joista toinen on allasbaari. Baarissa livemusiikkia muutamina iltoina viikossa. Baari on auki klo 18:00 alkaen.

Maksuttomat kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit 3-4 kertaa päivässä 5 kertaa viikossa (ikäraja 16 vuotta aikusen läsnäollessa, muuten ikäräja 18 vuotta). Maksutonta tennistä ja squashia (varusteet lisämaksusta). Minigolfia, rantalentopalloa/rantajalkapalloa ja bocciaa panttia vastaan. Pyöriä ja biljardia lisämaksusta.

Lastenaltaan lähellä on leikkipaikka ja hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho 4-12-vuotiaille kuutena päivänä viikossa. Minimarketti. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa. Internetnurkkaus lisämaksusta. Hotellibussi kuljettaa hiekkadyyneille (3 kilometrin päähän) lisämaksusta kerran päivässä. Hotellibussi lähtee hotellilta klo 11.00 ja paluu hiekkadyyneiltä on klo 15.00. Lisämaksu maksetaan etukäteen edellispäivänä hotellin vastaanottoon. Hotellialueella on paljon portaita. Hissi vain päärakennuksessa. Paikallisliikenne sekä hotellin tavarakuljetukset voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei ateroita. Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Lisämaksulliseen puolihoitoon tai All Inclusiveen sisältyy joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Illallinen, klo 18.00-21.00. (Siistiä pukeutuminen, miehillä pitkät housut).
 • Kahvia, teetä ja kakkua allasbaarissa, klo 16.00-17.00.
 • Snacksejä allasbaarissa, klo 10.30-13.00 ja klo 15.00-16.00.
 • Jäätelöä allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaarissa, klo 10.00-18.00 sekä Marismas/Salon baareissa, klo 18.00-23.00.
 • Mailat ja pallot tenniksen ja squashin pelaamista varten panttia vastaan.
 • Maksuton hotellibussi hiekkadyyneille (varataan vastaanotosta).

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa