Las Marismas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Las Marismas Fuerteventuralla on moderni perhehotelli, jossa majoitut tilavissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa. Hotellilla on suuri allasalue ja monia aktiviteetteja ja urheilumahdollisuuksia, ja perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja lastenkerho. Voit päättää, haluatko kokkailla omassa rauhassa huoneistossasi tai varata noutopöytäaamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaksiot olivat tilavia ja terassit toimivia. Yksityisyys melko hyvin mahdollista, jos huone oli o...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2920 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Las Marismas Fuerteventuralla tarjoaa useita palveluita. Suurella ja kutsuvalla allasalueella on kaksi allasta. Toinen pääaltaista on lämmitetty 1.11.–30.4. vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan (talletetaan huoneen laskuun), pyyhkeen vaihto lisämaksusta. Allasravintolassa on snack buffet All Inclusive asiakkaille aamiaisen ja lounaan välissä. Allasravintolasta voi tilata a la carte illallista (ei sisälly All Inclusive -palveluun).

Las Marismaksessa on buffetravintola, jossa tarjoillaan lounasta. Huoliteltu pukeutuminen vaaditaan, miehillä pitkät housut. Kaksi baaria, joista toinen on allasbaari. Baarissa livemusiikkia muutamina iltoina viikossa. Baari on auki klo 18:00 alkaen.

Maksuttomat kuntosali (ikäraja 16 vuotta aikusen läsnäollessa, muuten ikäräja 18 vuotta). Maksutonta tennistä ja squashia (varusteet lisämaksusta). Minigolfia, rantalentopalloa/rantajalkapalloa ja bocciaa panttia vastaan. Pyöriä ja biljardia lisämaksusta. Leikkipaikka lähellä lastenallasta. Lastenaltaan lähellä on leikkipaikka ja hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho 4-12 vuotiaille.

Maksuton wifi vastaanotossa. Minimarket.

Dyyneille on matkaa noin 3 kilometriä. Hotellialueella on paljon portaita. Hissi vain päärakennuksessa. Paikallisliikenne sekä hotellin tavarakuljetukset voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

 • Ei ateroita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä.
 • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallispöytä).
 • All Inclusive.

Lisämaksulliseen puolihoitoon tai All Inclusiveen sisältyy joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Kun aikuiset ostavat lisämaksulliset ateriat talvella 2024/2025, syövät alle 11-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Illallinen, klo 18.00-21.00. (Siistiä pukeutuminen, miehillä pitkät housut).
 • Kahvia, teetä ja kakkua allasbaarissa, klo 16.00-17.00.
 • Snacksejä allasbaarissa, klo 10.30-13.00 ja klo 15.00-16.00.
 • Jäätelöä allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia hotellin baareista, klo 10.00-23.00.
 • Mailat ja pallot tenniksen, squashin, minigolfin ja boccian pelaamista varten panttia vastaan.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 17.00 asti.

Hyvä tietää

Hotellin vieressä on käynnissä rakennushanke, jonka odotetaan valmistuvan vuonna 2026. Rakennustöiden äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Corralejo

Maxorata Beach

Vain viiden minuutin päässä rannalta ja Corralejon keskustasta on Maxorata Beach, mukava ja yksinkertainen huoneistohotelli, jossa on uima-altaita sekä aikuisille että lapsille. Käytännöllisiin huoneistoihin mahtuu kuusi henkilöä!

Galera Beach

Tervetuloa hotelli Galera Beachiin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Corralejossa. Täällä on viihtyisä pieni allasalue ja Corralejon mukava ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kaikista Galera Beachin huoneistoista on merinäköala!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura on suosittu All Inclusive -hotelli, jossa on useita ihania uima-altaita ja monia aktiviteetteja. Hotelli koostuu kahdesta osasta, joista toinen on suunnattu sekä aikuisille että lapsille ja toinen yli 16-vuotiaille asiakkaille, jotka varaavat Junior Suite Premiumin.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay on hieno hotelli, jossa on suuri puutarha, mukava allasalue, hyvä ravintola ja pidetty spa. Puolihoito sisältyy hintaan ja lisämaksusta voit korottaa sen All Inclusiveen. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat matkustajat.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands on hieno ja pidetty hotelli kävelyetäisyydellä rannalle. Tilavalla allasalueella on vesileikkejä lapsille, spa ja viihtyisiä ravintoloita. Puolihoito sisältyy loman hintaan!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Tervetuloa Secrets Bahia Real Resort & Spa -hotelliin, joka on ylellinen lomakohde yli 16 -vuotiaille aikuisille! Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä aivan Corralejon rannalla. Rentoudu vehreässä puutarhassa sijaitsevalla allasalueella, nauti monipuolisesta ravintolamaailmasta ja hemmottele itseäsi ihanilla spa-hoidoilla. Hotellissa on kaikki tarvittava paremman loman viettoon.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel on kauniisti suunniteltu huoneistohotelli, joka panostaa terveyteen ja hyvinvointiin. Täällä asut kauniisti kalustetuissa huoneistoissa, kaikki kahdessa kerroksessa. Hotellissa on suuri allasalue, jossa on kolme lämmitettyä allasta, joista yksi on lastenallas. Hotellin terveysstudiossa pääset treenaamaan kuntosalilla, mutta voit myös osallistua erilaisiin harjoituksiin ja saada terveysneuvoja ruoasta, omista vahvuuksistasi ja elintavoista. Lyhyt kävelymatka Corralejon satamaan.