Kokemuksia Las Marismas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 567 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hyvät uima-altaat.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-23


9 10:stä

+
Viihtyisä , siisti ympäristö, allasalue
-
En osaa sanoa, taisi hotellissa olla hiljaista iltaohjelman osalta koronan vuoksi🤔

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Huoneisto oli tilava, paljon altaita ja auringonottopaikkoja
-
Ehkä pientä päivitystä huoneen sisustukseen voisi miettiä

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


10 10:stä

+
Tilaa oli riittävästi isolle perheelle. Oma rauha, sisäänkäynti ulkokautta, jääkaappi.
-
Pyyhkeiden vaihto ja roskisten tyhjennys olisi saanut olla päivittäin.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
Hotelli tuttu jo ennestään joten tiesin mitä odottaa
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Vehreä ympäristö, hyvä uima- allasalue
-
Lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto useammin..

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


8 10:stä

+
Lugnt läge och välskött innergård
-
Tydligare skyltning för tex Mini Market:en

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


8 10:stä

+
My wishes about the apartment were fulfilled to 100%
-
The furnitures in the apartment were a bit in too bad shape (the wooden surfaces were very worn and the sofa was difficult to sit on as the mattress didn't stay in place)

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


9 10:stä

+
Hieno paikka
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


9 10:stä

+
Hyvät sängyt, siisteys, aamiainen ja vesijumppa
-
Toisinaan aamiaisella kuuluva musiikki, joka oli korvia raastavaa jatsia kirkumisineen! Toisinaan taas tuli mukavaa rauhallista taustamusiikkia, joka sopii rauhalliseen aamiaiseen.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Las Marismas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

2548 arvostelua
Erinomainen
 
1176
Erittäin hyvä
 
942
Hyvä
 
296
Ei kovin hyvä
 
85
Huono
 
49

Viimeisimmät 5 arviota

15.1.2020

Kirjoittanut Hanpa111 Espoo, Suomi

Kelpo hotelli

Hintaansa nähden hyvä hotelli, jolle tähtiä voisi antaa enemmänkin kuin kolme. Laaja ja viihtyisä piha-alue, jossa kaksi isoa uima-allasta aikuisille ja suuri lasten allas. Paljon palmuja, istutuksia ja muutama banaanipuukin. Lapsiperheille hyvin sopiva hotelli. Rauhallinen sijainti lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Hotellissa iso ravintola, jossa monipuoliset ateriat buffetpöydistä. Yatävällinen ja avulias henkilökunta.

 
13.2.2019

Kirjoittanut susku6 Helsinki, Suomi

Tammikuun loma

Paras hotelli Corralejossa! Lämpimät huoneet, rauhallinen ympäristö, hotellissa oma minigolf ja kauppa sekä polkupyörien vuokrausta. Sopiva kävelymatka keskustaan. Ilmainen bussi hotellin edestä eläintarhaan.

 
11.1.2019

Kirjoittanut minna2019

Ihan OK paikka, joskin huoneistossa haisi voimakkaana homeen haju, jos ei ollut läpivetoa päällä

Huoneisto oli iso ja sijaitsi muuten hyvällä paikalla (minimarketin yläpuolella), mutta parveke oli takapihan tenniskentälle päin. Kentälllä oli aamusta iltaan lähes koko ajan pelaajia ja pallon läimähdykset sekä pelaajien huudot kuuluivat huoneistoon pitkälle iltaan. Ravintolan ruoka oli hyvää ja valikoima runsas. Henkilökunta oli ystävällistä ja pöytiä siistittiin nopeaan tahtiin. Hotellin alue oli siisti. Hotellin baarissa oli useana iltana hyviä esiintyjiä. Lasten altaalla ollut "animaattori" tosin huudatti musiikkia niin kovaa, että hermot meinasivat mennä ja korviin sattui. Huoneistossa piti koko ajan pitää läpiveto päällä, muuten homeen haju otti vallan. Huoneisto oli muuten siisti ja puhtaan oloinen, mutta lattiat olivat olivat todella likaiset. Kylpyhuoneen lattialla oli koko ajan pitkiä mustia hiuksia, vaikka itse olen blondi ja mieheni kalju. Kun valitimme likaisesta lattiasta, siivoja tuli ja pyyhki (likaisella) märällä mopilla lattiat ilman pesuainetta. Lattia ei siitä sen puhtaammaksi tullut, oli vain näennäissiivous. Ensimmäisenä iltana makuuhuoneesta löytyi torakka, jonka mieheni listi. Ilmoitimme asiasta respaan. Sittemmin ei torakoita enää näkynyt. Torakasta ja likaisesta lattiasta huolimatta huoneisto oli mielestämme hyvä Sängyt olivat hyvät ja varustelu hyvä. Huonekalut olivat nuhjaantuneita, mutta se ei meitä haitannut. Wifi toimi hyvin. Hotelli sijaitsi kävelymatkan päässä ostoskadulta.

 
22.9.2018

Kirjoittanut simaelo Tampere, Suomi

Hyvä paikka viettää lomaa lasten kanssa

Olimme lomalla vanhimman lapsenlapsemme (12 v) kanssa tässä hotellissa. Laitoin ennen lomaamme hotelliin s-postia, että haluaisimme huoneen läheltä uima-allasta ja mielellään maatasosta. Ja saimmekin aivan ihanan huoneen läheltä uima-allasta. Meillä oli all-inclusive ja olimme siihen tyytyväisiä. Tottakai viikon lomalla löytyy aina samojakin ruokia, mutta myös minä kasvissyöjänä löysin joka päivä itselleni mieluista syötävää. Hotelli ja hotellin alue oli siisti ja meillä kävi huonesiivoja ihan riittävän monta kertaa lomamme aikana. Hotellista oli kävelymatka keskustaan, josta löytyi shoppailumahdollisuuksia. Ja joka päivälle löysimme mieluista tekemistä. Lisäksi hotellin alueella on aika edullinen pieni kauppa, josta sai ostaa pientä naposteltavaa ja paljon muutakin. Ihmettelen täällä näitä negatiivisia kommentteja. Jos itse käyttäytyy normisti (ystävällisesti), niin tässä hotelissa saa varmasti hyvää palvelua kaikilta. Mielestäni hotellin henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Lapsenlapsemme piti todella paljon tästä kohteesta, joten olemme menossa sinne uudelleen 3 viikon kuluttua (14.10.). Toivottavasti lomastamme tulee yhtä ihana ja kaikki sujuu yhtä hienosti kuin viime vuonna! Olen jo laittanut hotelliin toiveen tulevan lomamme huoneesta. Ehkä kysymys on enemmän siitä, että mitä odotat lomaltasi ja millä asenteella lähdet lomalle. Jos lähdet avoimin mielin, niin tämä hotelli on sinulle sopiva -tästä hotellista löytyy kaikki hyvän ja onnistuneen loman elementit!

 
28.4.2018

Kirjoittanut petrisarrokunnas Joensuu, Suomi

Rahalle vastinetta

Hyvin perheelle sopiva all inclusive hotelli. Yleisilmeeltään siisti. Huoneet hyvänkokoiset, ystävällinen henkilökunta. Kävelymatkan päässä corralejon keskustasta josta löytyy hyvin ostosmahdollisuuksia.