Adaaran Prestige Vadoo

Tervetuloa Adaaran Prestige Vadoohon, joka toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat, ja joka sijaitsee vain puolen tunnin päästä Malésta. Täällä majoitut ihanissa Water Villoissa hiekkarannalla. Taloriutalla pääset tutustumaan merenalaiseen maailmaan, ja loman aikana voit nauttia myös eri vesiaktiviteeteista ja span hoidoista. Hotellilla on käytössä myös oma hovimies, joka takaa huolettoman loman.


Huonetyyppi

Water Villa 1-2 hengelle. Water Villa Deluxe 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3782 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Adaaran Prestige Vadoossa voit lähteä snorklaamaan suoraan oman villasi aurinkoterassilta, jotka on rakennettu joko auringonnousun- tai auringonlaskun suuntaisesti. Villat on rakennettu veden ylle ja villoissa on oma pieni uima-allas sekä ulkoilmajacuzzi. Hotellissa on myös suuri yleinen allas sekä ihana hiekkaranta turkoosina hohtavan Intianmeren rannalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet.

Ravintola Farivalhun valikoimasta löytyy eri annoksia valmiilta listalta, ja ravintola Kithajima tarjoaa japanilaisia erikoisuuksia. Hotellissa on myös kaksi baaria, jotka ovat avoinna aamusta myöhään iltaan. Kattava All Inclusive. Muutamina iltoina DJ:n soittamaa musiikkia rannalla.

Vesiaktiviteetteja kuten sukellusta, jet ski ja vesihiihtoa lisämaksusta. Rantalentopalloa. Spa-hoitoja.

Pieni matkamuistomyymälä ja pesupalvelu sekä hovimestari vuorokauden ympäri.

Kuljetukset hotellille

Kuljetus sisältyy matkan hintaan. Kun olet laskeutunut Malen lentokentälle ja noutanut matkatavarasi, mene Adaaran tiskille/kylttille saadaksesi lisätietoja kuljetuksesta. Kuljetus veneellä kestää noin 30 minuuttia. Venettä voi joutua odottamaan jonkun aikaa, mutta harvemmin yli 30 minuuttia. Kotimatkalle lähdetään noin 4 tuntia ennen koneen lähtöä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive
 • Joulun (24.12) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiainen ravintola Farivalhussa, klo 06.30-10.00.
 • Lounas ravintola Farivalhussa tai Kithajimassa, klo 12.30-14.30.
 • Illallinen ravintola Farivalhussa, Kithajimassa tai Kakuni Barefootissa, klo 19.30-22.30.
 • Iltapäiväteetä, klo 16.30-17.00.
 • Rajoittamattomasti kansainvälisiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 08.00-00.00.
 • Snorklausvälineet
 • Vesiurheilulajeja kuten melonta ja SUP-lautailu.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 3+
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Malediivit

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Malediivit on koskematon helmi, joka sijaitsee melkein niin pohjoisessa kuin Malediiveilla pääsee. Täällä odottaa rento lomaelämä, minkä aikana asut kauniissa villassa joko rannalla suoraan veden päällä. Jos meri ei riitä, kaikissa huviloissa on oma allas.

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thain Maldives sijaitsee suositulla Baa-atollilla, ja sitä ympäröivät kauniit koralliriutat ja turkoosi vesi. Halusitpa sitten vain ottaa rennosti maagisessa ympäristössä tai olla aktiivinen ja tutustua fantastiseen vedenalaiseen maailmaan, tämä hotelli on sinua varten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives on moderni ja tyylikäs All Inclusive -hotelli Raa atollenissa. Täällä sinua odottavat hohtavanvalkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri, ja pääset myös snorklailemaan koralliriuttojen, kilpikonnien, riuttahaiden ja värikkäiden kalojen joukossa!

Kuramathi Maledives

Kuramathi Maldives on rennon ilmapiirin omaava hotelli, jossa on paljon valinnanvaraa niin mukavuuksien, aktiviteettein kuin ravintoloidenkin suhteen. Paratiisirannan, meren ja mukavien uima-altaiden lisäksi hotellilta löytyy laaja valikoima ravintoloita ja baareja sekä vesiurheilulajeja kuten snorklausta ja sukellusta.

Velassaru Maldives

Upota varpaasi pehmeään valkoiseen hiekkaan, ihastele kristallinkirkasta merta ja nauti maagisista auringonlaskuista... Tätä kaikkea voit odottaa hotelli Velassaru Maldivesilta! Täällä voit nauttia elämäst, tutustua hyviin ravintoloihin ja baareihin, nauttia vedenalaisesta elämästä tai vain rentoutua paratiisirannalla.

Adaaran Club Rannalhi

Hotelli Adaaran Club Rannalhissa on lomatunnelma kohdillaan. Täällä majoitut ihanissa bungaloweissa, joissa on mukava maaterassi, tai veden päällä olevissa villoissa, joista on suora pääsy kristallinkirkkaaseen mereen. Nauti upeista merimaisemista ja herää aamulla aaltojen lempeään ääneen. Lisämukavuutta lomaan tuo hintaan sisältyvä All Inclusive.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Varaa Adaaran Select Hudhuran Fushi lomallesi Malediiveilla ja voit lomailla varpaat ihanassa korallihiekassa aivan rannalla. Laaja All Inclusive -ohjelma sisältyy hintaan!