Adaaran Club Rannalhi

Hotelli Adaaran Club Rannalhissa on lomatunnelma kohdillaan. Täällä majoitut ihanissa bungaloweissa, joissa on mukava maaterassi, tai veden päällä olevissa villoissa, joista on suora pääsy kristallinkirkkaaseen mereen. Nauti upeista merimaisemista ja herää aamulla aaltojen lempeään ääneen. Lisämukavuutta lomaan tuo hintaan sisältyvä All Inclusive.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle/1-4, joista 2 lapsia. Water villa 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4424 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vain 30 minuutin venematkan päässä Malésta sijaitsee Adaaran Club Rannalhi, All Inclusive-hotelli, jossa on yksityinen ranta ja mahdollisuus moniin aktiviteetteihin ja harrastuksiin maalla ja merellä. Lisämaksusta pääset kokeilemaan esimerkiksi purjelautailua, snorklausta ja sukellusta. Jos viihdyt paremmin mantereella, löytyy hotellilta myös esimerkiksi pöytätennistä ja rantalentopalloa. Maksuttomat aurinkotuolit ja allaspyyhkeet hotellin rannalla.

Hotellilla on ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Kaksi baaria, Nika-baari ja Cocktail-baari, joissa on tarjolla myös välipaloja.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive
  • Joulun illallinen (24/12)
  • Uuden vuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-09.30.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.30-21.30.
  • Välipaloja, klo 10.30-22.30 ja 23.00-00.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 09.30-00.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive käytettävissä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Kun laskeudut Malen lentokentälle ja olet noutanut matkatavarasi, suuntaan Adaaran tiskille/kyltille, josta saat lisätietoa kuljetuksista. Kuljetus pikaveneellä kestää noin 30 minuuttia. Venekyytiä voi joutua odottamaan jonkin aikaa, mutta harvemmin yli 30 minuuttia. Kotiinlähtöpäivänä kuljetus lähtee noin 4 tuntia ennen lennon lähtöä.

Hotellit Malediivit

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Malediivit on koskematon helmi, joka sijaitsee melkein niin pohjoisessa kuin Malediiveilla pääsee. Täällä odottaa rento lomaelämä, minkä aikana asut kauniissa villassa joko rannalla suoraan veden päällä. Jos meri ei riitä, kaikissa huviloissa on oma allas.

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thain Maldives sijaitsee suositulla Baa-atollilla, ja sitä ympäröivät kauniit koralliriutat ja turkoosi vesi. Halusitpa sitten vain ottaa rennosti maagisessa ympäristössä tai olla aktiivinen ja tutustua fantastiseen vedenalaiseen maailmaan, tämä hotelli on sinua varten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives on moderni ja tyylikäs All Inclusive -hotelli Raa atollenissa. Täällä sinua odottavat hohtavanvalkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri, ja pääset myös snorklailemaan koralliriuttojen, kilpikonnien, riuttahaiden ja värikkäiden kalojen joukossa!

Kuramathi Maledives

Kuramathi Maldives on rennon ilmapiirin omaava hotelli, jossa on paljon valinnanvaraa niin mukavuuksien, aktiviteettein kuin ravintoloidenkin suhteen. Paratiisirannan, meren ja mukavien uima-altaiden lisäksi hotellilta löytyy laaja valikoima ravintoloita ja baareja sekä vesiurheilulajeja kuten snorklausta ja sukellusta.

Velassaru Maldives

Upota varpaasi pehmeään valkoiseen hiekkaan, ihastele kristallinkirkasta merta ja nauti maagisista auringonlaskuista... Tätä kaikkea voit odottaa hotelli Velassaru Maldivesilta! Täällä voit nauttia elämäst, tutustua hyviin ravintoloihin ja baareihin, nauttia vedenalaisesta elämästä tai vain rentoutua paratiisirannalla.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Varaa Adaaran Select Hudhuran Fushi lomallesi Malediiveilla ja voit lomailla varpaat ihanassa korallihiekassa aivan rannalla. Laaja All Inclusive -ohjelma sisältyy hintaan!