Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel on viiden tähden yli 18-vuotiaille suunnattu hotelli Pohjois-Mauritiuksella, Anse La Raien kaupungissa. Hotelli sijaitsee palmujen reunustamalla yksityisellä laguunilla, jossa voit rentoutua infinity-altaalla, nauttia hemmottelevista hoidoista hotellin kylpylässä tai treenata kuntosalilla ja tenniskentällä. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja lyhyen ajomatkan päässä on Grand Bay, josta löydät vielä enemmän ravintoloita, rantabaareja ja kauppoja.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 1-2 hengelle. Premium juniorsviittejä 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 904 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Paradise Cove Boutique Hotel sijaitsee aivan rannalla, lähellä Grand Baytä. Hotelli koostuu kahdeksasta 2-kerroksisesta rakennuksesta, ja sisätilat tuovat mieleen Ranskan siirtomaa-ajan muistot sekoitettuna afrikkalaisiin sävyihin. Hotellilla vallitsee rauhaisa ja rentouttava tunnelma.

Rentoudu allasalueella

Hotellissa on kolme allasaluetta, joissa on uima-allas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla on rentoutumisalue, jossa on infinity-allas ja baari. Täällä on myös puinen laituri josta on upeat merinäkymät. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Hotellin yksityisen rannan lisäksi Pereybere Beach on noin 3 km päässä.

Nauti kulinaristisista elämyksistä

Hotellissa on kolme baaria ja neljä ravintolaa, joissa voit nauttia sekä paikallista kreoliruokaa että kansainvälisiä makuja. Hotellissa on buffetravintola ja kolme á la carte -ravintolaa; XO, aasialainen ravintola, Peninsula tapasravintola ja The Cove-kalaravintola. Pöytävaraukset vaaditaan kaikkiin à la carte -ravintoloihin. Siisti pukeutuminen pätee kaikissa ravintoloissa. Rum Gallery -baarissa on tarjolla rommilajeja eri puolilta maailmaa. Muutamana iltana viikossa tarjolla viihdettä, kuten paikallisia tanssiesityksiä ja elävää musiikkia.

Urheilua ja hyvää oloa

Hotellilla on kuntosali, joogaa, kaksi tenniskenttää iltavalaistuksella ja tennisvarusteilla, biljardi ja polkupyörävuokraus. Rentoudu hotellin kylpylässä ja nauti spa-hoidoista tai hieronnasta lisämaksusta. Rannalla on tarjolla vesiurheilulajeja, joista osa sisältyy hintaan, kuten SUP-lautailu ja kajak-melonta, osa lisämaksusta. Sukelluskeskus lisämaksusta.

Lisätietoa

Wifi koko hotellilla. Tallelokero vastaanotossa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarket. Pysäköintimahdollisuus.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen).
 • Jouluillallinen (24.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja illallisen ravintoloissa The Dining Room, XO tai Peninsula.

Lisämaksusta:

 • All Inclusive.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Englantilainen aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
 • Mahdollisuus aamiaiseen huoneessa.
 • Á la carte-lounas ravintola Peninsulassa, klo 12.00-15.00.
 • Välipaloja, klo 12.00-15.00.
 • Iltapäivätee, klo 15.00-16.00.
 • Illallinen ravintoloissa The Dining Room, XO tai Peninsula, klo 19.00-22.00.
 • Romminmaistelua kerran viikossa.
 • Minibaari, joka täydennetään päivittäin vedellä, virvoitusjuomilla, mehulla ja oluella.
 • 20 minuutin hieronta/matkustaja/vierailu.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia, klo 10.00–23.00.*

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

Hotellilla ei ole hissejä. Hotelli on osa "Small luxury hotels of the world"-konseptia.

Exclusive-hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue

Hotellit Mauritius

Lagoon Attitude

Moderni aikuisten Lagoon Attitude on täydellinen rentouttavaan lomaan auringon ja uinnin parissa. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien rannalla kauniin laguunin vieressä, missä vesi on kirkasta. Nauti rannasta, infinity-altaasta, useista korkeatasoisista ravintoloista, rauhoittavasta kylpylästä ja useista aktiviteeteista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat asiakkaat.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude sijaitsee aivan rannalla Balaclavassa, Grand Baien eteläpuolella Mauritiuksella. Täällä nykyaikaisuus sekoittuu perinteisiin elementteihin ja paikallisiin käsitöihin rehevien puutarhojen keskellä. Täällä voit nauttia kahdesta allasalueesta, kymmenestä eri ravintolasta sekä aktiviteeteista isoille ja pienille.

Sunrise Attitude

Rauhallinen aikuisten hotelli Sunrise Attitude sijaitsee yhdellä Mauritiuksen kauneimmista rannoista Bella Maressa, saaren itärannikolla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Voit rentoutua kahdella altaalla, rauhoittua spassa ja nauttia maukkaita ruokia hotellin monista ravintoloista. Vaaleahiekkainen hiekkaranta kutsuu luokseen, ja voit myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten joogaa tai osallistua meriretkelle hotellin lasipohjaveneellä.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, Mauritiuksen itäpuolella lähellä Île aux Cerfin paratiisisaarta, toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat aikuiset. Täällä voit rentoutua palmujen reunustamalla allasalueella, ruokailla jossain hotellin ravintoloista ja vain nauttia olemisesta. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos haluat erityisen ylellisen loman, voit varata huvilan, jossa on oma allas.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude sijaitsee paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisosassa, jossa on myös hieno Pereybere Beachin ranta. Allasaluetta ympäröivät palmupuut ja aurinkoisten lomapäivien luksusta lisää hintaan sisältyvä puolihoito. Hotellissa voit kokeilla myös SUP-lautailua, snorklausta, sukellusta, leijalautailua sekä syvänmerenkalastusta!

Friday Attitude

Friday Attitude hotellissa pääset viettämään rentouttavaa lomaa ystävien tai perheen kesken. Mukavalle hiekkarannalle Intian valtameren äärellä on vain muutama askel - täydellinen sijainti rantalomia rakastaville. Puolihoito ja retki Ile aux Cerfsin paratiisirannalle sisältyy. Lisää mukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude on oikea helmi paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisrannikolla. Hotelli sijaitsee valkoisella hiekkarannalla palmupuiden katveessa, ja laskuveden aikaan voit kahlata neljälle lähisaarelle. Hotellilla on mukava allas, useita ravintoloita ja puolihoito. Lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Recif Attitude

Recif Attitude sijaitsee aivan hienon hiekkarannan äärellä, jossa pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, ja hotellilla on tarjolla paljon aktiviteetteja kuten melontaa, snorklausta, syvänmerenkalastusta ja veneretkiä lasipohjaisella veneellä.