Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parvele. Leveä parivuode. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kahvinkone sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta (sisältyy All Inclusiveen). Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi. Leveä parivuode ja tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kahvikone. Kahvin ja teen keittovälineet. Minibaari lisämaksusta (sisältyy All Inclusiveen). Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 51 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Premium juniorsviitti

Premium Juniorsviittejä, joissa on maaterassi. Leveä parivuode. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Nespresso kahvikone (kapselit sisältyvät hintaan ja täydennetään päivittäin) sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta (sisältyy All Inclusiveen). Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kaksi suihkua, kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.