Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa leveä parivuode ja tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta (sisältyy All Inclusiveen). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on leveä parivuode ja tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Kahvinkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Minibaari lisämaksusta (sisältyy All Inclusiveen). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Premium juniorsviitti

Premium Juniorsviittejä, joissa on leveä parivuode ja tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Kahvinkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Minibaari lisämaksusta (sisältyy All Inclusiveen). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.