Tropical Attitude

Tropical Attitude, Mauritiuksen itäpuolella lähellä Île aux Cerfin paratiisisaarta, toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat aikuiset. Täällä voit rentoutua palmujen reunustamalla allasalueella, ruokailla jossain hotellin ravintoloista ja vain nauttia olemisesta. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos haluat erityisen ylellisen loman, voit varata huvilan, jossa on oma allas.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Yhden huoneen huviloita omalla altaalla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1128 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lähellä Trou d'Eau Doucin kalastajakylää sijaitsevassa Tropical Attitude hotellissa on viihtyisä allasalue, missä on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari.

Hotellissa on kolme ravintolaa. Bor Lamer on yhdistetty buffet- ja à la carte -ravintola, joka tarjoaa sekä paikallisia että kansainvälisiä annoksia ja käyttää paljon paikallisia raaka-aineita. Kot Nou tarjoilee mausteisia paikallisia välipaloja, jotka vievät makuhermosi matkalle saaren halki. Hotellissa on myös ruokarekka, Taba-j, joka tarjoaa mauritiuslaista katuruokaa. Mahdollisuus myös hummeri-illalliseen hiekalla kuunvalossa. Baari ja itsepalveluteebaari. Iltaisin klo 18.30 jälkeen ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista (ei lyhyitä shortseja ja varvastossuja).

Hotellissa on paljon tekemistä aktiiviselle lomailijalle. Kokeile tai chia, vai haluaisitko mieluummin pelata petankkia, pöytätennistä tai lautapeliä banianpuun varjossa? Tarjolla on myös snorklausta, sukellusta ja retkiä hotellin lasipohjaisella veneellä. Maksuttomia veneretkiä Île aux Cerfin paratiisisaarelle kahdesti päivässä. Aamuvirkku voi lähteä kävelylle laiturille katsemaan kuinka aurinko nousee merestä.

Jos haluat kokea todellisen Mauritiuksen, älä missaa illallista paikallisen kanssa! Osa hotellin henkilökunnasta toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin perheensä luo, missä nautitaan yhdellä valmistettu illallinen. Kokemus, jonka monet aiemmat vieraat sanovat olleen matkan kohokohta. Hotellin Otentik Experiences -tapahtuman aikana saat myös mahdollisuuden kokea paikallisia käsitöitä ja musiikkia sekä osallistua ruoanlaittokursseille.

Iltaisin esityksiä ja elävää musiikkia. Spa-hoitoja maksua vastaan. Maksuton wifi koko hotellissa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Lisämaksusta:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä tai lounas ruokarekasta, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä tai illallinen á la carte -ravintola Kot Noussa, klo 19.00-22.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua Taba-J:ssä.
  • Välipaloja (ilta-aikaan).
  • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.30.
  • 20% alennus hieronnasta (päivisin klo 9.00-14.00).
  • Mahdollisuus syödä aamiainen, lounas tai illallinen sisarhotelleissa. Kuljetus ei sisälly hintaan.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten hotellivieraiden on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Tropical Attitude on osa "Positive Impact" -projektia ja toimii paljon paikallisen ympäristön ja kestävän kehityksen parissa. He istuttavat mangrovepuita rannikolle, järjestävät ympäristökoulutusta henkilöstölleen, tukevat paikallisia käsityöläisiä ja muusikoita sekä sponsoroivat erilaisia kulttuuritapahtumia. Lue lisää täältä.

Hotelli tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa Mauritiusta eri aktiviteettien avulla, lue lisää "Otentik Experiences"-sivulta.

Hotellit Mauritius

Lagoon Attitude

Moderni aikuisten hotelli Lagoon Attitude on täydellinen rentouttavaan lomaan auringon ja uinnin parissa. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien rannalla kauniin laguunin vieressä, missä vesi on kirkasta. Nauti rannasta, infinity-altaasta, useista korkeatasoisista ravintoloista, rauhoittavasta kylpylästä ja useista aktiviteeteista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat asiakkaat.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude sijaitsee aivan rannalla Balaclavassa, Grand Baien eteläpuolella Mauritiuksella. Täällä nykyaikaisuus sekoittuu perinteisiin elementteihin ja paikallisiin käsitöihin rehevien puutarhojen keskellä. Täällä voit nauttia kahdesta allasalueesta, kymmenestä eri ravintolasta sekä aktiviteeteista isoille ja pienille.

Sunrise Attitude

Rauhallinen aikuisten hotelli Sunrise Attitude sijaitsee yhdellä Mauritiuksen kauneimmista rannoista Bella Maressa, saaren itärannikolla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Voit rentoutua kahdella altaalla, rauhoittua spassa ja nauttia maukkaita ruokia hotellin monista ravintoloista. Vaaleahiekkainen hiekkaranta kutsuu luokseen, ja voit myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten joogaa tai osallistua meriretkelle hotellin lasipohjaveneellä.

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel on viiden tähden yli 18-vuotiaille suunnattu hotelli Pohjois-Mauritiuksella, Anse La Raien kaupungissa. Hotelli sijaitsee palmujen reunustamalla yksityisellä laguunilla, jossa voit rentoutua infinity-altaalla, nauttia hemmottelevista hoidoista hotellin kylpylässä tai treenata kuntosalilla ja tenniskentällä. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja lyhyen ajomatkan päässä on Grand Bay, josta löydät vielä enemmän ravintoloita, rantabaareja ja kauppoja.