Sardinia – matkat ja kaupunkilomat

  • Omatoimikohde
  • Italian helmi
  • Upeita rantoja

Sardinia tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Italian toisiksi suurin saari hemmottelee matkailijaa viehättävästi rapistuneilla pikku kaupungeillaan, valkoisilla hiekkarannoilla sekä herkullisilla ruokaperinteillä. Charmanteissa kaupungeissa on viehättävä tunnelma ja paljon katseltavaa. Ja koska Sardinia sijaitsee keskellä Välimerta, on sää ihanan aurinkoinen.Lisätiedot Sardinia

Aikaero

Aikaero Suomeen on -1 tunti.

Valuutta

Euro.

Ravintolat

Sardiniasta löytyy sekä italialaisia että sardinialaisia ravintoloita, joissa on tarjolla paljon kalaa ja äyriäisiä. Kokeile paikallista erikoisuutta, ilmakuivattua mätiä – bottargaa, joka tarjoillaan pastan kera.

Kuljetukset matkakohteessa

Taksi, bussi tai vuokra-auto.

Rannat

Sardinia tunnetaan kauniista rannoistaan, kuten La Pelosa, Costa Smeralda, Costa Verde, Poltu di Li Cogghji sekä Spaggia del Principe.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 12°c
helmi 13°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 29°c
syys 25°c
loka 21°c
marras 17°c
joulu 13°c

Kaikki matkakohteet Italia

Sisilia

Sisilia – Välimeren suurin saari tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. Saaren ainutlaatuinen tunnelma syntyy vanhoista rakennuksista, ihanista rannoista ja vehreästä luonnosta. Kaiken kruunaa sislialaisella twistillä valmistettu italialainen ruoka ja lempeä ilmasto. Sisilia on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Venetsia

Venetsia on täydellinen kohde viikonloppulomalle. Lähde gondoliajelulle kanaaleja pitkin, nauti romanttisista ravintoloista ja vaikuttavista nähtävyyksistä Piazza San Marcolla. Venetsia on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Milano

Milanosta on vaikea puhua ajattelematta muotia ja shoppailua. Kaupungilla on muutakin tarjottavaa niin kulttuurin kuin jalkapallonkin ystäville. Milano on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Rooma

Klassinen Rooma on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista. Kaupunki on täynnä ihania pikkukatuja ja piazzoita, joiden varsilla seikkaillessasi voit tuntea olevasi keskiajalla. Loma Roomassa on täynnä kulttuuria, italialaista ruokaa, ostoksia ja nähtävyyksiä – täydellinen kohde rentouttavalle viikonloppulomalle. Apollomatkojen kautta voit lähteä Roomasta myös Välimeren risteilylle, ja yhdistää risteilyyn muutaman päivän Italian ihanassa pääkaupungissa.