Lopesan Baobab Resort

apollo mondo family

 • Puolihoito sisältyy hintaan
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Unique - varaa huone lisäeduilla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa suosittuun Lopesan Baobab Resortiin – yksi pidetyistä Apollo Mondo Family -hotelleista Maspalomasin hiekkadyynien lähellä. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen perhelomaan – lastenkerho, uimakoulu, kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee sekä maksuttomia ryhmäliikuntatunteja skandinaavisten ohjaajien vetäminä. Lomasi hintaan kuuluu myös puolihoito.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsvittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuoneita 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lapsia. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä miljöö ja tunnelma.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 9048 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lopesan Baobab Resort on ensiluokkainen hotelli, joka on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin. Hotellialue koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita ympäröi trooppinen puutarha. Hotellilta näet vilahduksia Maspalomasin mahtavista hiekkadyyneistä. Hotelli sijaitsee rauhallisessa Melonerasissa, lyhyen kävelymatkan päässä merestä ja rantapromenadista.

Lazy River ja hauskat lastenaltaat

Hotellilla on seitsemän uima-allasta, joista viisi on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämmitetyissä altaissa veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Täältä löytyy myös lazy river, ja kahden altaan reunalle tehty hiekkaranta. Altaat on lämmitetty talvisin vähintään 20 asteisiksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuton pyyhepalvelu sekä maksuttomat aurikotuolit ja -varjot. Kaksi lämmitettyä lastenallasta, joissa kolme pientä vesiliukumäkeä.

Lyhyen kävelymatkan päässä on Maspalomaksen ranta, missä on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa.

Ravintolat ja baarit

Lopesan Baobab Resortissa on tarjolla herkullisia, terveellisiä ja vaihtelevia aterioita. Hotellissa on yhteensä neljä ravintolaa, joista kaksi ovat buffetravintoloita. Lopesan Baobabissa majoittuvat syödä myös Lopesan Costa Melonerasissa ja Lopesan Villa del Condessa, varaus vaaditaan. Lopesan Baobabissa on myös afrikkalaisen keittiön herkkuihin erikoistunut ravintola sekä välimerellinen ravintola, jossa on tarjolla myös grilliherkkuja. Kaksi á la carte -ravintolaa, Akara ja Pili Pili. Yksi illallinen á la carte -ravintoloissa sisältyy puolihoitoon.

Hotellissa on myös viisi baaria, joista kaksi allasalueella.

Mondo Café

Kahvi- ja mehubaari Mondo Café tarjoilee laadukkaita kahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia.

Lastenkerho ja uimakoulu

Lapsille on tarjolla uimakoulu, jota ohjaavat skandinaaviset uimaopettajat, sekä lastenkerho, jossa on suomalaiset ohjaajat. Hotellissa on myös leikkipaikka lastenaltaan/leikkialtaan päädyssä sekä hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille. Voit varata myös ennakkoon syöttötuolin ja rattaat. Lue lisää Pollyn ja Minon lastenkerhosta.

Lasten suosikit Polly ja Mino piipahtavat vierailulla hotellissa. Voit myös yllättää lapset ja tilata Pollyn ja Minon vierailemaan huoneessa.

Liikunta hotellissa

Lopesan Baobab Resortissa voit osallistua skandinaavisten ohjaajien vetämille ryhmäliikuntatunneille. Myös hotellin hyvienvarusteltu kuntosali on käytössä 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Maksuton pöytätennis.

Kävelysauvoja sekä pyöräily- ja juoksurattaita lainattavissa panttia vastaan. Juoksu ja pyöräilyreittejä. Hotellin vieraat saavat käyttää sisarhotellien Lopesan Villa del Conde Resortin ja Lopesan Costa Meloneras Resort & Span spa-palveluita alennettuun hintaan.

Unique

Varatessasi sviitin, juniorsviitin, superior-huoneen tai kahden hengen huoneen omalla altaalla, käytössäsi on hotellin Unique-konsepti.

Unique sisältää:

 • Nopeampi sisään- ja uloskirjautuminen
 • VIP-aamiainen omassa osassa buffetravintolaa
 • Oma alue altaalla, jossa on aurinkotuoleja sekä vettä ja hedelmiä, VIP-loungen, jossa tarjolla on snackesjä, juomia ja maksuton wifi
 • Kaksi pientä viinipulloa huoneessa saapumisen yhteydessä
 • Tyynymenu
 • Tuoksukynttilöitä, kylpysuolaa ja -öljyä kylpyhuoneessa

Lue lisää Apollo Mondo Family -hotelleista.

Sisältyy hintaan Lopesan Baobab Resortissa

 • Suuri ja hyvinvarusteltu kuntosali
 • Neljä ryhmäliikuntatuntia päivässä
 • Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet altailla
 • Pöytätennis
 • Wifi koko hotellialueella

Lisämaksusta

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Joulun (25.12.) illallinen
 • Uudenvuoden aaton illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito Extra
 • Täysihoito (aamiais-, lounas ja illallispöytä)

Kun aikuinen varaa ateriat etukäteen ennen matkaa, syövät lapset puoleen hintaan.

Lopesan Baobabissa majoittuvat vieraat voivat syödä myös Lopesan Costa Melonerasin ja Lopesan Villa del Conden buffetravintolassa, varaus vaaditaan.

Puolihoito Extran ostaneet voivat myös ruokailla Lopesan Costa Melonerasin ja Lopesan Villa del Condennoutopöytäravintolassa sekä nauttia à la carte -illallisen joka ilta valituissa ravintoloissa: Akara, Alpendre, Ovo ja Toscana. Pöytävaraus vaaditaan.

Kausikohtaista huomioitavaa

Lopesan Baobab Resort on Apollo Mondo Family -hotelli ajanjaksolla 7.10.2023-5.4.2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella konseptiaktiviteetit, kuten Apollo Swim School, Pollyn & Minon lastenkerho ja ryhmäliikuntatunnit eivät ole käytettävissä.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino lapsille
 • Apollo Swim School
 • Mondo Food & Beverage
 • Ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Suorat lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi

Suorat lentokenttäkuljetukset hotellille

Kun majoitut hotelli Lopesan Baobab Resortissa, voit varata suorat, edestakaiset lentokenttäkuljetukset. Kuljetusten ensimmäinen pysäkki menomatkalla on aina Lopesan Baobab Resort, samoin paluumatkalla viimeinen pysäkki ennen lentokenttää, jotta kuljetukset olisivat mahdollisimman sujuvia lapsiperheitä ajatellen. Voit varata kuljetukset etukäteen matkavarauksesi yhteydessä, tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos olet jo varannut matkan, voit lisätä kuljetukset varaukseesi Minun lomani -kohdassa. 

Hotellit Meloneras

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Koe rauhallinen ja ylellinen hotelli Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, joka sijaitsee Melonerasissa meren rannalla. Täällä majoitut suurissa ja valoisissa kahden hengen huoneissa tai sviiteissä, ja voit keskittyä vain olemiseen.

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Kauniissa Lopesan Costa Meloneras hotellissa voit viettää todella upean loman. Täällä asut meren rannalla ja lähellä Maspalomasin dyynejä. Tästä hotellista ei malta poistua.

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Nauti rennosta lomasta ylellisessä ja tyylikkäästi sisustetussa hotellissa, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Maspalomaksen majakan ja rantakadun äärellä. Blue Marlin Ibiza Sky Lounge -kattoterassilla on infinity-altaita sekä suosittuja ravintoloita ja baareja. Faro, a Lopesan Collection Hotel on moderni hotelli elämästä nauttiville aikuisille!

Caybeach Meloneras

Caybeach Melonerasissa on kaikki mitä mukavaan ja rentouttavaan perhelomailuun tarvitaan. Hotellissa on useita uima-altaita, kahluuallas perheen pienimmille sekä lastenkerho. Hotelli sopii myös niille, jotka haluavat ottaa rennosti ja pelata golfia, seikkailla dyyneillä, nauttia hyvästä ruoasta tai haastaa reissuporukan vaikkapa padel-ottelussa tai minigolfissa. Täällä majoitut mukavissa huoneissa tai huoneistoissa, joihin mahtuu jopa kuusi henkilöä.