Palma

Palma de Mallorca on Baleaaristen saarten ainutlaatuinen pääkaupunki! Vietä lomapäiväsi auringosta nauttien, ostoksia tehden ja tapaksia maistellen - tätä kaikkea tarjoilee lempinimeltään Välimeren helmenä tunnettu kaupunki. Varaa lento ja hotelli Apollomatkoilta seuraavalle Palman lomallesi ja päätä itse, kuinka kauan haluat lomailla.

Suositut hotellit, Palma


Lisätiedot Palma

Valuutta

Euro (EUR).

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen noin 24 €/henkilö, olut noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä Palman kaupunkiin on noin 15 minuutin matka. Saapuvien lentojen terminaalin edessä on sekä takseja että paikallisbusseja.

Rannat

Palmanlahdella on hienoja hiekkarantoja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 15°c
maalis 17°c
huhti 19°c
touko 22°c
kesä 26°c
heinä 29°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 19°c
joulu 16°c

Kaikki alueet Mallorca

Playa de Palma

Vietä rentouttavaa lomaa Palman lahden parhailla hiekkarannoilla Playa de Palmassa. Suosittu lomakohde sijaitsee lähellä Palman ostosmahdollisuuksia ja kaupunkielämää!

Cala Millor

Cala Millorin lomakohde sijaitsee Mallorcan itärannikolla ja houkuttelee yhdellä Mallorcan parhaista rannoista, vilkkaalla yöelämällä ja laajalla aktiviteettien valikoimallaan.

Puerto de Sóller

Puerto de Sóllerin lomallasi voit viettää rentoja rantapäiviä, vaeltaa läpi sitruuna- ja appelsiinilehtojen tai lähteä retkelle läheisiin kyliin. Tervetuloa Mallorcan kauneimpiin maisemiin!

Palma Nova/Magaluf

Palma Novassa ja Magalufissa Mallorcan etelärannikolla saat nauttia upeista hiekkarannoista, hyvästä ruoasta, kävelykaduista ja vilkkaasta yöelämästä. Täältä löytyy kaikki täydelliseen lomaan.

Alcudia/Playa de Muro

Mallorcan pohjoisrannikolla sijaitsevan Alcudian edustalla avautuu upea, yli 10 kilometrin pituinen hiekkaranta. Kauniit maisemat, aktiviteetit ja lyhyet välimatkat ovat varmasti syitä siihen että kohde on perheiden suosikki.