Matkat Costa del Solille

  • Kulttuuria, hyvää ruokaa ja ostoksia Malagassa
  • Golf-paratiiseja
  • Rantaelämää Marbellassa

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Espanjan aurinkorannikko, joka tunnetaan myös nimellä Costa del Sol, on yksi Andalusian rakastetuimmista lomakohteista. Costa del Sol on nimensä mukaisesti yksi Espanjan aurinkovarmimmista paikoista, joten voit huoletta nauttia ihanista rantapäivistä ja rennoista illoista.Lisätiedot Costa del Sol

Aikaero

Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Valuutta

Euro (EUR).

Kuljetukset matkakohteessa

Saapuminen
Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, poistu lentokentän ensimmäisestä uloskäynnistä kadulle ja jatka kohti pientä majakkaa. Noin 15 metrin päästä vasemmalta puolelta löydät ''Shuttle''-bussin. Jos sinulla on vaikeuksia löytää perille, voit soittaa Rios Shuttlelle Malagaan numerosta +34 678 769 161. Huomioithan, että kuljetuksissa voi ilmetä odotusaikoja.

Lähteminen
Kuljetus lentokentälle: Voit nähdä noutoajan 24-48 tuntia ennen paluulentoa täältä. Syötä "Supplier reference number"-kohtaan Apollomatkojen varausnumero.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 14°c
maalis 17°c
huhti 19°c
touko 22°c
kesä 27°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 26°c
loka 22°c
marras 17°c
joulu 14°c
Suosituimmat hotellit
Soho Boutique Castillo Santa Catalina
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kahden hengen huone, 4 yötä, 9/8 2024, Helsinki
alkaen
956 EUR
Varaa

Vincci Seleccion Estrella del Mar
Hinta henkilöä kohden, koskien: Superior-huone, 4 yötä, 23/10 2023, Helsinki
alkaen
1 062 EUR
Varaa

Hard Rock Hotel Marbella
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kahden hengen huone, 4 yötä, 15/5 2024, Helsinki
alkaen
822 EUR
Varaa

Kaikki matkakohteet Espanja

Madrid

Madrid on kiehtova ja moderni suurkaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Olipa kiinnostuksen kohteenasi arkkitehtuuri, taide, jalkapallo tai hyvä ruoka, Madrid on mitä mainioin matkakohde. Madrid on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Alicante

Keskikokoisessa Alicanten kaupungissa yhdistyvät kaikki Espanjan parhaat palat - miellyttävä ilmasto ympäri vuoden, valkoisen hiekkaranta, ostosmahdollisuudet ja eloisa kaupunkielämä pienillä tapas-ravintoloilla ja mielenkiintoisilla taidemuseoilla. Alicante sijaitsee aurinkoisella Costa Blancalla lähellä Torreviejan ja Benidormin lomakohteita.

Mallorca

Mallorcalla on paljon tarjottavaa – kilometrien pituiset hiekkarannat, smaragdin hohtoiset poukamat, maittava ruoka ja vilkas yöelämä. Perheille varma valinta on Alcudia, kun taas enemmän vilinää ympärilleen haluavat viihtyvät Palman ympäristössä. Mallorcan monipuolisella lomasaarella on jokaiselle jotakin.

Barcelona

Barcelona on yksi Euroopan ja Espanjan parhaista kaupunkilomakohteista, eikä suotta. Barcelonassa nautit värikkäästä kaupungista, eloisista ihmisistä ja tapas-baarien antimista. Barcelona Espanjassa on täynnä toinen toistaan upeampia rakennuksia ja koreaa arkkitehtuuria, luoden kaupungista fantasiamaisen kauniin. Apollomatkojen kautta matkustat Barcelonaan helposti omatoimisesti reittilennoin joustavin matka-ajoin.

Kanariansaaret

Kanariansaaret on tunnettu myös lempinimellä onnellisten saaret. Käytyäsi Kanarialla ymmärrät varmasti miksi. Kanariansaarilla on ympäri vuoden alkukesän lämpötilat ja leveillä hiekkarannoilla nautitaan auringosta. Apollomatkoilta varaat tasokkaat Kanariansaarten matkat, joilla sinua odottaa miellyttävä ilmasto, erilaiset aktiviteetit ja laadukkaat hotellit.