Fuengirola

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Lähde lomalle Espanjan aurinkorannikolla sijaitsevaan Fuengirolaan ja nauti rennoista rantapäivistä, historiallisista nähtävyyksistä ja viihtyisistä ravintola-illoista. Fuengirolasta löydät jokaiselle jotakin ja kaikkea, mitä ihanaan lomaan tarvitaan.

Suositut hotellit, Fuengirola


Lisätiedot Fuengirola

Kuljetukset matkakohteessa

Fuengirolaan matkustaessa lennät Malagan lentoasemalle. Kuljetukset Malagan lentokentältä Fuengirolaan kestävät noin 30 minuuttia, ja voit varata lisämaksulliset kuljetukset Apollomatkojen kautta.

Saapuminen

Jos olet varannut kuljetuksen, etsi lentokentän ulkopuolelta pieni majakka. Noin 15 metrin päässä vasemmalta puolelta löydät ''Shuttlen''. Ongelmatilanteissa voit soittaa Rios Shuttleen Malagaan, puh. +34 678 769 161. Huomioithan, että saapumisen yhteydessä saattaa esiintyä odotusta.

Lähtö

Paluu lentokentälle: näet paluukuljetuksen ajan täältä 47-24 tuntia ennen lähtöä. Shuttle reference number = sama kuin Apollomatkojen varausnumerosi.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 17°c
maalis 18°c
huhti 20°c
touko 22°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 26°c
loka 23°c
marras 19°c
joulu 17°c

Kaikki alueet Costa del Sol

Malaga

Malagassa voit kokea täydellisen kaupunkilomailun ja rentojen rantapäivien yhdistelmän. Kiinnostavat nähtävyydet, aurinkoinen ilmasto ja viihtyisät kala- ja tapasravintolat tekevät Malagasta kohteen, jonne moni palaa yhä uudelleen. Kaupunki sijaitsee aurinkoisella Costa del Solilla, lähellä golfkenttiä sekä pidettyjä Marbellan ja Fuengirolan lomakohteita.

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Koe kaunis Andalusia! Nerja ja sen lähialueet houkuttelevat pitkillä ja leveillä rannoillaan, viinitiloillaan, pittoreskeillä taiteilijakylillä ja vaellusreiteillä. Majoitu lähellä rantaa Nerjan hotelleissa, tai upeissa vuoristossa sijaitsevissa hotelleissa, jossa voit rauhoittua ja nauttia vehreistä näköaloista.

Estepona

Andalusialaista charmia huokuva Estepona on suuri matkailualue, joka sijaitsee Sierra Bermejan vuoriston ja Välimeren välissä. Kaupungissa ei ole lainkaan korkeita rakennuksia tai suuria hotellikomplekseja, ja se on onnistunut säilyttämään perinteisen Etelä-Espanjalaisen miljöön pienine kujineen, vaaleine taloineen ja autottomine katuineen.

Torremolinos & Benalmadena

Torremolinos on vanha kalastajakylä, josta tuli Costa del Solin ensimmäinen turistikohde 1960-luvulla. Nykyään kylä on täynnä ravintoloita, menevää yöelämää ja ostosmahdollisuuksia. Eläväinen El Bajondillon ranta sijaitsee aivan keskustassa, ja rantakadulla on useita ravintoloita. Jos kyllästyt rannalla makoiluun, voit vierailla Costa del Solin suurimmassa huvipuistossa - Tivoli Worldissä.

Marbella & Puerto Banús

Espanjan aurinkorannikon helmi Marbella tarjoaa kauniita rantoja, mukavia toreja ja loistavia shoppailumahdollisuuksia. Marbellan läheltä löydät myös Puerto Banúsin ja sen tunnetun venesataman ja ylelliset ostospaikat. Lomakohteen ihastuttavaan ilmapiiriin, ystävällisiin ihmisiin ja aurinkoiseen säähän on helppo rakastua!