Apollomatkojen muutosturva tilauslennoilla

Onko unelmiesi lomaan vielä useampi kuukausi aikaa? Apollomatkojen muutosturvan ansioista voit tehdä muutoksia matkavaraukseesi, mikäli suunnitelmat muuttuvat lähempänä lähtöä. Muutosturvaan sisältyy lisäksi kuluton nimenmuutos sekä 3 kuukauden avokauppa. 

Lisää muutosturva varaukselle

Varausnumero, jossa 8 numeroa
(esim. 12345678) soita asiakaspalveluumme 09 6154 7400.

Varausnumero, jossa 12 numeroa
(esim. 0771-1212-00) , lisää ateriat varaukseesi "Minun varaukseni" sivun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 6154 7400. 

Hinnat

 • Eurooppa – aikuinen: 25 €
 • Eurooppa – lapsi 2-11 vuotta: 15 €
 • Kanariansaaret, Madeira, Arabiemiraatit ja Qatar – aikuinen: 30 €
 • Kanariansaaret, Madeira, Arabiemiraatit ja Qatar – lapsi 2-11 vuotta: 20 €
 • Kaukokohteet – aikuinen: 35 €
 • Kaukokohteet – lapsi 2-11 vuotta: 25 €

Hintaan sisältyy

 • Avoin kauppa 3 kuukautta
 • Kuluton muutos
 • Kuluton nimenmuutos
 • Kuluton peruutus sairastapauksessa

Muutosturva tilauslennoilla sisältää:

Avoin kauppa 3 kuukautta

Voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 3 kk eli 90 päivän sisällä varauksesta, jos matkavaraus tehdään vähintään 6 kk eli 180 päivää ennen lähtöä.

Kuluton muutos

Tilauslennoilla saat muuttaa ilman toimistokuluja lomakohdetta, hotellia tai lähtöpäivää toiseen Apollomatkojen lomavalikoiman matkaan kunhan alkuperäisen matkan lähtöpäivään on vielä yli 45 päivää. Matkaa ei voi muuttaa alennushintaiseen matkaan.

Kuluton nimenmuutos

Voit muuttaa matkustajan nimeä ilman kuluja aina 48 tuntia ennen lähtöä huomioon ottaen Apollomatkojen toimiston aukioloajat. Tämä ei koske kaupunkilomia eikä kyseisiä lentoyhtiöitä: Turkish Airlines ja Qatar Airways. Näihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.

Kuluton peruutus matkustajan sairastapauksessa

Voit peruuttaa varauksesi kuluttomasti ennen matkan alkua lääkärintodistuksella, mikäli sinä tai joku muu samalla varauksella oleva matkustaja sairastuu ennen matkan alkua. Tämä ei koske kaupunkilomia eikä kyseisiä lentoyhtiöitä: Turkish Airlines ja Qatar Airways. Näihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.  

Matkan peruminen lääkärintodistuksella

Voit peruuttaa varauksesi kuluttomasti ennen matkan alkua lääkärintodistuksella, mikäli sinä tai joku muu samalla varauksella oleva matkustaja sairastuu ennen matkan alkua. 

Kirjaudu sisään varauksellesi Minun lomani -sivun kautta tai soita meille numeroon 09 6154 7400 peruaksesi matkavarauksen. Saat matkan peruutuksesta vahvistukseksi numerosarjan, joka sinun tulee lähettää meille yhdessä lääkärintodistuksen kanssa 7 vuorokauden sisällä matkan peruutuksesta. Lääkärintodistuksessa tulee käydä ilmi:

 • Henkilön nimi, jota lääkärintodistus koskee
 • Lääkärin kirjoittama diagnoosi matkalle lähdön estymistä varten
 • Sairasloman ajankohta
 • Lääkärin virallinen leima ja allekirjoitus

Lähetä lääkärintodistus

Ehdot

Muutosturvan voit ostaa ainoastaan tilauslennolla tehtäviin valmismatkoihin (pelkkä lento ja lento+hotelli). Kaikilla samalla varauksella olevilla matkustajilla tulee olla muutosturva, jotta muutosturvan ehdot ovat voimassa. Muutosturvan voit varata matkavarauksen teon yhteydessä tai jälkikäteen asiakaspalvelumme kautta, kunhan teet sen ennen varausmaksun suorittamista. Muutosturva maksetaan ennakkomaksun yhteydessä, eikä sitä voi muuttaa ennakkomaksun maksamisen tai avoimen kaupan umpeutumisen jälkeen. Muutosturva on sitova, eikä sen hintaa palauteta missään tilanteessa vaikka peruisit matkavarauksen.

Lue lisää muutosturvan ehdoista.