Varaa Apollomatkojen muutosturva

Apollomatkojen muutosturva tilauslennoilla

Onko unelmiesi lomaan vielä useampi kuukausi aikaa? Apollomatkojen muutosturvan ansioista voit tehdä muutoksia matkavaraukseesi, mikäli suunnitelmat muuttuvat lähempänä lähtöä. Muutosturvaan sisältyy lisäksi kuluton nimenmuutos sekä 3 kuukauden avokauppa. 

 • Avoin kauppa 3 kuukautta
 • Kuluton muutos
 • Kuluton nimenmuutos
 • Kuluton peruutus sairastapauksessa

Katso kaikki lisäpalvelut

Muutosturva alk. 25 € /hlö sisältää:

3 kuukauden avoin kauppa

Voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 3 kk eli 90 päivän sisällä varauksesta, jos matkavaraus tehdään vähintään 6 kk eli 180 päivää ennen lähtöä. Matkan hinta palautetaan muutosturvan osuutta lukuunottamatta.

Kuluton muutos

Voit vaihtaa lomakohdetta, hotellia tai lähtöpäivää toiseen Apollomatkojen lomavalikoiman matkaan 45 päivää ennen alkuperäisen matkan lähtöpäivää. Matkaa ei voi muuttaa alennushintaiseen matkaan. Ei koske pelkkiä lentoja, risteilyjä tai kiertomatkoja.

Kuluton nimenmuutos

Voit muuttaa matkustajan nimeä ilman kuluja aina 48 tuntia ennen lähtöä huomioon ottaen Apollomatkojen toimiston aukioloajat.
Kuluton nimenmuutos ei koske kaupunkilomia eikä seuraavia lentoyhtiöitä: Turkish Airlines, Qatar Airways. Näihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.

Kuluton peruutus sairastapauksessa 

Mikäli sinä tai joku muu samalla matkavarauksella sairastuu tai joutuu viranomaisen asettamaan karanteeniin ennen matkan alkua, voit perua varauksen kuluitta. Peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen matkan alkua. Lääkärintodistus vaaditaan. Kuluton peruutus on voimassa myös lähiomaisen kuolemantapauksen sattuessa. Kuluton peruutus ei koska kaupunkilomia eikä seuraavia lentoyhtiöitä: Turkish Airlines, Qatar Airways. Näihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.  


Muutosturva tilauslennoilla – hinnat

 • Eurooppa: Aikuinen: 25 € / lapsi 2-11 v. 15 €
 • Kanariansaaret, Madeira, Arabiemiraatit ja Qatar: Aikuinen 30 € / lapsi 2-11 v. 20 €
 • Kaukokohteet: Aikuinen: 35 € / lapsi 2-11 v. 25 €

Muutosturva varaukseesi

Muutosturva tulee lisätä varaukselle ennen varausmaksun maksamista.

Voit lisätä muutosturvan varausta tehdessäsi, tai jos sinulla on jo varaus "Minun varaukseni" sivun kautta.

Minun varaukseni -sivulle 

Matkan peruminen lääkärintodistuksella

Voit peruuttaa varauksesi kuluttomasti ennen matkan alkua lääkärintodistuksella, mikäli sinä tai joku muu samalla varauksella oleva matkustaja sairastuu ennen matkan alkua. 

Kirjaudu sisään varauksellesi Minun lomani -sivun kautta tai soita meille numeroon 09 6154 7400 peruaksesi matkavarauksen. Saat matkan peruutuksesta vahvistukseksi numerosarjan, joka sinun tulee lähettää meille yhdessä lääkärintodistuksen kanssa 7 vuorokauden sisällä matkan peruutuksesta. Lääkärintodistuksessa tulee käydä ilmi:

 • Henkilön nimi, jota lääkärintodistus koskee
 • Lääkärin kirjoittama diagnoosi matkalle lähdön estymistä varten
 • Sairasloman ajankohta
 • Lääkärin virallinen leima ja allekirjoitus

Lähetä lääkärintodistus

Ehdot

Muutosturvan voit ostaa ainoastaan tilauslennolla tehtäviin valmismatkoihin (pelkkä lento ja lento+hotelli). Kaikilla samalla varauksella olevilla matkustajilla tulee olla muutosturva, jotta muutosturvan ehdot ovat voimassa. Muutosturvan voit varata matkavarauksen teon yhteydessä tai jälkikäteen asiakaspalvelumme kautta, kunhan teet sen ennen varausmaksun suorittamista. Muutosturva maksetaan ennakkomaksun yhteydessä, eikä sitä voi muuttaa ennakkomaksun maksamisen tai avoimen kaupan umpeutumisen jälkeen. Muutosturva on sitova, eikä sen hintaa palauteta missään tilanteessa vaikka peruisit matkavarauksen.

Lue lisää muutosturvan ehdoista.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut