Acropol

  • Erittäin viehättävä
  • Tasokas ravintola
  • Pargan ensimmäinen hotelli

Acropol on viihtyisä perhehotelli, joka vain paranee vuosien myötä. Täällä asut kuvankauniissa Pargan vanhassa kaupungissa, kävelyetäisyyden päässä sekä rannalle että satamaan. Pisteenä iin päälle samassa rakennuksessa sijaitsee yksi Pargan suosituimmista ravintoloista.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 63 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Acropol on pienehkö perheomisteinen hotelli, joka on ollut saman suvun omistuksessa aivan 1800-luvulta lähtien. Täällä majoitut keskeisellä paikalla lähellä satamaa Pargan vanhassa kaupungissa kävelyetäisyyden päässä palveluista. Mikäli haluat pulahtaa mereen, sijaitsee pitkä ja kaunis Valtos-ranta noin 200 metrin päässä hotellilta. Täällä on aurinkotuoleja, -varjoja ja vesiurheilulajeja lisämaksusta. Hotelli tarjoaa lisäksi rantapyyhkeitä lisämaksusta.

Acropolin ravintola Castello on yksi Pargan parhaimmista ja suosituimmista. Ravintola tarjoilee laadukasta italialaista, ranskalaista ja kreikkalaista ruokaa á la carte-listalta. Ravintolaan kuuluu myös baari. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan hotellille. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus